15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvilke sko er trendy denne sommeren? – Du bør kjenne disse sommersko -trendene for 2021!

Det er den tiden igjen – sommeren er her, og vi kan endelig gi føttene litt frihet. Gå ut av støvlene og joggeskoene og inn i de komfortable espadrillene og sandalene. Temperaturene stiger knapt, og vi gleder oss til sesongens siste moteopptredener. Tross alt har skoene våre den medfødte evnen til å helt endre tonen i antrekkene våre. Mens vi stort sett brukte siste sommer i tøflene våre hjemme, er sommersko -trendene for 2021 mer varierte og kulere enn noensinne. Enten gamle klassikere som viser seg i en ny form eller nye modeller – alt er inkludert og det er ingen grenser for stilpreferanser! Ok, hvilke sko er trendy denne sommeren? Gjør deg klar for en liten shoppingtur og finn ut hvilke sandaltrender du ikke bør gå glipp av!

Sommersko trender 2021: flip -flops er alle raseri

flip flops er trendy hvilke sko som er trendy denne sommeren

Fasjonable flip -flops? Ja, det er mulig, og de komfortable strandsandalene opplever for øyeblikket en skikkelig hype som favorittsko for alle kjendiser og moteinfluensorer. Imidlertid må vi gjøre en ting klar: disse er på ingen måte gummiskoene dine for badet eller stranden. Flip -flops var sterkt representert i Tom Ford og Jacquemus samlinger, og vi må innrømme – de komfortable sandalene har aldri sett så elegante ut! Noen ganger med en plattformsåle, noen ganger med en tåskiller eller til og med med en liten hæl og i lyse farger – har klassikerne fått en moderne vri denne sesongen og blitt en integrert del av sommergarderoben. For å balansere uønsket bruk av flip-flops, sørg for at resten av antrekket ditt er bevisst gjort opp. Så la alle skruplene dine forsvinne og kombinere de komfortable sandalene med luftige kjoler eller elegante skjørt for et trendy, men superkomfortabelt utseende.

Flatforms sko trend 2021 hvilke sko som er trendy denne sommeren

Kombiner sommersko trender 2021 som flip -flops

Flip flops trend 2021 hvilke sko som er trendy denne sommeren

Stilig og komfortabel: Chunky Dad Sandals

hva er Dad Sandals sko trend hvilke sko som er trendy denne sommeren

Dad Sandals Trend 2021 hvilke sko som er trendy denne sommeren

Hvis 2020 har lært oss noe, er det at komfort er nøkkelen. Så det er ingen overraskelse at vårt ønske om komfortable sko og antrekk også har påvirket sommersko -trender i 2021. Etter at Ugly Dad Sneakers erobret moteverdenen for 2 år siden, har vi på oss pappasandaler i sommer. De tykke trekking -sandalene bæres opp og ned av street -style stjerner og kjendiser og kombineres tilfeldig med lekne sommerkjoler og shorts. Uansett om du skal shoppe, på stranden eller til lunsj med jentene – Dad Sandals er den perfekte kombinasjonen av mote og funksjon og kan bare gå hvor som helst! De “stygge” sandalene er ideelle for å gi antrekket ditt en kul touch. Og en positiv bivirkning: Den tykke plattformsålen sørger for at beina ser lengre og smalere ut.

Far sandaler sko trend 2021 hvilke sko er trendy denne sommeren

hvilke sko å bruke sommeren 2021 hva er pappasandaler

Sommersko trender: Fisherman sandaler

Fisherman -sandaler kombinerer hvilke sko som er trendy denne sommeren

Hvilke sko bruker du sommeren 2021 hvis du foretrekker å være komfortabel? Selvfølgelig: Fiskersandaler, selvfølgelig! Retroklassikeren er et tydelig bevis på at 90 -tallsmoten for øyeblikket er i høysesong. De flettede sandalene føles ikke bare super forfriskende, men kan også kombineres på en rekke måter. Modellene er stort sett flate og laget av skinn og har brede stropper som er ordnet i et flettet utseende. Fiskersandaler kjennetegnes av et litt rustikt utseende, men ser fortsatt elegante og elegante ut takket være skinnutseendet. Og det beste med skotrenden? Sandalene kan brukes både med feminine klær og med shorts og T-skjorter.

hvilke sko som er trendy denne sommeren Fisherman sandaler trend 2021

Fisherman sandals trend 2021, hvilke sko som raser i sommer

Platformsandaler som en av de største sommersko -trendene i 2021

Platformsandaler trend 2021, hvilke sko som er trendy denne sommeren

Og her er en annen sommersko -trend som vi elsker, og som ble inspirert av 70- og 90 -tallet! Hvis du liker det elegante, men høye hæler er absolutt no-go for deg, så ville du vært i gode hender med Flatforms! Disse er plattformssandaler og typisk for alle modeller er den sammenhengende sålen i samme høyde. Flatformer ble sett overalt på catwalks fra New York til Milano og fanget umiddelbart hjertet til alle fashionistas. Plattformsandalene er virkelig fantastisk komfortable og derfor ideelle for lange turer og festkvelder. Feminine kjoler og luftige maxiskjørt gir den ellers så tykke skoen et feminint preg. Og jeans og denimskjørt ser like flotte ut i hverdagen. Her er et lite stylingtips fra oss: Hvis du liker å ha fargerike antrekk om sommeren, bør du klare deg uten svarte plattformssandaler. Den mørke skyggen ser kul ut, men den kan ta bort den sommerlige lysheten i utseendet ditt.

Platformsandaler trender 2021, hvilke sko som er trendy denne sommeren

Flatforms Sandals sommersko trender 2021, hvilke sandaler er trendy i år

hvilke sko som skal brukes sommeren 2021 Flatform sandaler trend

Tresko sko er tilbake

Tresko sko trend sommeren 2021, hvilke sko som er trendy denne sommeren

Du elsker dem eller hater dem – treskoene. Men uansett hva du synes, er de tette treskoene tilbake og er utvilsomt en av de største sommersko -trendene for 2021. Motedesignere som Hermès, Prada og Louis Vuitton har gitt de “stygge” skoene en moderne vri og brakt dem tilbake til livet . Lyse farger og kule teksturer som denim og raffia harmonerer perfekt med tresålen og gjør treskoene til et ekte blikkfang.

Tresko sko trend sommeren 2021, hvilke sko som er trendy denne sesongen

Tresko sko trend 2021, hvilke sko som er trendy denne sommeren

hvilke sko som er trendy denne sommeren kombinere tresko

Strappy sandaler forblir i trenden

Filigran og elegante stroppsandaler er faktisk ikke et nytt fenomen, og heldigvis vil de forbli hos oss i sommer. Takket være sin minimalistiske design og komfortable form blir sandalene med tykke eller tynne snøre bestselgere år etter år og bør ikke mangle i noe skoskap. I tillegg gir stroppen føttene nødvendig støtte og gir antrekkene våre et leken preg. Uansett om det er linbukser, kjoler eller jeansshorts – sandalene er den perfekte følgesvennen for enhver anledning om sommeren!

hvilke sko som er trendy denne sommeren Strappy sandaler trend 2021

Strappy sandaler trend 2021, hvilke sko som er trendy denne sommeren

Kattungehæl

hvilke sko som skal brukes sommeren 2021 kombinerer kattungehæl

Foretrekker du å være komfortabel, men vil ikke gå glipp av stil? Egentlig ikke høyt, men heller ikke helt flatt, men et sted midt imellom: Kattungehæl er det perfekte valget for alle som er usikre. Skoene med spiss tå har en superfin hæl, som vanligvis knapt er høyere enn 5 centimeter. Kattungehælene var tidligere frynset som gammeldags og kjedelige, og fikk en forfriskende oppgradering i sommer og ser vakrere ut enn noensinne. Holdt i myke pastellfarger og laget av fine materialer: de trendy sandalene utstråler en spesiell ømhet og eleganse. Når det gjelder stylingen, er kattungehælene en skikkelig allsidig og kan kombineres fantastisk med jeans så vel som med klassiske forretningsantrekk.

Kattungehælene kombinerer hvilke sko du bruker sommeren 2021

Hvilke sandaler er trendy denne sommeren? Skotrender 2021

Kitten Heels sko trender 2021 hvilke sko som er trendy denne sommeren

Previous Post
Karnevalsdekorasjoner for hjemmet – flotte karnevalsideer å lage selv
Next Post
5 hjemmelagde gaveideer som virkelig er nyttige