15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Grunge -stil: det er så enkelt å plukke opp motetrenden i 2021!

Overdimensjonerte gensere, rutete bukser og bootcut -jeans – når det gjelder de siste motetrendene i 2021, er en ting klart – før eller siden kommer blikk fra fortiden tilbake. For denne sesongen kan vi trygt si at 90 -tallet feirer et stort comeback og har tatt både gatene og catwalks med storm. Så det er faktisk ingen overraskelse at grungestilen er på vei oppover. Fra klumpete kampstøvler til rippede jeans og overdimensjonerte rutete skjorter, det opprørske utseendet er tilbake, om enn med en subtil, moderne oppgradering. Mote designere og mote påvirkere har fullstendig nyfortolket grungestilen og gjort de ellers grove antrekkene helt egnet for daglig bruk. Ikke overbevist ennå? Deretter kan du lese videre og finne ut her hvordan du kan style det trendy utseendet til enhver eiendom!

Grunge stil antrekk ideer mamma jeans kombinere

Litt heavy metal, litt rock, litt punk og grungestilen er født. Når vi hører grunge, tenker vi umiddelbart på mørke, litt skitne antrekk som ser ut som om du nettopp har fått tak i det nest beste og tatt på deg. Utseendet er hovedsakelig preget av mørke farger, bandskjorter, tykke støvler samt skinnantrekk og rutemønstre. Selv om dette virket ganske stilistisk tidligere, viser stadig flere moteprofesjonelle seg i skitne antrekk og viser oss hvor allsidig motetrenden faktisk kan være.

Hvor kommer grungestilen fra?

Mote trend i grunge stil 2021 kombinerer skinnjakke med miniskjørt

Grungestilen oppsto på 60- og 70 -tallet da rock- og punkbandene ønsket å skille seg fra mainstream -rocken som var dominerende på den tiden. Men det var først på 80- og 90 -tallet at outsider -sjangeren ble mer og mer symbolet på en ny generasjon som vendte seg bort fra perfeksjonisme gjennom band som Pearl Jam, Nirvana og Soundgarden. Selv om stilen startet mer som en motemote-bevegelse, fant den seg ganske raskt ut på catwalks og ble stolt vist frem av supermodeller som Kate Moss. Da Nirvana ga ut albumet “Nevermind” i september 1991, ble de store motedesignerne som Versace, Calvin Klein og Marc Jacobs inspirert av grungescenen og satte rutete flanellskjorter, tykke kampstøvler, skinnutseende og slitne jeans i samlingene sine. . Siden den gang har den opprørske trenden blitt en integrert del av moteverdenen, og nesten alle kvinner har minst ett typisk grungestykke i garderoben.

Vår antrekk mote trend 2021 grunge stil

I motsetning til begynnelsen av 90 -tallet er dagens grungestil mindre snusket og derfor helt egnet for daglig bruk. Ødelagt denim og grove støvler kombineres til elegante stykker som satengkjoler, skjortebluser eller til og med blomstermønstre og sikrer et kult, unikt brudd i stilen.

Rockband -skjorter er et absolutt must for grungelooket

Motetrend i grungestil 2021 Combat -støvler kombineres med shorts

Bandskjorter, som er inspirert av 80- og 90 -tallets musikkscene, er trolig de viktigste nøkkelstykkene for grungestilen. For å oppnå det enkle og store utseendet du ønsker, er du velkommen til å handle en størrelse større eller til og med velge t-skjorter for menn. Faktisk trenger du ikke å legge for mye krefter på å style det. Alt du trenger å gjøre er å kanalisere din indre opprørske ånd og ta på deg lokket til de ufullkomne antrekkene. Se tilbake i tid for inspirasjon fra datidens grungemote. Ripped jeans, skinnjakke, grove støvler og det perfekte grunge -utseendet er klart. En forvirret frisyre og mørkt sminkede øyne avrunder ensemblet perfekt.

Uformelle jeans for det ultimate grunge -utseendet

Antrekk i grungestil antrekk 2021 kombinert trenchcoat

Brede jeans med løs passform er førstevalget for grungestilen og skaper den typiske opprørske atmosfæren. Så bra at du for øyeblikket er en skikkelig langløper i moteverdenen og en av årets heteste trender! Selv om det ikke er et must, blir antrekket spesielt sant når du strekker deg etter de trendy rippede jeansene.

Jeans trender 2021 antrekk i grungestil

Med tilbake til 90 -tallet mote, ble et nytt utseende født, nemlig grunge -estetikken. Stilen antyder det typiske grungetouchet, men kombinerer det med moderne deler for et mer subtilt utseende. Derfor er dette det perfekte valget for de som ønsker å prøve grungestilen, men ikke ønsker å endre hele garderoben med en gang. Kombiner klassiske grungestykker med feminine klær som skjortebluser eller høye hæler for å lage et stilig antrekk med et snev av opprør.

Moteutviklingen i 2021 kan til og med styles subtilt og elegant

Vest kombinerer mote trend 2021 antrekk i grungestil

Selv om grungestilen en gang var forbundet med et rotete og uforsynt utseende, kan utseendet i dag faktisk være veldig sjarmerende og stylet for enhver anledning. Det er overraskende enkelt å lage et søtt og stilig antrekk. For å treffe den søte, men edgy stilen, er det best å gå for en kjole og kombinere den med en vest og robuste støvler.

Den riktige sminken for det perfekte grungelooket

Makeup -tips i grungestil mote trend 2021

Grungestilen ser bare veldig komplett ut med riktig sminke. Du har to alternativer å velge mellom. Du kan enten velge et blott utseende for å oppnå et dristig utseende, eller gå helt ut med mørke røykfylte øyne og komme med en uttalelse. En mørk leppestift og en lett smurt eyeliner avrunder utseendet perfekt og gir et fint rock -preg.

Grunge Style: En oversikt over den kuleste gatestilen ser etter re-styling

Mote trend i grunge stil 2021 kombinerer svart kjole

Jeansoveraller er trendy og er perfekte for sakte å nærme seg motetrenden i 2021

Jeans jumpsuit kombinerer antrekk i grungestil mote 2021

Kombiner de grove støvlene med et rutet miniskjørt for en flott pause i stilen

pledd skjørt kombinere grunge stil antrekk trend 2021

Bandskjorter er et absolutt must-have for en vellykket grungestil

Miniskjørt kombinerer motetrend 2021 antrekk i grungestil

Grungetrenden har blitt fullstendig nyfortolket og kan til og med fungere som et forretningsantrekk

Lærskjørt kombinerer antrekkideer i grungestil

En grungestil uten grove støvler? Egentlig ikke mulig

Mote trend 2021 vår mini skjørt kombinere grunge stil antrekk

Store størrelser er komfortable og gir antrekket et opprørsk preg

Mamma jeans kombinerer vårmote trend 2021 grunge stil antrekk

Bare bruk t-skjorten som en kjole, kombiner den med matchende sko og tilbehør, og du har det perfekte grunge-utseendet!

T-skjorte som kjole bruker antrekk i grungestil 2021

Previous Post
Karnevalsdekorasjoner for hjemmet – flotte karnevalsideer å lage selv
Next Post
5 hjemmelagde gaveideer som virkelig er nyttige