15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Personlig t -skjorte med trykk – en flott gave til enhver anledning

Uansett om vi er hjemme, i hverdagen, under sport eller i seng – har vi alle på oss T -skjorter. De er komfortable, passer hver sesong og kommer i et uendelig antall design. En kul t-skjorte med trykk er også en fantastisk gave, uansett anledning. I artikkelen finner du noen tips om hvordan du designer en personlig T-skjorte, samt noen pleieinstruksjoner for trykte klær.

T-skjorte med trykk som gave

T-skjorter som skriver ut ideer for design

Kommer moren din, partneren din eller bestevenninnen din snart? Da kan du bare ikke gå galt med en trykt t-skjorte. Klær er en universell gave som alltid går bra, og enda viktigere, det kommer virkelig i bruk.

Det er ikke alltid lett å finne den riktige t-skjorten med trykk, spesielt når du leter etter et bestemt design. Hvis du har surfet lenge uten resultat, er det på tide å ta saken i egne hender. Vi vil nå forklare trinn for trinn hvordan du får en online Design en t-skjorte og få det trykket du ønsker raskt og enkelt.

Skrive ut en T-skjorte: Det er så enkelt!

Gaveidé for enhver anledning, trykk på t-skjorte med bilde

I en online trykkeri kan du få motiv, logo eller slagord overført til en T-skjorte. Vi oppsummerer alt du må ta hensyn til nedenfor.

Velg emnet

Det aller første du trenger i en trykt t-skjorte er designet. Du er bortskjemt for valg. Du kan lage og laste opp ditt eget design eller bruke et ferdiglaget motiv. Personlige t-skjorter med morsomme eller motiverende ordtak som er tilpasset anledningen, er også spesielt populære. Hvis du vil, kan du også få trykt ditt eget foto. Alt er virkelig mulig.

Velg modell, farge og størrelse på t-skjorten

Personlig t-skjorte med trykk som gave

Hvis designet allerede er bestemt, bør du nå velge t-skjorten. Enten det er rund hals eller V-hals, bredt eller figurnær, ekstra langt eller normalt snitt-det er vanligvis forskjellige modeller som tilbys. Fargen spiller også en viktig rolle og må tilpasses fargene på motivet slik at utskriften lett gjenkjennes. Gaven trenger heller ikke være en t-skjorte. Hettegensere, gensere og topper kan også skrives ut med motiver du ønsker. Det er bare viktig å vite den eksakte størrelsen. Hvis du er i tvil, kan du ganske enkelt spørre mottakeren av gaven.

Sjekk de siste detaljene og bestill

Hvit t-skjorte med fargerikt Dreamer-trykk

Du kan nå plassere utskriften hvor som helst på T-skjorten i konfiguratoren til den valgte online trykkerien. Om ønskelig kan også ryggen og / eller ermene til T-skjorten skrives ut. Om nødvendig kan du justere størrelsen på motivet til du er fornøyd med resultatet og bestille den personlige t-skjorten.

Tips for omsorg for trykte t-skjorter

T-skjorte med trykk inspirerende ordtak

Riktig omsorg er nødvendig slik at personen du gir T-skjorten til, kan nyte den så lenge som mulig. Hvordan du skal ta vare på trykte klær, avhenger ikke bare av materialet, men også av typen trykk som brukes. Så du bør ikke bare se på rengjøringssymbolene på etiketten.

Morsom t-skjorte med trykk ideell for veganere

De fleste utskriftsprosesser for tekstiler er veldig slitesterke og slitesterke, men det er også noen som utskriftsmotivet mister farge for hver vask. En av dem, for eksempel, er digital utskrift. Derfor er håndvask å foretrekke for digitaltrykte T-skjorter. Hvis du vil ha en langvarig utskrift, bør du ha T-skjorten trykket ved hjelp av fleksibel utskrift, flokktrykk eller silketrykk. Da er trykket virkelig slitesterkt og T-skjorten kan enkelt vaskes i vaskemaskinen.

Når du tar vare på T-skjorter med trykk, er det bedre å være på den sikre siden og følge følgende grunnleggende regler:

  • Vask alltid den trykte T-skjorten med innsiden ut
  • Vask ved maks 30 ° C (i unntakstilfeller vask på 40 ° C)
  • Bruk vaskemiddel uten tilsatt blekemiddel
  • Ikke behandle med kjemiske rengjøringsmidler
  • Ikke tørketrommel
  • Stryk t-skjorten utvendig på lav til middels varme
  • Ikke stryke motivet

Disse pleietipsene gjelder vanligvis for de fleste trykte plagg.

Previous Post
Lag karnevalsdekorasjoner – 7 vakre DIY -ideer med ballonger
Next Post
Kattedrakt for jenter – enkle instruksjoner for et søtt kattedrakt for barn