15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sommerantrekk for ferie – tips og ideer for menn

Antrekk for ferie sommer-menn-menn-ideer-cargo-shorts-skjorte-t-skjorte-lue

De riktige antrekkene for ferie er like viktige for menn som for kvinner. Derfor forklarer vi i dag hvilke må ha du bør pakke i kofferten for å nyte sommerferien med stil. Hvis en titt i skapet viser at det riktige antrekket mangler, må nye ferieklær bli funnet, og raskt.

Når vi søker etter de nåværende trendene for den kommende sommersesongen, har vi inn Otto Kern nettbutikk gode ideer om øyelook funnet. Du kan enten hente inspirasjon fra ferdige antrekk eller kombinere forskjellige stykker etter din egen smak. Som en del av Insellook -kampanjen kan du også sikre deg en kupong på 10 prosent ved å registrere deg for Otto Kern -nyhetsbrevet. Men først, la oss se på noen fasjonable kombinasjonsstykker og komfortable ferieantrekk for menn!

Sett sammen antrekk for ferien – mote for fritid

Antrekk for ferien menn-ideer-skjorte-hvitt-mønster-blå-seilbåter

Ferieantrekkene må først tilpasses forventet vær på feriestedet og for det andre aktivitetene som tilbys der. Mengden avhenger selvfølgelig av lengden på turen og koffertstørrelsen. Først og fremst hva som teller: Feriemoten skal være behagelig og lett å ta vare på, svare til den individuelle motestilen og passe veldig godt. Enten du spaserer gjennom byen, et besøk på et museum eller en strandfest, er følgende ting perfekte for enhver anledning og finnes i Otto Kern nettbutikk.

Antrekk for ferien – skjorten

Antrekk for ferien sommer-menn-menn-poloskjorte-stripete

T-skjorten er et must for hver sommerferie. Enten det er monokromt i hvitt og mørkeblått eller med uformelle utskrifter og sterke farger, kan disse klassikerne kombineres på mange måter og tar neppe plass i kofferten. Viktig for svært uvanlige T-skjorter: kombiner dem med vanlige chinos eller Bermuda-shorts.

Poloskjorten er den ideelle kombinasjonsbasen for sommerferier og bør ikke mangle i noen garderober. Skjorten med den typiske kragen og knappestrengen utstråler sporty casualness, men har samtidig en viss stil. I Otto Kern nettbutikk finner du både klassiske ensfargede og lyst stripede poloskjorter i trendy farger som marineblå, hvit og rød.

En lys hvit linskjorte med opprullede ermer ser helt elegant ut og øker hver manns attraktivitet. Lin har en kjølende effekt på huden og er mindre utsatt for smuss og bakterier. Linbukser lover også en behagelig passform.

Bermuda shorts i lastestil

Antrekk for ferien-sommer-menn-cargo-shorts-blå-maritimt mønster

Lange chinos og jeans er overflødige i løpet av dagen ved mer enn 30 grader Celsius, det er derfor du stoler på pustende bukser som Bermudas i friske farger som lyseblå, marineblå, khaki eller oliven. Kombiner dem med en uformell t-skjorte og sporty joggesko.

Chinos i sommerlige farger

Antrekk for ferien -sommer-menn-ideer-lyseblå-bukser-ro

Den motebevisste mannen bruker naturligvis lange bukser om kvelden. Enten for en fest eller en middag for to, er litt mer fasjonabel elegant etterspurt. Chinoene er ideelle for å skape en sporty, seriøs stil, og med dem kan du også gå ut på en elegant middag om kvelden.

Stilig selv på ferie – en jakke med festantrekk for ferien

Antrekk for ferien sommer-menn-ideer-jakke-jeans-optikk-casual

Vinden i regioner nær kysten kan gjøre det kjøligere om kvelden, så du bør ikke gå glipp av riktig yttertøy i kofferten. Med en rutete skjorte under en genser og lyse bukser kan du vise tilfeldigheter med den nødvendige dosen klassisk eleganse. Avhengig av hvordan den er kombinert, kan en jakke også se sporty og seriøs ut på samme tid.

Antrekk for ferien – sporty og elegant med jakke og poloskjorte

antrekk-ferie-sommer-menn-jakke-fritid-elegante-mote-menn

Jakken kan ikke bare enkelt kombineres med mange skjorter, men ser også veldig stilig ut i kombinasjon med en poloskjorte i en sommerlig farge.

Matchende sko til sommerantrekket for ferien

antrekk-ferie-sommer-menn-ideer-sko-snøring-marineblå-blå-bukser

Hvis det ikke er et galla- eller kasinobesøk på programmet, kan du la skoene i lakkskinn være hjemme. Joggesko, båtsko og flip-flops er det riktige valget for sommerferier. Men disse har ingen plass på en restaurant. Elegante blonder som kombinerer sporty og trendy elementer er bedre egnet. De komfortable Otto Kern sko garanterer for eksempel et stilig utseende for enhver anledning.

Sokker bør også være fargekoordinert med shortsen og skoene. Sneakersene med best passform som ikke når mer enn ankelen og forsvinner i skoen.

Tilbehøret gjør forskjellen

antrekk-ferie-sommer-menn-ideer-øy-look-genser-skjorte

For det perfekte ferieutseendet er riktig tilbehør nesten like viktig som klærne. Bytt ut tunge sølvsmykker og klokker med skinnremmer som ser uformelt elegante ut. Solbriller og en lue er viktig. Stråhatten for menn minner umiddelbart om sola og stranden og er derfor et spesielt populært tilbehør i sommerferien.

Bildekilde: Otto Kern nettbutikk

Previous Post
Lag vårkranser – 10 enkle DIY -ideer for vårdekorasjoner med instruksjoner
Next Post
Loftleilighet med en dynamisk og livlig atmosfære