15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mote trender for høst og vinter: røde, rutete og dyreprint er må-haves!

Trendfarger for høst og vinter Lyse rød, paprika rød, chili pepper rød

Himmelen kan være grå, men moten forblir fargerik – og dyrisk. Kåper med leopardmønster, bukser og bluser med slangetrykk og matchende sko er ekte blikkfang i høst / vintersesongen 2018/19. Hvis det er for vilt for deg, kan du velge tartan i stedet for strøk, bukser, ankelstøvler, skjerf og hansker. Fra den store tartan til den fine glencheck, har klassikeren blant mønstrene kommet tilbake til catwalks. Vi har satt sammen enda flere motetrender for den kalde årstiden og hvordan vi skal ha de ville mønstrene nå.

rutet blazer i mørkegrønne og svarte jeans høstvinter

Fargemessig er naturen trendy, med jordnære toner som terrakotta, brun og beige i forskjellige nyanser, men også lys paprika rød, chili pepper rød eller pistasjgrønn. Ønsket om mer enn bare grått og svart har pågått lenge. På moteplattformen Lyst Stikkordene rosa, gult og rødt ble spurt sammen 138 prosent oftere i 2017. Sjekker er heller ingen overraskelse på listen, kontrollerte blazere var allerede en av de mest populære klesplaggene i september 2017, noe som er bevis på levetiden til den klassiske.

Leopardfrakk i kombinasjon med svart kjole og militærstøvler

Men mens tartan og glencheck er egnet for nesten alle situasjoner, kan ikke alle de nye trendsetterne lett tilpasses enhver anledning. Mer kan fort bli for mye, og i stedet for å ha leopardmønster, sebra- eller slangelook fra topp til tå, er vanligvis ett stykke nok til å fange øyet. Hvis en kjole med dyreprint eller skallfrakk er for mye av det gode, kan du starte diskret med en pose eller ankelstøvler.

Selv når det gjelder sesongens trendfarger, ser ikke alt like bra ut på alle kvinner. Røde toner brukes hovedsakelig til topper brunette ideell fordi de harmonerer med mørkt hår. Røde høye hæler og ankelstøvler passer for alle hudtyper og enhver hårfarge. De trendy jordfargene kan også suppleres med mørkere hår, uavhengig av hudfarge.

Kul blondine bruker rød mønstret bluse med pistasjgrønne aksenter

Beige og sandfarger passer til blondiner. Når det gjelder lys hud, bør du imidlertid passe på å velge en lys nyanse med en gråaktig tone hvis det er mulig. Kule blondiner kan også bruke de røde tonene og den trendy pistasjgroen, mens blondiner med varme hudtyper vanligvis ser bedre ut i oliven- og kremfarger.

Siden de fleste naturlig rødhårede kvinner har en lys hud, passer jordfarger dem, men også nakne toner og greener. Rødt og rosa passer også til rødt hår, men det må være riktig nyanse. Men da er effekten enorm.

Leopardfrakk i kombinasjon med jeans og røffe støvler

Riktig styling gjør en stor forskjell. Hvis du bruker den slående leopardfrakken, kan du få den til å se uformell ut ved å kombinere den med jeans og tøffe støvler, mens en kjole i en jordnær eller naken nyanse under gir eleganse.

Kjoler med dyreprint er ekte iøynefallende fra starten og trenger ikke annet iøynefallende tilbehør. En bluse med et dyremønster er også best kombinert med jeans, klassisk kutte bukser eller et enkelt skjørt. Men den kan brukes fra kontoret til festkvelden.

Knapt noen kjent designer har klart seg uten dyreinnflytelse denne sesongen. Fra Tom Ford til Calvin Klein til Diane von Fürstenberg og Victoria Beckham, kan dyreavtrykk sees overalt på catwalken, og gatemote er også fargerik og vill denne høsten og vinteren, uansett hvor overskyet været er.

Håndveske med dyreprint i svart Et blikkfang for et svart antrekk

Bildekilder: unsplash.com / Pixabay.com CC0

Previous Post
Lag vårkranser – 10 enkle DIY -ideer for vårdekorasjoner med instruksjoner
Next Post
Loftleilighet med en dynamisk og livlig atmosfære