15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De 10 motetrendene for menn i høst-vintersesongen 2017/2018

motetrender menn høst vintersesong spesialeffekter materialer

Høsten/vinteren 2017/2018 er butikkene overfylte med et stort utvalg motekolleksjoner. Det er et stort utvalg av motetrender for menn tilgjengelig, og det er vanskelig å innrede skapet ditt med riktig antrekk for denne tiden av året. For å gjøre denne oppgaven enklere for deg har vi oppsummert de 10 siste trendene fra moteverdenen som kommer fra de mest kjente catwalks.

Mote trender for menn – nåværende trender

motetrender menn 2017 2018 fargerik blanding herreklær

For verden i krise, med en usikker fremtid, har en ny epoke med mote kommet. Dagene med prangende luksus og det skarpe utseendet som har blitt etablert i løpet av det siste tiåret er over. Designerne ser tilbake i tid til det grunnleggende. Gatestilen kommer tilbake i motetrender for menn og kvinner. Denne innflytelsen former de sportslige normcore -trendene og deres aksenter, samt ominstallering av det banale på høyden av mote og blanding av funksjonelle klær med high fashion design.

motetrender menn høst vintersesong-2017 2018 treningsdrakt

Ti store trender dukket opp fra London-, Milano- og Paris-showene for høst-vinterens herresamlinger, med vekt på klær for ungdom. Sportens innflytelse kan merkes overalt når skjorter og slips skyves til side til fordel for joggesko, joggedresser, sportstrøyer og skitrekk.

Fokuset er først og fremst på komfort, noe som kan sees av den sterke opphevelsen av strikkevarer og overdimensjonert utseende. Den ubegrensede bruken av teknologiske stoffer og populariteten til flyger- og dunjakker er også vist. Turtlenecks og sporty topper er høydepunktene i motetrendene for menn denne sesongen.

Pompadour frisyre for menn – Stylingideer for det populære hårklippet

Skjeggfrisyrtrender: tidløs & kule skjeggstiler for selvsikre menn

40 ideer til brudgommens frisyre og trendy stylingtips

1. Treningsdrakter

motetrender menn 2017 2018 treningsdrakt grå

Etter bare å ha dukket opp noen ganger i løpet av de siste sesongene, har treningsdrakter etablert seg som en signaturfunksjon i hver manns garderobe. Uansett om det er bomullsfleece, fløyel eller satengeffekt, er dette antrekket et must når det gjelder motetrender for menn. Det er et friskt pust fra den dominerende tendensen til fritidsklær som har blåst inn i herremote. Bukser med bånd på siden eller gensere med hette i skateboarder -stil er de mest populære plaggene.

2. Dunjakken

motetrender menn 2017-2018-dunjakke-kåpe-lang

Det er ingen tvil om at neste vinter blir arktisk – i hvert fall når det gjelder mote trender for menn. Du kan se det med ullhatter, skjerf, tette hansker, koselige sporty jakker, store gensere og strøk. Som i tidligere sesonger brukes dunjakker som lange frakkversjoner som er overdimensjonerte og utstyrt med hette. Dette vendepunktet vil sees i vintersport.

3. Slagord og logoer

motetrender-menn-2017-2018-slagord-logo-sporty-høst

Klær har blitt en uttalelse de siste årene. Mange menn ønsker å uttrykke sin personlighet på denne måten, både bokstavelig og overført. Flertallet av designere har økt antall slagord som er overskrevet, trykt, sydd, festet eller vevd betydelig. Noen ganger brukes disse som en hentydning til sports sponsing, noen ganger i poetisk eller filosofisk stemning. Svært ofte, i motetrender for menn, vises slagord og logoer på en enkel måte. For det meste brukes grafiske og fargerike ord, eller trykte bilder og store bokstaver til dette.

4. Skibukser

mote-trender-menn-2017-2018-ski-bukser-bakgård

Skibukser i vintage stil eller som baggy bukser har gjort en bemerkelsesverdig inngang til motetrender for menn for vintersesongen 2017/2018. Noen ganger ligner de sykkelbukser eller overbukser. Disse har en umiskjennelig ytelse takket være glidelåser og fleecefôr og bæres trygt med avslappede antrekk eller en klassisk jakke. Denne vintersportstrenden dukker nå opp nesten overalt – fra gensere med norske motiver til bobblehatter og ullhansker, for ikke å snakke om en og annen pelsbekledning.

5. Klær med blomstermønstre

motetrender-menn-2017-2018-kamuflasje-blomstermønster-bomberjakke

Kamuflasjedrakter og militære utseende spiller fortsatt en sterk rolle i herreklær, selv om de ofte blir tolket på nytt. For eksempel med blomster som erstatter de tradisjonelle kamuflasjemønstrene.

6. Klær med tenåringsånd

mote-trender-menn-2017-2018-teen-hatt-hipster-ryggsekk

Mote trender for menn ble injisert av atletisk innflytelse med et sterkt nivå av ungdommelig ånd. En nesten barnslig stemning har gjennomsyret de fleste moteshow med allestedsnærværende hatter og gadgets.

7. Det såkalte takskjerfet

mote-trender-menn-2017-2018-teppe-skjerf

Flere designere har introdusert takskjerfet. Det er også i tråd med de overdimensjonerte motetrendene for menn som har dukket opp på rullebanene de siste sesongene, for eksempel tykke strikker, skjerf og ankler i lengde, som ofte er håndstrikket og bukket og fungerer som ermer.

8. Kjeder og metalliske effekter

motetrender-menn-2017-2018-kjeder-metalliske effekter-høst

De er bare detaljer, men de legger til en ekstra punk, subversiv berøring – sikkerhetsnåler som tres gjennom brystlommer i klassiske jakker, store kjeder festet til belter, lommeur, jakkemerker, brosjer eller en rekke kjeder som bæres av modeller rundt halsen skal bæres med nøkler, hundemerker og andre typer anheng. Alt tilbehør kan brukes til å gjøre antrekkene mer personlige og individuelle.

9. Den oransje fargen som en trend høst og vinter

mote-trender-menn-2017-2018-oransje-farge-sporty-trench-frakk

Motetrendene for menn i de neste høst- og vintersesongene vil ha en mørk palett av farger som sjokolade, rust, plomme og grangrønn, så noen farger som gull, kirsebærrød, lilla og fremfor alt en sunn dose oransje bør gjøre dem lysere. Referansen med arbeidstøyet var inspirert av byggebransjen og neonfarger.

10. Mote trender for menn – joggesko

mote-trender-menn-2017-2018-hvit-farge-sporty-joggesko

Joggesko er skoene som er paradert med om høsten og vinteren i alle slags vær og ved alle anledninger og anledninger. De har vært en bestselger i flere sesonger, men sportssko er sjefen på årets moteshow som aldri før.

Kombinasjon av forskjellige materialer

mote-trender-menn-2017-2018-mote-frakk-ull-materialer

Høst-vintersesongen 2017/2018 tilbyr spesialeffekter for både finish og design i motetrender for menn. Fremfor alt er dette mønstrene, vevet teksturer, bittesmå jacquards og uordentlige klær som er en blandet pose med fantasi og komfort. Når det gjelder de viktigste materialene, dominerer ull som alltid vintersesongen i forskjellige kvaliteter. Når bomull kombineres med ull, passer det perfekt med både sporty ung stil og elegante anledninger.

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten