15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pom pom sko – fargerik sommertrend

Pom pom sko -sommer-trend-designer-sandaler-mote-mote

Om sommeren kan du bruke mer farge og dermed være i harmoni med det solfylte, varme været. I tillegg preger fargerike motiver moro og godt humør, som er veldig populære selv om ferien er nært forestående eller har gått. Den siste sommertrenden fokuserer på dette punktet og fokuserer på etniske motiver. Pom pom sko, Tilbehør og mønstrede klær feirer sommerlengsel.

Pom pom sko – sommertrenden utenfor catwalkenpom pom sko pom pom sko

De klassiske romerske sandalene forblir veldig populære og skiller seg ut som de ultimate sommerskoene som alle fashionista har i skoskapet. Når ‘etno’ råder på catwalken, blir også grunnleggende modeller filtrert og tolket på nytt gjennom denne trenden.

Pom pom sko – fra flate til høye hæler

Pom pom sko sommer trend sandaler mote motedesignere

Således har flip-flops, flate sandaler, høyhælte sandaler og til og med høyhælte sko adoptert forskjellige ornamenter fra folkekunst og etablert den nye trenden for bobble sko. De er absolutte iøynefallende og gir virkelig variasjon til hvert utseende. Disse skoene er et skikkelig must-have stykke for elskere av den bohemske stilen!

Pom pom sko for et fargerikt sommerantrekk

Pom pom sko -sommer-trend-sandaler-kurv-pose-antrekk

Disse sommerlige snøreskoene ser selvfølgelig veldig iøynefallende ut og bør smart kombineres med de andre delene av klærne. Tilbehør med lignende elementer som pom poms, dusker, perler og tilhørende farger får utseendet til å virke sammenhengende. En relativt enkel klær passer godt til dette.

Pom pom sko – elegante sandaler

pom-pom-sko-sommer-trend-designer-hvit-elegant

Den originale modellen, elegante sandaler med pom pom aksenter, ble lansert av Aquazzura -merket og prisen starter på 600 euro for Faar, de flate er litt billigere – rundt 400 euro. De alternative variantene av tilgjengelige skomerker graver også dypt i lommen med en pris på over 100 euro. Du kan også lage veldig autentiske boho -sandaler selv, vi viser deg hvordan.

Pom Pom Sko – Dekorer grunnleggende sandaler med pomponger

pom-pom-sko-sommer-trend-sandaler-hæl-fargerike-diy

Enkle basissandaler eller høyhælte sandaler kan krydres med liten innsats i henhold til den siste trenden. Se etter et par i en nøytral farge, fra den beste beige / naken, hvit eller svart, som også har snorer eller stropper. Du kan også få pom poms i hvilken som helst farge – tenk på hvilket klesplagg og veske på forhånd & Du vil bruke de nye skoene.

Lag pom pom sko selv, men først pompongene 

pom-pom-sko-sommer-trend-pompon-gjør-det-selv

Du kan kjøpe pom poms i håndverksbutikken eller bestille dem online. For rundt 50 pom poms må du bruke rundt 2 euro, avhengig av materiale og leverandør. Alternativt kan du lage noen selv. Ved hjelp av en gaffel kan du lage flotte spaserturer. Det valgte garnet skal være det samme for alle kulene.

DIY pom pom sko – instruksjoner

pom-pom-sko-sommer-trend-instruksjoner-dusk-basic-sandaler

Du trenger mellom 10 og 20 pom poms for en sko. Du kan også legge til perler, filtballer og små anheng. Deretter bør du bestemme deg for en festemetode eller med andre ord hvordan du fester dekorelementene til skoene.

Varm sommertrend – dekorér grunnleggende høye hæler med pomponger

pom-pom-sko-sommer-trend-instruksjoner-fargerike-dekorere-diy

Pom poms kan festes med klart lim. Vi anbefaler ikke å bruke varmt lim, men heller mer subtilt allsidig lim som tørker raskt. Superlim kan også brukes til de minste elementene. Ellers kan kulene og anhengene knyttes til sandalen med en nål og tråd. Det er fargede pomponger på skoene på skoene & Co. hang med metalløyer. Velg den beste varianten avhengig av typen sko og dens særtrekk.

Lag pom pom sko selv – instruksjoner

pom-pom-sko-sommer-trend-diy-instruksjoner-gjør-det-selv

Den gylne regelen for pom pom -sko er: ‘More is more’, og derfor anbefaler vi at du ganske enkelt får flere forskjellige størrelser, farger og design av pomponger. Før du fortsetter å fikse den på skoen, tenk på hvilke materialer du virkelig bruker og hvilke som bør mislykkes.

Dekorer høyhælte sandaler med fargede pomponger, dusker og pompongbånd

pom-pom-sko-sommer-trend-instruksjoner-gjør-det-selv-dusker

Det kreative markedet tilbyr også pompongbånd i alle farger som enkelt kan festes til stroppene på sandalene. Få noen som passer til din grunnleggende garderobe.

DIY Pom pom sko – fest de dekorative elementene med gjennomsiktig lim

pom-pom-sko-sommer-trend-instruksjoner-dekorere høye hæler

Mål nøyaktig hvor mye av ledningen og pompongbåndet du trenger, og forbered to ganger av alt du vil feste til skoen. Når du pynter, må du sørge for at resultatet skal være symmetrisk og likt. De minste filtballene kan muligens fylle eventuelle hull som har oppstått.

Dekorer skinnsandaler – lag små hull med en tang

pom-pom-sko-sommer-trend-diy-punching-skinn

Hvis du vil dekorere skinnsandaler, vil vi anbefale å bruke hull. Med det minste vedlegget kan du slå hull på de ønskede stedene der du vil ha pom poms og dusker. Du kan deretter knytte dem tett med snor eller tråd og være på den sikre siden at de ikke kommer av.

Pom pom sko i boho chic stil

pom-pom-sko-sommer-trend-boho-flat-morsom

Bruk små metallhull for å feste dekorative elementer og anheng til snorene som er viklet rundt underbenet. Det er best å velge disse i et gulllook, som passer fantastisk til sommer og sol.

Pom pom sko for barn

pom-pom-sko-sommer-trend-mini-meg-modus-sandaler

Hvis du foretrekker sandaler og sko generelt som er enkle, så design noen for din lille datter. Små jenter gleder seg alltid til overdådig dekorert og fasjonabelt tilbehør. Antrekk basert på mottoet “Mini Me” er fulle av ideer og kan derfor enkelt settes i verk.

Strandmote med pom pom sandaler

pom-pom-sko-sommer-trend-strand-bohem-mote

Pom-pom-sandalene er rett og slett et must-have stykke for sommeren. Et strandantrekk med loafers ser riktig, avslappet, uformelt og utvilsomt ut på ferie. Unn deg et par eller design et selv.

Fargerik Pom pom sko for en uformell touch i sommerantrekket

pom-pom-sko-sommer-trend-sykkel-casual-antrekk

Pom pom sko og matchende tilbehør – kurvpose

pom-pom-sko-sommer-trend-kurv-veske-tilbehør-tilhenger

Som alle fashionistas tydelig vet, gjør det riktige tilbehøret utseendet særegent og unikt. Hvorfor når du lager pom pom sko, lønner det seg å tenke på matchende tilbehør. Tenk på hvordan dine mulige ensembler kan se ut, og lag et nytt stykke eller to.

Pom pom anheng

pom-pom-sko-sommer-trend-tilbehør-bag-etno-clutch

Et anheng til nøklene, vesken eller ganske enkelt som tilbehør kan settes sammen raskt fra noen få pom poms. La deg inspirere av folkekunst eller designertilbud og utfold fantasien.

Etnisk mote – folkemotiver, dusker og fargerike mønstre

pom-pom-sko-sommer-trend-klær-antrekk-kombinasjoner

Pom pom -skoene er definitivt egnet for utadvendte kvinner som liker å eksperimentere med mote. Du vil legge merke til det på avstand og umiddelbart gjenkjenne det i mengden. De elsker blandingen av stiler og dristige kombinasjoner.

Subtile aksenter av pomponger

pom-pom-sko-sommer-trend-stråhatt-mote-dekorere-antrekk

Pom poms kan også virke enkle og ikke skille seg ut. Som en subtil detalj er de laget av garn designet i en eller to farger og implementert diskret. Disse gir et lekent notat til utseendet uten å overdrive.

Pom pom sko – flerfarget eller monokrom

pom-pom-sko-sommer-trend-sandaler-flatblå

Pom pom sko er det mange av på markedet. Designerstykkene fra merker som Dolce & Gabbana, Sophia Webster, Jimmy Choo og Aquazzura koster en formue, men har også sine rimelige eksemplarer.

Pom pom sko med hæler for sommeren – en farge

pom-pom-sko-sommer-trend-elegant-rød-semsket skinn

Monokrom, elegant eller med pom pom laget av semsket skinn, pels eller ull, valget er rikelig. Deisgnerstück fungerer som inspirasjon for selvlagde modeller. I tillegg er sommertrenden for loafers spesielt fantasifull for å krydre et gammelt, kjedelig par sko. La deg inspirere av de mange designene.

Diverse Modeller Pom pom skopom-pom-sko-sommer-trend-elegant-pels-svart-rosa

Elegante og ekstravagante designere Pom pom sko

pom-pom-sko-sommer-trend-designer-elegant-lilla

Sommertrender 2016 – Pom pom sko fra Dolce & Gabbana

pom-pom-sko-sommer-trend-designer-dolce-gabbana

Pom pom høye hæler av Sophia Webster

pom-pom-sko-sommer-trend-designer-høye hæler-sophia-webster

Pom pom høye hæler av Jimmy Choo

pom-pom-sko-sommer-trend-designer-høye hæler-jimmy-choo

Pom pom sko – bloggere elsker dem!

pom-pom-sko-sommer-trend-blogger-elegant-ekstravagant

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!