15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stilbukse: slik bruker vi trendmønsteret høst og vinter!

Enten elegante blazere, uformelle skjorter i overdimensjonert utseende eller elegante bukser – forskjellige mønstre og trykk kan ses overalt i moteukene i år og er utvilsomt en av de største motetrendene for høst og vinter. Men hvis det er en fasjonabel eviggrønn som ikke bør mangle i noen garderobe, spesielt i den kalde årstiden, er det en rutet bukse! Delene kan se litt konservative og kjedelige ut ved første øyekast, men er faktisk ikke i det hele tatt! Motedesignere og motehus har tolket klassikeren på nytt og presentert oss for modeller i alle mulige snitt og farger. Enten du ønsker en avslappet ettermiddag eller noe mer seriøst for å krydre vinterutstyret ditt – motetrenden er alltid på og det er det rette utseendet for enhver smak! Er du usikker på hvordan du skal style bukser uten å se ut som en gammel bestemor? Her kommer vi til unnsetning, fordi vi har satt sammen de beste stylingtipsene og den kuleste gatestilen ser etter deg!

Trenchcoat kombinerer høst vinter mote trender kontrollerte bukser stil kvinner

Gi dine favorittjeans en liten pause i år, for nå har alle fashionistas på seg rutede bukser! Sjekk mønster og høst går sammen som et koselig teppe og en god bok på sofaen. Uansett om det er culottes, chinos eller Marlene -bukser – er det rutete buksekleddet en av de absolutt nødvendige tingene for denne sesongen. De sosiale mediene er oversvømmet med mange elegante utseende og moteinnflytende og stjerner fra hele verden viser oss hvordan vi best kan integrere motefavorittene i hverdagen vår. Fra lyse neonfarger til enkle design i svart og hvitt – alt er der!

Stilkontrollerte bukser: Hva slags kontrollert mønster er det?

Antrekk med rutede bukser motetrender høst vinter 2020

Og her kommer overraskelsen – ikke alle sjekkede mønstre er like! Lys, mørk, stor eller liten sjekk – rekkevidden er rett og slett enorm! Det som faktisk gjør trenden, er de mange overlappende stripene som til slutt ser ut som små firkanter. Vi vil fortelle deg nedenfor hvilke sjekkemønstre som er tilgjengelige!

  • Tartan, eller også kjent som det typiske skotske trykket, er preget av et umiskjennelig, symmetrisk mønster. Tartan -rutete bukser er stort sett tilgjengelige i fargene blå, beige, rød og grønn og gir antrekket vårt et snev av klasse og eleganse.
  • Glencheck er et tradisjonelt sjekkemønster der dempede grå eller svarte nyanser kombineres med større sjekker i kontrastfarger. Det ser litt mer avslappet ut enn tartan og er derfor ideelt for et uformelt, men elegant antrekk med rutede bukser.
  • Houndstooth Kontrollerte klær holdes hovedsakelig i svart -hvitt og ser super elegante ut.
  • Lumberjack sjekket mønster minne oss om grungemote fra slutten av 90 -tallet. Sjekkene er litt større og gir selv de enkleste rutede bukseklærne et kult og moderne preg.

De riktige toppene for det ultimate antrekket med rutete bukser

Håndvesker trender faller antrekk for kontoret sjekk bukser kombinere damer

Det beste med moteklassikeren er at det er superenkelt å style med nesten alle plagg i garderoben vår. Avhengig av anledningen du vil style de rutete buksene, kan du velge hvilken som helst topp. Bruk den med en elegant skjortebluse med en trendy blazer for å gjøre antrekket ditt umiddelbart egnet for kontoret. Dempede farger som grå, svart og brun ser seriøse og elegante ut på samme tid og er derfor perfekte for forretningsantrekk. Varme gensere, gensere eller til og med uformelle t-skjorter, derimot, er det best mulige valget for fritid. En kul bikerjakke og grove ankelstøvler fullfører utseendet helt. Men uansett om det er elegant eller sporty – slik at buksene er i fokus og utseendet er enstemmig og ikke for overbelastet, anbefaler vi at du velger monokrome topper. Det ser spesielt vakkert og harmonisk ut når fargene fra sjekkmønsteret gjentas i resten av antrekket.

Forretningsmote nyfortolket: kombinere rutede bukser til kontoret

Høstforretningsantrekk for kvinner i rutete bukser

Rutete bukser minner oss litt om de klassiske dressbuksene fra herremote. Det er derfor ikke rart at de er ideelle for et seriøst, men moderne forretningsantrekk. De modige blant dere kan til og med hoppe på det rutete toget og style en rutete blazer med rutete bukser. I dempede farger som grå eller brun ser utseendet elegant og trendy ut på samme tid. Bruk en skinnveske av høy kvalitet og høye hæler, og du har skapt det ultimate høstens forretningsantrekk.

Stilbukser for et elegant, uformelt hverdagsutseende

Skinnjakke kombinerer høstantrekk med rutede bukser

Et antrekk med rutede bukser ser alltid for strengt og offisielt ut? Ikke engang i nærheten! De trendy brikkene kan også brukes fantastisk i hverdagen og er en ypperlig forandring fra de gode gamle jeansene. En grov skinnjakke eller en overdimensjonert denimjakke skaper et brudd i stilen og gir ditt utseende et snev av uformellhet og avslapning.

Moderne og varmt gjennom vinteren – antrekk med rutete bukser og genser

Teddy coat antrekk stil bukser

Smart kledd og fortsatt varm kan være en veldig vanskelig oppgave i den kalde årstiden. Motetrendene for denne sesongen går helt klart i retning av naturlighet og komfort. Hold ting enkelt og stil dine rutete bukser med en varm, koselig genser. Fargekoordinert tilbehør gir utseendet prikken over i’et og sikrer et harmonisk helhetsbilde. Og ikke glem den nye bamsen din for de super kalde dagene!

Sjekk bukser – hvilke sko du skal bruke med dem?

Kontrollerte antrekk for høsthvite joggesko kombinerer kvinner

Som allerede nevnt, er rutede bukser utrolig allsidige og super enkle å style. Som med toppene, gjelder det samme for valg av sko – alt du liker er tillatt! Enten med joggesko til hverdag eller med høye hæler til kontoret – avhengig av anledningen kan du hente dine vanlige favoritter fra skostativet. Robuste ankelstøvler eller overkneestøvler, som for øvrig er blant de største høstsko -trendene, er et godt valg for de kaldere månedene.

hvite støvler kombinerer høst vinter pledd bukser antrekk

Kontrollerte bukser trenger ikke alltid å være enkle og kjedelige! Gå for en jakke i lysere farger for å friske opp antrekket ditt med rutede bukser. Blå tartanbukser ser ganske elegante og moderne ut med et par hvite støvler.

Damer kombinerer rutete bukser: det vakreste utseendet å style om

Bela Hadid antrekk kontrollerte bukser stil kvinner

Hold ting friskt og enkelt, og velg en svart genser til pleddbuksekledningen din. En elegant veske og matchende sko, og du har det perfekte kontorutseendet!

Blå rutede bukser og hvite joggesko ser friske ut og er perfekte for daglig bruk

Hvite joggesko i rutete bukser kombinerer høstens motetrender

Hvem sa at du ikke kunne lage en moteerklæring med et uformelt antrekk? 

Sjekk buksestil kvinners forretningsantrekk for høsten

Ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige farger og mønstre

Kontrollerte bukser stil frakk trender høst vinter 2020

Bruk de rutete buksene med joggesko og en genser for en kul pause i stilen

Damer har antrekk med rutede bukser og joggesko i joggesko

Du kan ikke gå galt med en hvit genser!

Skotrender høstens dameantrekk med rutete bukser

Previous Post
Bygg din egen garderobe – et skap med en skråning
Next Post
Hageredskaper og tilbehør – motorsager, gressklippere og lignende gir støtte til hagearbeid