15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Turantrekk: nyttige tips og det vakreste utseendet for hver sesong på et øyeblikk!

Frisk luft, fantastiske panoramaer og landskap og selvfølgelig mye moro – utflukter i naturen er ikke bare bra for sjelen vår, men er en fantastisk måte å brenne noen få kalorier og forbedre utholdenheten vår. Men uansett om du skal på en svett dagstur gjennom fjellet eller bare planlegge en avslappet spasertur med venner – de riktige klærne er definitivt et viktig krav. Har du lyst til å ha på deg noe koselig, men likevel stilig på fotturen? Da har du kommet til rett sted! I denne artikkelen har vi satt sammen mange gode ideer til et turantrekk for hver sesong!

Fjellantrekk kvinner regnjakke kombinerer kvinner

Nå som våren er rett rundt hjørnet, er det den perfekte tiden for å organisere en hyggelig ferie med venner. Det er ikke for ingenting at fotturer er en av de vakreste og mest populære utendørsaktivitetene. Det har en veldig positiv effekt på vår mentale og fysiske helse.

Turutstyr kvinner – Hva bør du være spesielt oppmerksom på når du velger?

Vandre ryggsekk for kvinner hva du skal ha på turdamer

Før du bestemmer deg for et bestemt turantrekk, er det noen ting du bør vurdere først.

  • Sjekk turruten og værforholdene – været og ruten spiller en veldig viktig rolle i valg av riktige klær. Den må være av høy kvalitet, funksjonell og oppfylle formålet. Fordi selv det vakreste antrekket for fotturer er ubrukelig hvis du er fuktig eller frossen på slutten av turen. Enten om sommeren eller vinteren – en vindtett regnjakke er alltid et absolutt must.
  • Fremfor alt må skoene være komfortable og gi et godt grep. I tillegg må de tilpasses den planlagte ruten. Vanntette, pustende tursko med solide såler er det beste valget for anstrengende, flere dager lange fjellturer. For en tur gjennom skogen eller langs kysten, kan du også komme godt overens med solide joggesko.
  • Sørg for å ha tilstrekkelig solbeskyttelse og ikke glem solbrillene.

Hva kan du ha på deg på fotturer om sommeren??

Fjellantrekk kvinner sommer tursko kvinner lue

Frodige grønne skoger, landskap og promenader – sommeren er den perfekte tiden for en fin tur. Et turantrekk for den varme årstiden bør beskytte deg spesielt mot varmen. Sørg for å bruke solkrem med SPF 50 og beskytt øynene dine med solbriller av høy kvalitet. Å kle seg svart fra topp til tå ville heller ikke vært en god idé. Velg heller pustende og funksjonelle t-skjorter og topper i lyse farger. Korte shorts er et utmerket alternativ for de varme månedene. De holder deg kjølig og gir mer bevegelsesfrihet. Vær imidlertid oppmerksom på at de ikke gir mye beskyttelse for beina. Hvis du vil beskytte deg mot insektstikk, ta på deg lange leggings. Hvis du befinner deg i et regnfullt område, må du pakke en fin regnjakke eller vest. Tross alt vil du ikke gå vått rundt hele dagen? Avrund looken din med matchende sko og en kul lue.

De riktige klærne er desto viktigere for en fottur om vinteren

Vinterantrekk fotturer damer dunjakke kombinere

Kaldt, is og kanskje litt snø er ingen grunn til at du ikke skal gå tur? Siden fotturer er mye vanskeligere om vinteren enn om sommeren på de fleste stier, er det veldig viktig å kle seg skikkelig og være godt utstyrt. Tykk bukse laget av et passende materiale som nylon, polyester og elastan, en varm topp og en tykk jakke vil holde deg varm og tørr og beskytte deg mot hypotermi. Funksjonelt undertøy av høy kvalitet som leder svette bort er også en forutsetning. Turskoene skal være komfortable og beskytte føttene mot kulde og vått. Velg en robust modell med grippy såler som gir mer grep i snøen. Når du går oppoverbakke om vinteren, er pinner med snøplater en uunnværlig del av turantrekket.

Bruk leggings for et komfortabelt og moderne turantrekk

Dameklær tur leggings trender tursko kvinner

Fremfor alt bør du føle deg komfortabel i klærne under en fjelltur. Leggings av høy kvalitet gir større bevegelsesfrihet enn noen turbukser og passer som en annen hud. I tillegg sørger de tynne, pustende materialene for at de vanligvis tørker raskere når det regner. På grunn av den tette passformen på beinet, er leggings utmerket beskyttelse mot insekter og flått. I dag tilbyr mange kjente sportsmerker modeller som ikke bare er perfekte for fotturer, men også ser veldig kule ut. For et elegant turantrekk, velg leggings med mønster og kombiner dem med en matchende t-skjorte og en elegant sportsjakke.

Uformelle og søte antrekk for fotturer er ekte iøynefallende

Sommer -joggebukser for kvinner kombinerer trender

Hvis du bare planlegger en endagstur for å slappe av og roe ned, kan du stole mye mer på mote og stil enn på funksjonalitet. For et søtt turantrekk som også er praktisk, ta en kul joggebukse og bruk en matchende avlingstopp. En fasjonabel vest eller jakke og kule joggesko avrunder utseendet ditt fantastisk. Tilbehør som hatter, solbriller eller smykker gir et leken preg.

Jeans turantrekk damer sommerpledd skjorte kombinere

Du kan til og med bruke favorittjeansene dine for kortere turer om høsten eller våren. De ser ikke bare stilige ut, de holder deg også varm og gir tilstrekkelig beskyttelse for beina. Fullfør turantrekket ditt med elegante og komfortable skinnstøvler, en varm topp og en jakke.

Mer flott utseende og inspirasjon for de perfekte turantrekkkvinnene

Vinterantrekk for fotturer kvinner tursko trender dunjakke

En overdimensjonert skjorte og komfortable leggings er den perfekte kombinasjonen for en fottur om høsten

Tursko sko kvinner fleece jakke kombinere kvinner flettet frisyrer langt hår

Et vinterlook er egentlig bare komplett med en søt strikket lue.

Hva du skal ha på fotturer Strikkede hatter kombinerer turantrekk damer

Selv om vinteren trenger du ikke å gå uten favoritt leggings

Turantrekk kvinner vintertursko kvinner vinterjakke

Små detaljer og tilbehør som bandanas gjør turutstyret ditt til et skikkelig blikkfang

Vandringsklær for kvinner vinterfleecejakke kombinerer motetrenderjakker

Svart fra topp til tå er en populær klassiker som aldri vil gå av moten

Fjellantrekk for damer, sommer leggings i skinn, kombinerer motetrender

Elegante solbriller beskytter øynene dine mot solen om sommeren 

Turantrekk kombinerer sommershorts for kvinner

Du kan ikke dra på tureventyr uten en stilig ryggsekk å pakke utstyret i.

Antrekk tur damer sommersport ryggsekk kvinner

Teamsorte leggings med hvit topp for et minimalistisk, stilig utseende

Leggings antrekk kvinner fitness klær trender kvinner

Dunjakker er alle raseri og vil holde deg varm om vinteren

Dunjakke kombinerer kvinner som fotturer kvinner

Elegante og komfortable – sykkelshorts er et utmerket alternativ for et turantrekk om sommeren

Sykkel shorts kombinerer sommer turer dame

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg