15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Jeansguide: Slik kan du style dine slim fit jeans riktig

Slim fit jeansene har vært en uunnværlig del av mote i årevis og er spesielt populære blant unge jenter. Men hva er slim fit jeans uansett, og hvordan kan de styles riktig? Disse spørsmålene skal besvares i den følgende artikkelen.

Hva er egentlig en slim fit jeans?

Hva er egentlig en slim fit jeans

Slim fit jeans, også kjent som moderne jeans, er spesielt smale eller tettsittende jeans. Fokuset her er på det tettsittende benet og midjesnittet, som klemmer kroppen så tett som mulig mot huden. Derfor er disse jeansene det spesielt understreke figuren, ganske egnet for slankere mennesker. Slim fit jeans er ikke kuttet like stramt som skinny jeans og har ofte en høy prosentandel elastan. Derfor “nestler” de seg perfekt mot den respektive figuren. Ulike modeller finnes i butikker som f.eks Jeans Mile eller lignende butikker praktisk.

Stil slanke jeans med skinnjakke og joggesko

Forresten: modellen slim fit er tilgjengelig for både menn og kvinner. Først og fremst ble slike jeans brukt av rockestjerner før de fant veien inn i garderobene til massene. De er også tilgjengelige i nesten alle farger, fra svart, til grått, hvitt samt sterkere farger og nyanser.

Slik styler du de slim fit jeansene optimalt

Svarte slim fit jeans med høye hæler og hvit blazer

Som allerede nevnt ovenfor er jeansene med “slim fit” “løsere” enn de skinny jeansene, men de er fortsatt nær kroppen. Dermed bør kvinner som har litt hip gull heller avstå fra å bruke disse jeansene, ettersom de også kan fremheve små ruller på en ulempe og buksene noen ganger sitter for lavt. Slanke kvinner som har både lange og korte ben, kan trygt strekke seg etter slanke jeans, ettersom de sitter fint, men ikke understreker figuren for mye. For små kvinner anbefales det også en modell med høy midje for å strekke figuren visuelt, for slanke høye kvinner spiller det ingen rolle om de bruker høy midje eller jeans med lavere snitt.

Lette slim fit jeans i sommerstil med hvit t-skjorte

Spesielt om våren eller sommeren er lyse jeansfarger ideelle for å kombinere et friskt og lykkelig antrekk, og de gjør deg automatisk i godt humør. Joggesko, høye hæler, chuck, varebiler eller ballerinaer som får antrekket enda mer sommerlig til å passe godt til det. Om høsten eller vinteren kan jeansene med slank passform deretter brukes i svart, grått eller blått, og fremdeles ikke se så kjedelige ut med den rette toppen. Skjorter eller bluser som er tilfeldig gjemt i linningen ser spesielt uformelle og kule ut på fritiden.

Velge riktige jeans

Slim fit jeans stil tips for topper og sko

Spesielt yngre jenter synes det er vanskelig å velge riktige slim fit jeans. Her er det en fordel å ikke shoppe alene, men heller å ta med deg mor, søster eller en god venninne, for eksempel. De kan hjelpe deg med å ta en ærlig beslutning, ettersom de vet nøyaktig hvordan de skal gi deg råd når du tar avgjørelsen. Et ærlig blikk i speilet hjelper alltid: jeansene skal ikke være for korte eller for lange, ikke for stramme eller “klemme” noe. Hvis hoftefett “oser”, er buksene ganske uegnet, og før eller siden vil brukeren ikke føle seg komfortabel med buksene. I stedet, hvis den passer som en hanske og brukeren føler seg komfortabel, bør bukser med slank passform velges.

Velge riktige jeans Tips Slank modell

Previous Post
Karnevalsdekorasjoner for hjemmet – flotte karnevalsideer å lage selv
Next Post
5 hjemmelagde gaveideer som virkelig er nyttige