15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombiner korte blazere: slik er trendjakkene stylet!

Det er knapt noe annet plagg som er så klassisk og elegant som en blazer. Fra elegant til casual med et overdimensjonert utseende – de nåværende blazertrendene er mer allsidige enn noensinne og får hjertene til alle fashionistas til å slå raskere. 80- og 90 -tallsmoten innhentet oss for lenge siden, og med det øker vårt ønske om å eksperimentere med uvanlige former og antrekk. Beskårte bukser har vært i søkelyset i noen måneder nå, så det er ingen overraskelse at ekstra korte jakker er alle raseri for denne sesongen. Har du lyst til å friske opp vårens antrekk? Les deretter videre og finn ut hvordan du best kan kombinere en kort blazer!

Jeans og korte blazere kombineres for daglig bruk

som korte blazere kombinerer vårutstyrsideer 2021

En elegant blazer av høy kvalitet er en av de absolutt må-haves for alle kvinner og bør ikke mangle i noen garderobe. Klassikeren er for prippen for hverdagen og bare egnet for kontoret? Ikke engang i nærheten! Beskårte blazere er det perfekte valget for overgangsperioden og kan enkelt integreres i antrekkene våre. For et behagelig, men stilig utseende, kan du enkelt kombinere favorittjeansene dine med en kort blazer. Shorts ser også flotte ut på varmere dager. For å fokusere på midjen, bør du sørge for at blazeren ender på linningen. Bruk en enkel grunnskjorte, og du har det perfekte hverdagsutseendet!

Korte blazere kombinerer jeans outfit ideer våren

Den korte blazeren skaper en sofistikert silhuett og kan gi selv det enkleste antrekket en spesiell og moderne vri. Når det gjelder valg av sko, er stort sett alt du liker tillatt. Derbe kampstøvler og joggesko er ideelle for en avslappet spasertur, mens høye hæler og Mary Janes sikrer feminin eleganse. Uansett vil du alltid se nydelig ut!

Kombiner korte blazere og Marlene -bukser

Korte blazere kombinerer vårutstyrsideer for kontoret

Har du lyst til å krydre bedriftsantrekket ditt litt? Da er du i gode hender med en kort blazer! Marlene bukser er alle raseri i år og er en utmerket måte å bringe et friskt pust til utseendet vårt. De korte jakkene kan brukes uanstrengt med brede bukser med høy midje og ser utrolig elegante og moderne ut, men fortsatt veldig voksne og seriøse. Hvilke sko du bruker med den, avhenger av kleskoden på kontoret. Mens joggesko er ideelle for uoffisielle forretningsmøter, gir spisse ankelstøvler og høye hæler den korte blazeren den elegansen den trenger for å fungere på kveldsarrangementer. For ikke å se for omfangsrik ut, er det best å ha en stram topp.

Marlene bukser antrekk korte blazere kombinere for våren

Som det er så ofte med nye motetrender, vil vi gjerne ha på oss den nye blazeren døgnet rundt. Heldigvis er det ikke noe problem heller, for den korte blazeren er en ekte allsidig som kan styles til enhver anledning. Hvis du har det bra med kroppen din og liker å eksperimentere med antrekkene dine, kan du selvfølgelig bruke den korte blazeren uten magen. Fargede buksedrakter med korte blazere er ekte iøynefallende og mange fashionistas beviser for oss at de ikke har noe til felles med det kjedelige bildet av klassiske forretningsantrekk. Lysende nyanser som pastellgrønn, himmelblå eller hvit føles veldig forfriskende og moderne, spesielt om våren, og utstråler en viss letthet.

Kombiner skjørt og kappede blazere for et elegant utseende

Kombiner forretningsantrekk for vårblazere

Et elegant utseende er åpenbart med den beskårne blazeren og kan ideelt sett implementeres med et halvlangt blyantskjørt. Blyantskjørt var godt representert på catwalks i år og har blitt et absolutt must for alle motebevisste kvinner. Elegante høye hæler er definitivt det mest populære valget og sikrer et voksen og seriøst utseende. Men klassikeren kan også bli fantastisk stylet med joggesko og resulterer i et veldig spennende og stilig antrekk.

Jakktrender vår-sommeren 2021 kombinerer korte blazere

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!