15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombiner lange bluser: slik er klassikeren designet for enhver anledning!

Superstramme og skreddersydde klær var i går, for hvis du vil holde trenden i år, kan du handle en størrelse større! Oversize denimjakker, oversize blazere eller gensere – heldigvis slutter den overdimensjonerte trenden rett og slett aldri og vil forbli hos oss i den kommende sesongen. Men hvis det er ett plagg vi kan ha på oss resten av livet uten å kjede oss, ville det absolutt være den lange blusen. Én modell, tusenvis av stylingsalternativer: Bluser er nå en del av grunnutstyret til enhver motebevisst kvinne, og garderobene våre kan ikke lenger forestilles uten dem. Det er bra, fordi de ikke bare er utrolig komfortable, men også super elegante og stilige. Enten det er elegant på kontoret, for et avslappet hverdagsutseende eller en elegant middag: de trendy brikkene er et ekte allsidig talent, som vi ikke kan ha nok varianter eller farger av. Gi litt variasjon og et friskt pust i antrekkene dine og lær her hvordan du kombinerer en lang bluse og setter den i rampelyset!

Hvem kan bruke en lang bluse?

Jeans lang bluse kombinerer antrekkideer våren 2021

Når våren er i full gang, må vi noen ganger tenke litt mer kreativt og komme med noen nye antrekkidéer. Fordi vi skal være ærlige – å bruke jeans og en T -skjorte hver dag blir for kjedelig på et tidspunkt. De lange blusene er vanligvis løst kuttet og når enten til hoftene eller til midten av låret. Den løse formen og de flytende stoffene smigrer hver figur, noe som betyr at de elegante brikkene kan brukes fantastisk på alle kvinner. Enten elegant eller uformelt – stylingsmulighetene er uendelige, og avhengig av anledning og smak kan de lange blusene kombineres på en rekke måter. De er sanne, stilige klesplagg og bør ikke mangle i noen garderobe.

Stilig og elegant: kombiner lange bluser til kontoret

Longluse hvit kombinere skinny jeans antrekk våren

Den lange blusen kan brukes til nesten enhver anledning, og den lange snittet gjør den til den perfekte ukompliserte partneren for de dagene vi har det travelt. Lei av å bruke de samme kjedelige buksedraktene igjen og igjen? Legg deretter til litt variasjon ved å integrere en elegant lang bluse i forretningsantrekket ditt. For eksempel kan bukser brukes fantastisk med en klassisk hvit lang bluse. Men ikke bare med forretningsbukser, men også med blyantskjørt med figurnær, ser de trendy brikkene veldig stilige og seriøse ut. For å lage et sammenhengende bilde, må du kontrollere at lengden på blazeren eller jakken er omtrent den samme som blusens lengde. Tilbehør av høy kvalitet som håndvesker og enkle smykker avrunder utseendet perfekt og gir et edelt preg.

Bruk den lange blusen som en kjole

Lang bluse kombinere hem bluse som kjole slitasje våren antrekk bilder

Skjortekjoler har vært en av de største motetrendene i årevis og har blitt en integrert del av moteverdenen. Du vet ikke hvordan du skal kombinere den lange blusen din riktig? Hva med å ta et skritt videre og bare hoppe over buksene? Den gode nyheten er at selv en lang bluse kan bli til en elegant kjole på kort tid. Det eneste kravet er imidlertid at det ikke er for kort og at det når minst til knærne. For å gi utseendet litt mer struktur og for å holde varmen på de kjølige vårdagene, trekk i en pen tanktopp. Legg til det elegante ankelstøvletter og en stilig veske, så er antrekket ditt klart! Så enkelt og likevel super elegant og iøynefallende.

Kombiner en lang bluse med en genser for et elegant og behagelig utseende

Lang bluse med genser kombinerer jeans trender våren 2021

Lagutseendet, oversatt på tysk med “Lagenlook”, er veldig populært denne sesongen. 2-3 klær bæres oppå hverandre for å skape et uformelt, men veldig elegant antrekk. Hvis du liker det mer behagelig, men ikke vil gi avkall på stil, bør du kombinere en lang bluse med en genser. Kombinasjonen holder deg ikke bare varm, men ser også super elegant ut og gjør utseendet egnet for kontoret. Enten en denimskjorte, rutet skjorte eller en klassisk hvit bluse – det finnes utallige modeller du kan bruke for et lagdelt utseende. Så ikke vær redd for å eksperimentere – alt du liker er tillatt!

Kombiner en lang bluse med jeans for det perfekte hverdagsutseendet

Lang bluse riktig kombinere jeans antrekk ideer våren

Et superenkelt, men absolutt stilig og elegant utseende: kombiner jeans og en lang bluse! Kombinasjonen ser ikke bare frisk og moderne ut, men kan også brukes som ønsket for enhver anledning. Det samme gjelder her – eksperimentere! Enten det er trange bukser, leggings, tynne jeans eller komfortable og uformelle mamma -jeans samt culottes og Marlene -bukser – den lange blusen er en ekte allsidig og fungerer med nesten alle deler av garderoben din! Hvis du liker det super casual, kan du bruke den lange blusen over jeans. Eller gjør som moteinfluensorene og ha dem løst gjemt halvveis i buksene. Egnede kombinasjonspartnere for hverdagen er joggesko eller sykkelstøvler, mens høye hæler eller Mary Janes gir et elegant preg.

Bruk shorts og en lang bluse

Langbluse kombinere shorts antrekk ideer våren 2021

Korte shorts er helt avgjørende på de varme vår- og sommerdagene. Dra fordel av de milde temperaturene og eksperimentere med antrekkene dine ved å kombinere favorittshortsene dine med en lang bluse. Hvite bluser er tette og bare egnet for kontoret? Ikke engang i nærheten! Hvite langbluser er absolutt trendy for øyeblikket og et absolutt must for alle motebevisste kvinner! For eksempel, hvis du følger trenden med sykkelshorts, vil dette være en veldig uformell og stilig kombinasjon. Eller virkelig vakkert og behagelig utseende kan også lages med korte jeansshorts. Enten du tar den lange blusen i buksene eller bare bruker den som Haley Bieber -modellen er helt opp til deg.

Kombinere en lang bluse: en oversikt over det vakreste utseendet for re-styling

Jeans shorts antrekk vår lange bluse kombinere riktig

Langblusen er perfekt for en slags overgangsjakke om våren

Rutete langbluse kombinerer antrekkidéer våren sommer

For å gi utseendet et ekstra moderne preg, kan du bruke et korsett med den lange blusen

Korsett motetrender våren 2021 kombinerer langbluse

Jeans og lang bluse kombineres for det perfekte hverdagsutseendet

Kvinner med lang bluse kombinerer skjortebluser antrekk våren

Eller hva med å kombinere et denimskjørt og en lang rutete bluse?

Lang bluse kombinere ideer for denimskjørt antrekk vårsommer

De komfortable plaggene utstråler en spesiell eleganse og letthet

Lang bluse kombinere denim shorts antrekk ideer våren

Kjendisene har også hoppet på den overdimensjonerte trenden og bruker den lange blusen opp og ned

Kombiner lang bluse riktig Mom Jeans motetrend 2021

Olivia Culpos monokrome utseende ser bare feilfritt og fantastisk ut

Lang bluse med trendy farger vår-sommeren 2021

Kombiner lang bluse riktig med brede bukser

Lang bluse hvit kombinere antrekkidéer våren 2021

Lang bluse og jeans er en stilig kombinasjon som du ikke kan gå galt med

Stripe bluse kombinere skjorte jeans antrekk ideer våren

Kombiner langbluse med jeans for det perfekte denimantrekket

Patchwork Jeans Trends 2021 Combine Jeans Long Blouse

Skjortebluser i lyse farger er perfekte for et elegant vårantrekk

hvite shorts kombinerer ideer til antrekk for bluse

Previous Post
Et TV -tavle skaper en moderne teft i stua
Next Post
Gravplanting om høsten – ideer for passende dekorasjon med blomster