15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombiner linbukser: dette er den beste måten å style sommerklassikeren på!

Hva har du på deg når det er veldig varmt ute og du fortsatt vil se profesjonell, elegant eller uformell ut? Svaret er faktisk ganske enkelt: linbukser. Våre kjære jeans kan føles litt ubehagelige og stramme i de varme sommermånedene, og vi har ikke alltid lyst til å bruke kjoler og skjørt. Praktisk, komfortabelt og perfekt for enhver anledning: linbuksene sikrer den perfekte balansen mellom casual og elegant, og er sammen med lastebukser en av årets største bukse -trender! Enten for kontoret, for en romantisk date eller for et luftig strandantrekk: den mangfoldige klassikeren er rett og slett alltid mulig og bør ikke mangle i noen garderobe! Vil du gi sommerantrekkene en moderne oppgradering? Les deretter videre og finn ut her hvordan du kan kombinere linbuksene!

Linbukser: hva er det??

Buksetrender 2021 hvordan du vasker linbukser

Heldigvis er tidene da lin ble ansett som gammeldags over og linbukser burde heller ikke mangle i sommer. I tillegg er materialet enda mer bærekraftig enn økologisk bomull og lettere å resirkulere. Lin er en naturlig fiber som er hentet fra linplanten og linbuksene som er laget av den, er ekstremt pustende og har en super behagelig kjøleeffekt – ideell for de varme sommerdagene! De trendy buksene har blitt fashionistas nye favoritt og har tatt samlinger fra Zimmermann til Jacquemus med storm.

Sommer mote trender kvinner som sko til lin bukser kvinner

Linbukser i beige, hvit eller svart er den ultimate klassikeren. Men i tillegg til monokrome modeller, er det også mange andre varianter, og buksene får en forfriskende oppgradering hvert år. Imidlertid er brede modeller som forsiktig kjærtegner kroppen og ser super casual ut, spesielt populære sommeren 2021. Som en bred og ekstra lang Marlene-bukse tilbyr det lette stoffet både eleganse og komfort. Hvis du foretrekker slankemodeller, kan du velge gulrot- eller paperbag-bukser av lin. Bukser med høy midje er perfekte for å fremheve figuren din og strekke bena visuelt.

Kombiner linbukser i hverdagen

hvite linbukser kombinerer sommerantrekkidé for hverdagen

Uansett om du vil friske opp antrekket eller kle deg ut for en avslappet ettermiddag – er linnebuksen alltid en god følgesvenn. De trendy sommerbuksene er en ekte allsidig, spesielt i hverdagen og kan enkelt styles med nesten hvilken som helst topp. Det lette stoffet kommer til sin rett takket være det løse snittet og utstråler alltid en hyggelig feriefølelse. For å skape et behagelig, men stilig hverdagsutseende, kan du kombinere en enkel T-skjorte eller bluse med linbuksen. For å skape en feminin silhuett, stikk toppen litt inn i buksebåndet. En avlingstopp eller et korsett vil også være et flott tillegg og visuelt strekke figuren vår.

Hvilke sko som skal brukes i linbukser kvinner trendfarger 2021

Hvitt, svart og beige er for kjedelig for deg? Da har vi gode nyheter for deg! Sterke farger som gul, blå og rosa er for tiden veldig på moten og gjør deg alltid i godt humør om sommeren! Det er helt opp til din egen smak om du velger bukser i vanlig lin eller om du foretrekker lekne striper og mønstre.

Så du kan bruke linbuksen på kontoret

Linbukser hva er bukse -trenden sommeren 2021

Er du lei av dine klassiske buksedrakter? De luftige sommerbuksene er ikke bare egnet for daglig bruk, men kan også brukes fantastisk på jobb. For at linbuksene ikke skal se for uformelle og sommerlige ut, er det best å velge modeller i svarte eller naturlige toner som beige. Men hvilken jakke kan du bruke med linbukser? Hvis du kombinerer en blazer eller jakke av høy kvalitet med linbukser, kan du egentlig ikke gå galt. Sørg imidlertid for at stoffet i jakken ikke er for tungt og tykt – ellers blir buksens sommerlige letthet raskt overveldet.

Linbukser passer trend sommer antrekk ideer kvinner

Antrekket ser spesielt harmonisk ut hvis du bruker en jakke av riktig materiale. Elegante, elegante og superluftige – buksedrakter laget av lin er den nye kjære for alle motebevisste forretningsdamer i år! Så vi trenger ikke å klare oss uten et pent og seriøst forretningsklær selv i de varme sommermånedene. I tillegg tilbys de fleste buksedrakter i lin som sett.

Hvilke sko å kombinere med linbukser?

Linbukser kombinerer antrekk for kvinners klær for sommeren

Hvilke sko du kombinerer med linbukser, avhenger først og fremst av anledningen. Vakre sandaler, tøfler eller joggesko ser super pen ut på fritiden, mens høye hæler og sandaler avrunder forretningsantrekkene dine perfekt. Det avhenger imidlertid også av buksetypen. Hælene er ekte iøynefallende, spesielt på kortere modeller som culottes, og de klipper også en flott figur.

Vask og stell som linbukser?

Mote trender sommer 2021 linbukser kombinerer kvinner

Tidløs mote bør alltid vare så lenge som mulig, og siden luftige bukser er absolutt trendy hver sommer, forklarer vi hvordan du vasker og pleier linbuksene dine. Når det gjelder varmen, er rent lin ganske ufølsomt og robust og kan derfor vaskes på 90 grader. Dette er imidlertid bare nødvendig for svært sta flekker – ellers er en 60 -graders vask tilstrekkelig. Det er bedre å ikke bruke tørketrommelen – varmen kan brette buksene mye. For å forhindre at dette skjer, rist av linnebuksene umiddelbart etter vask og legg dem på linjen. For bukser laget av en linblanding eller fargede modeller, er det bedre å holde seg ved lavere temperaturer, vanligvis på 30 til 40 grader.

Kombiner linbukser: det vakreste utseendet du kan style om

hvordan du bruker linbukser Victoria Beckham antrekk

Med en linbluse og flate sandaler er du perfekt kledd for sommeren

hvordan du bruker linnebukser sommerantrekk ideer

Linbukser utstråler en spesiell letthet og nonchalance

Hvilken topp å kombinere med linbukser Buksetrender sommeren 2021

Linbukser i naturlige farger er ideelle for varme sommerdager

hvilken jakke til linbukser sommerantrekk ideer kvinner

En hvit t-skjorte og linbukser for et uformelt utseende

hvit t-skjorte antrekk ideer som topp kombineres med linbukser

Det brede snittet gir antrekket ditt et kult boho -preg

Brede bukser kombinerer linbukser for sommeren

Wide-cut bukser er en absolutt må-ha for sommeren

brede bukser antrekk som sko til linbukser kvinner

Lyse farger føles veldig levende og moderne

Trend farger sommer 2021 linbukser som sko

Kombiner stripete linbukser for det ultimate maritime utseendet

Stripete mønster trend sommer linbukser kombinerer damer

Linbuksene er også veldig populære på kontoret

Linbukser som sko sommerbukser trender kvinner

Høye hæler kutter en flott figur og strekker bena visuelt

Linbukser som sko kombinerer culottebukser

Bermuda shorts laget av lin er et skikkelig blikkfang

Buksetrender sommer 2021 linbukser kombinerer kvinner

Linbukser kombineres i et monokrom utseende for hverdagen

blå linbukser kombinerer sommerantrekk for hverdagen

Spesielt om sommeren er en av våre kombinasjonsfavoritter en crop top

Babyrosa trendfarge sommerantrekk ideer som å vaske linbukser

Buksedrakter i lin er elegante og superkomfortable å ha på

Forretningsantrekk for sommeren det som går med linbukser

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!