15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombinere bukser om vinteren: slik bruker vi de trendy brikkene denne sesongen!

Vinteren har fortsatt et godt grep om oss, og selvfølgelig må vi også tilpasse antrekkene våre til de lave temperaturene ute. I den kalde årstiden foretrekker vi alle å være komfortable og stoler derfor ofte på utseende som holder oss varme og jobber hver dag og overalt. Den klassiske kombinasjonen av genser, jeans, støvler og kåpe blir vår lojale følgesvenn, og selv om det ikke er noe galt med det, blir det for kjedelig og ensformig over tid. Heldigvis er det mange flere trendy klær som trender for denne sesongen som fungerer like godt som favorittjeansene våre. Enten det er stilige, rutete bukser, uformelle paperbag -bukser eller til og med satinbukser – hvis du trenger en liten forandring i garderoben din etter ferien, bør du kanskje kombinere bukser om vinteren. I vår artikkel vil vi fortelle deg hvilke som er de vakreste modellene som ikke bør mangle i noen garderobe og hvordan du best kan style dem til enhver anledning!

Paperbag -bukser vinterantrekk bruker hvite bukser om høsten

Er du lei av den typiske denim -looken? Det er ikke noe problem, for heldigvis er buksetrendene for denne sesongen mer mangfoldige enn noensinne! Hva med å gi de tynne jeansene en liten pause i år og prøve et vinterantrekk i en paperbag -bukse i stedet? Eller kanskje et kult skinnlook fra topp til tå? På grunn av de forskjellige fargene, trendy mønstrene og vakre materialene, er bukser i alle tenkelige modeller en veldig god måte å gi vintergarderoben et forfriskende preg. Ikke bare ser de elegante og elegante ut, de føles også utrolig behagelige og lette. Uansett om det er daglig på kontoret med høye hæler eller uformelt med joggesko til helgen – tøybuksene har et overraskende stort stylingpotensial og kan brukes fantastisk til enhver anledning.

Kombiner vinterbukse til kontoret

Victoria Beckham Outfits Tøybukse om vinteren kombinerer høstens forretningsantrekk

Forretningsbukse har lenge vært ansett som tett og kjedelig, men har funnet veien til hverdagsmote og inn i garderobene våre. De siste bukse trendene, som har en sterk innvirkning på street style utseende og våre Instagram feeds, viser oss at det er en annen måte. Med høy midje og et bredt snitt er modellene fantastisk egnet for et elegant vinter- eller høstforretning. Fine mønstre som tartan, rutete eller rutete føles sesongmessige og passer sømløst inn i vintergarderoben vår. Ta på deg et par høye hæler eller støvletter med hæl og en elegant, koselig coltrøye for å holde deg varm og fortsatt se elegant ut. En tettsittende blazer og en stilig veske avrunder utseendet perfekt.

Paperbag bukser vinterantrekk for et elegant utseende

Vinterantrekk med sorte bukser paperbag bukseklær

Hvis du vil kombinere bukser om vinteren, ville du være i gode hender med en bukse med pose. Dette er uformelle modeller med høy midje som er bundet med et belte i livet. Buksen skylder navnet sitt på den rynkede linningen over dem, som minner oss om en papirpose. Enten det er svart, grått eller et vinterantrekk i pastellfarger – de trendy buksene er tilgjengelige i alle tenkelige varianter og farger, slik at det er noe for enhver smak. Figur-smigrende og stramme bluser og skjorter bidrar til den løse formen for en fin kontrast og er derfor det perfekte valget for et elegant paperbag-bukseantrekk. For at utseendet ikke skal se for rotete ut, anbefaler vi at du velger enkle topper uten pynt.

Buksetrender våren 2021 kombinerer hvite bukser om vinteren

Hvite klær er bare beregnet på de varmere månedene av året? Ikke engang i nærheten! Hvite bukser om vinteren ser like elegante ut og er en flott forandring fra våre vanligvis mørke antrekk. Bruk den med dine favoritt joggesko og en uformell, vidskåret jakke for det ultimate utseendet på en lat ettermiddag.

De trendy culottene kan også kombineres fantastisk om vinteren

Culottes om vinteren kombinerer støvletrender 2020

Enkelt og elegant på samme tid: culottes har vært en av de største bukse -trendene i flere år og har blitt en integrert del av garderobene våre. De trendy stykkene ser spesielt elegante ut med en matchende blazer eller bluse og er fantastisk egnet for et vellykket og trendy forretningslook. For at du ikke skal fryse ute i kulden, er det best å kombinere støvler med et knehøyt skaft med bukser om vinteren. For å gi silhuetten mer form, er det best å bruke slank topp eller understreke midjen med et belte eller en trendy belteveske.

Kombiner vinterbukse: De strikkede buksene er alle raseri

Strikkbukse trend stoffbukse om vinteren kombinerer motetrender 2021

Koselige og varme strikkegensere er et absolutt must i de kalde månedene. Hva med å gå et skritt videre og bruke strikkede bukser med den? Hvis du liker det behagelig, så er denne trenden for deg! Modellene er veldig populære for denne sesongen og imponerer oss med sitt elegante utseende. Bruk den med en genser og en lang cardigan i samme farge, og du har laget det perfekte vinterantrekket!

Elegant og elegant: stilbukse i sateng om vinteren

Satinbukser vinterantrekk motetrender 2020

Lette og flytende bukser er på ingen måte bare noe for de varme sommermånedene! De trendy modellene kan også integreres fantastisk i vintergarderoben vår. Det skinnende stoffet ser stilig og moderne ut og gjør vinterantrekket ditt til et skikkelig blikkfang. Disse kan best kombineres med høye hæler, en elegant blazer og en bluse. Eller bruk en tykk strikkepause for å skape en unik stilpause.

Kombiner bukser om vinteren: en oversikt over det vakreste utseendet for re-styling

Kombiner vinterantrekk i pastellfarger med bukser om vinteren

Vinterantrekket i en buks med bukser ser elegant og behagelig ut på samme tid

Kombiner vinterforretningsantrekk med bukser

Si “ja” til uformelle og elegante culottes denne sesongen

Stoffbukser vinter kombinere strikkebukser antrekk

Ikke vær redd for å leke med forskjellige materialer og farger

Klutbukser om vinteren kombinerer ideer med antrekk til paperbag -bukser

Tøybukse med brede ben og i lyse farger er spesielt forfriskende i de mørke vintermånedene

Vinterbukse kombinerer buksetrender våren 2021

Uansett om det er elegant eller uformelt – paperbag -buksene fungerer bare alltid

Tøybukse om vinteren kombinerer forretningsantrekk for kvinner

Du kan ikke gå galt med et vinterantrekk med svarte bukser

Fløyelsbukser -antrekk -ideer kombinerer tøybukser om vinteren

Trendbevisste mennesker kombinerer culottes med tykke joggesko

Oversize antrekk vinterculotter kombinerer elegant

Forretningsbuksene er ekstra store på beinet i år og er et skikkelig blikkfang

Paperbag bukser vinter antrekk bukser trender 2021

Kombinere stoffbukse om vinteren – trenden som alle fashionistas er besatt av

Marlene bukser om vinteren kombinerer motetrender 2020

Med en parkas har du det perfekte vinterantrekket for paperbag -bukser for helgen

Mote trender våren 2021 paperbag bukser vinterantrekk

En skinnjakke gir antrekket ditt et elegant, steinete preg

Skinnjakke kombinerer motetrender våren 2021 cargo bukser antrekk

Lette satengbukser er utrolig vakre iøynefallende på kjedelige vinterdager

Buksetrender våren 2021 Marlene buksekostymer for vinteren

Previous Post
Arkitekthus med glassfronter åpner seg mot naturen
Next Post
Lag ideer til påske for små og store – søte kaniner og andre motiver