15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombinere lastebukser: Slik er 2000 -buksetrenden stylet i dag!

Bootcut, mager, rett bein eller det trendy mamma -utseendet – vi elsker jeansene våre mer enn noe annet og kan bare ikke få nok av dem! De er tidløse klassikere og kan brukes med nesten alle klesplagg og til enhver anledning. Men en liten forandring nå og da ville ikke skade, og den gode nyheten er at denne sesongen har så mye å tilby i stilige og moderne bukser som vil gi variasjon i antrekkene våre i de kommende månedene. Alle har minst ett plagg som du trodde aldri ville bli trendy igjen, og plutselig bruker du det igjen – med små endringer og oppdateringer, selvfølgelig. Tenk bare på den overdimensjonerte blazeren eller buksen med spalte på beinet. Slik er det nå også med lastebuksene. Husker du fremdeles 2000 -tallets mote? På den tiden var de MOTTRENDEN par excellence, og 20 år senere feirer de et stort comeback! Uansett om det er uformelt i hverdagen eller til og med elegant på kontoret – i det følgende vil vi vise deg hvordan du kombinerer lastebukser og lager et fantastisk utseende med dem!

Oversize blazer -antrekk kombinerer lastebukser

Helt stilig, utrolig behagelig og super casual – lastebuksen bør ikke mangle i noen garderobe denne sesongen! Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Levi’s og Kooples er bare noen få av merkene som har gjeninnført trenden i sine nåværende kolleksjoner og gitt den en moderne oppgradering. Når det gjelder mote, var lastebukser i rampelyset på begynnelsen av 2000 -tallet og spilte mye i musikkvideoer til mange stjerner som Gwen Stefani og Christina Aguilera. Det er imidlertid noen forskjeller i forhold til den gang: Dagens modeller er laget av silkeaktige stoffer og har et ganske stramt og figurnært snitt. Vi er også bortskjemt med valg når det kommer til farger. Selv om olivengrønt fortsatt er veldig populært, kan nyanser som oransje, lysegrønn og neonrosa også dukke opp.

Kombiner lastebukser og fres opp antrekkene våre

som lastebukser kombinerer vårens antrekkideer for kvinner

De vidskårne buksene med patchlommer i kne- eller lårområdet ble opprinnelig designet som arbeidsbukse for militæret. Imidlertid har motedesignere anerkjent sitt motepotensial, og lastebuksene var allerede slitt opp og ned av datidens stilikon på slutten av 90 -tallet og begynnelsen av 2000 -tallet. Trendene for 2021 er utvilsomt basert på mottoet “jo større jo bedre”, og derfor var det bare et spørsmål om tid før lastebuksen brakte den tilbake i rampelyset. Gatestjerner og kjendiser som Bella Hadid, Hailey Bieber og Jennifer Aniston viser oss at lastebuksene kan styles på en veldig allsidig måte.

Mote trender våren 2021 kombinerer lastebukser

De klassiske lastebuksene er olivengrønne, men farger som beige, hvit eller denim kan nå sees overalt. Chunky kampstøvler eller joggesko er perfekte for daglig bruk og gir utseendet et litt steinete preg. Høye sko gir det ellers sporty snittet et snev av eleganse og gjør til og med buksene egnet for kontoret. Så uansett hvordan du kombinerer lastebukser – trenden er alltid på og er en enkel og elegant måte å friske opp hverdagsstilen litt på.

De trendy buksene passer for alle figurer!

Kombiner casual casual antrekk med cargo bukser

Lastebuksene er ikke bare superkomfortable og elegante, de har også en stor fordel: De ser faktisk bra ut på alle! Når du kjøper, bør du bare sørge for at materialet og passformen smigrer figuren din. Slanke jenter kan betrakte seg selv som virkelig heldige og kan ha hvilken som helst modell: ensfarget, mønstret, med eller uten lommer, stramt eller bredt snitt – ikke nøl med å eksperimentere litt med antrekkene dine og følg instinktet ditt! Er du svingete? Da anbefaler vi at du velger høye snitt cargo bukser i mørke farger som svart, grått og khaki grønt. Bredskårne modeller med mange lommer er store, og du bør derfor klare deg uten dem.

Det militære utseendet er veldig populært denne sesongen

Kombinerer militær stil mote trend lastebukser

Enten du går for dempede og klassiske farger eller velger lyse lastebukser, bør det avhenge av hvilken stil som passer best for din smak og hvor mye du vil innlemme det trendy militære utseendet i antrekkene dine. Kamuflasje er helt klart en dristig uttalelse og absolutt ikke for alle. For å sakte komme nærmere trenden, velg ganske enklere modeller laget av fine stoffer som reduserer det robuste utseendet betydelig. Uansett er det viktig at buksen sitter litt løsere. Og som med alle andre store ting, krever lastebukser den riktige volumblandingen. For at du ikke skal se for formløs ut, bruk den med en tettsittende bluse eller legg vekt på midjen med et elegant belte.

En annen type forretningsantrekk: kombinere lastebukser til kontoret

Tøybukse Kombiner antrekk til kontoret

Er du lei klassiske buksedrakter og vil ha en liten forandring fra de ellers kjedelige forretningsklærne? Målrettet pause i stil er for tiden veldig populær, og lastebuksene er laget for det! For eksempel kan en feminin skjortebluse kombineres perfekt med lastebukser og gjør umiddelbart de ellers uformelle modellene mye mer elegante. Flytende stoffer som sateng og silke er spesielt elegante. Bruk en stilig veske, høye hæler og statement -tilbehør og voilà – du er klar til å trekke alle øynene på kontoret!

Uformelt og elegant: jeans i lastestil

Jeans trender 2021 som kombinerer kvinners lastebukser

Hva med å kombinere to motetrender i ett antrekk? Motehuset Balenciaga har funnet på noe veldig kult igjen og presenterte cargo jeans i sin siste kolleksjon. Resultatet? En veldig elegant og uformell denimbukse med sidelommer som kan brukes både elegant og sportslig.

Kombiner lastebukser: en oversikt over det vakreste utseendet for re-styling

hvite bukser antrekk kombinere cargo bukser

Du kan ikke gå galt med et svart -hvitt utseende

sorte bukser antrekk kvinner motetrender 2021 kombinerer cargo bukser

Sko med hæler gir den uformelle buksen et elegant og moderne preg

Lær jakke otfits kombinere våren cargo bukser

Lastebuksen ser også ganske kul og frisk ut i lys beige og er fantastisk egnet for et moderne hverdagsutseende

Buksetrender kvinner våren 2021 kombinerer lastebukser

Du kan også kombinere lastebukser med en crop top

Buksetrender kvinner 2021 kombinerer som lastebukser

Eller gå helt ut og ta deg kule lastebukser i skinnlook

Combat Boots sko trender 2021 kombinere lastebukser

Det har aldri vært enklere å kombinere lastebukser til kontoret

Vårens antrekk kombinerer lastebukser

For å fremheve midjen din, velg modeller med høye snitt

Vårmote trender 2021 cargo bukser kombinerer kvinner

Bella Hadid er en av stjernene som er besatt av buksetrenden på 2000 -tallet

Bela Hadid -antrekk kombinerer lastebukser

Enten med joggesko eller ankelstøvler med hæler – lastebukser fungerer alltid

Cargo bukser kombinerer mote trend 2021 våren antrekk kvinner

Previous Post
Karnevalsdekorasjoner for hjemmet – flotte karnevalsideer å lage selv
Next Post
5 hjemmelagde gaveideer som virkelig er nyttige