15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Neonfarger som den nye motetrenden for sommeren – 40+ ideer!

Neon trend farger miniskjørt denim jakke blondt hår sandaler motetrender sommer

Været har lysnet og dagene er lengre, så vårkolleksjonene er også veldig livlige og fargerike. Flere retrotrender har dukket opp igjen i år – fra culottes til wrap -kjoler og voluminøse puffermer. Forbered deg på at garderoben din vil skinne lysere enn solen om sommeren – neonfarger er tilbake og ingen kan unngå motetrenden. Fra knallrosa til forfriskende gul til limegrønn – alt er der! Enten neon er en av favorittfargene dine, eller om du bare vil prøve trenden, ser den vakker og feminin ut og er fortsatt en fin måte å tilføre utseendet ditt munterhet og lysstyrke. Les videre for å finne ut hvordan du best bruker neonfarger og bli inspirert av bildegalleriet vårt!

De riktige neonfargene for hudtonen din

Brede bukser oransje neonfarger skjortebluse blomstermønster sølvsko

For mange mennesker er neonfarger ofte en stor skremme – de skaper en for sterk kontrast og kan få deg til å se blek ut. Slik at de trendy nyansene ser bra ut på deg, bør du velge riktig farge for din hudtype.

  • Vårtypen har en varm, gyllen hudtone. Av neonfargene passer det grønne og rosa samt de turkise nyansene for deg. Du bør imidlertid unngå neongult og oransje.
  • I hvilken Sommer type aske reflekser reflekteres på huden. Turkis og rosa ser ganske bra ut på deg. Gul kan også være et alternativ.

Topp Neonfarger Oversized Blazer Boyfriend Jeans Mini Solbriller Mote Trender

  •  Vintertypen er preget av en lett brunaktig eller olivenfarget hudtone. Hvis du er den hudtypen, kan du betrakte deg selv som heldig – absolutt enhver neonfarge ville passe deg!
  • Huden er formet av en strålende, gyllen honningfarge Høsttype. Alt er inkludert for deg også, og du kan prøve neonfargepaletten en gang.

Hvordan er neonfarger slitt?

Turtleneck Genser Neon Colors Oversized Blazer Skinny Jeans Outfit Women

Du trenger ikke kle deg i neon helt fra topp til tå. Hvis du fremdeles er litt skeptisk til motetrenden, kan du tørre å bruke de lysende fargene ved å bare integrere dem i antrekket ditt som aksenter. Håndvesker, sko, øredobber eller solbriller kan forvandle et ellers nøytralt utseende til et ekte blikkfang. Hvis du ikke vil gå rett for en prangende neongrønn, blir du også godt servert med de lilla eller oransje nyansene. Disse kan for eksempel kombineres perfekt med beige.

Neonfarger topp ankelstøvler semsket skinny jeans sommer motetrender

Den generelle formelen for et vellykket utseende i neonfarger er “less is more”. Det er best å kombinere disse med mer nøytrale farger. Et veldig godt valg ville være mørkeblått, grått, olivengrønt, beige og selvfølgelig den klassiske sorte – du tar neonfargene skingrende og får dem til å se roligere ut. Det gjelder også neon -trenden – jo mer av det er i spill, jo mer avslappet og enklere skal resten av antrekket ditt være: Oversized strikkede gensere, mamma -jeans og flytende silhuetter er vårt førstevalg.

Tilbehør i neonfarger gir antrekket ditt et snev av farge

Håndveske neongul neon farger sko høye hæler jeans jumpsuit motetrender

Tilbehør er alltid det beste alternativet for alle dere som er skeptiske til en motetrend, men likevel vil eksperimentere litt med utseendet ditt. Det er en subtil måte å krydre et ganske enkelt antrekk på. Neonfarger finnes på solbriller, håndvesker eller på forskjellige smykker. Et neonbelte eller en hoftebelteveske, for eksempel, kan fremheve og markere livet på en vanlig blazer på en overraskende elegant måte.

Neonfarger Sommerkjole Off Shoulder Solbriller Neon Smykker Øredobber

Det er best å kombinere neon tilbehør og smykker med enkle klær i hvitt, grått eller beige. Det er viktig at fargene er stjernen i antrekket ditt og at klærne ikke distraherer for mye fra det. Slik oppnår du det perfekte lyse, glødende sommerlooket. En hvit kjole uten skulder kan brukes perfekt sammen med store øredobber.

Bruk neonfarger i et fargeblokkende utseende

Neon trend jakke ankelstøvler retro solbriller motetrender sommeren 2019

I fargeblokkeringstrenden kombineres spesielt iøynefallende og lyse farger, og du kan eksperimentere med hver fargekombinasjon. Uansett om det er fargetoner som skaper flotte fargekontraster eller lignende fargeområder som får deg til å skinne om sommeren – la fantasien løpe løpsk! Det beste eksempelet på neonfargene er for eksempel rødt og rosa. Andre kule variasjoner som definitivt ville få deg til å skille deg ut fra mengden er neongrønn med smaragdgrønn eller neongul med honninggull. For de modigere av deg som liker å eksperimentere med utseendet ditt, er det noen flere iøynefallende alternativer å prøve. Rosa og gult, grønt og rødt eller oransje og blått er absolutt verdt å vurdere.

Monokrom utseende i neonfarger skiller deg fra mengden

Neon farger trend passer gule sko neon gul veske motetrender sommer

Hvis de elektriske fargetonene ikke er så lett skremmende for deg, er det på tide å ta en risiko ved å velge et ensfarget utseende. Å style en elegant blazer med tøybukse i samme neonfarge er en utmerket måte å lene seg fullt ut på den fargerike motetrenden. En liten veske med slangeeffekt og et par kule joggesko fullfører antrekket ditt helt.

Neonfarger og svart

Neonfarger Svart drakt Kvinner motetrender Neongul retro retro solbriller

Hvis du bare vil tørre å ha på deg ett plagg i neonfarger, kan du for eksempel begynne med en T-skjorte eller en genser med turtleneck. Disse ser spesielt bra ut under en blazer og ser overraskende elegante ut. En nesten klassisk kombinasjon er den med svart. Fullfør hele ditt svarte antrekk med et plagg eller tilbehør i neontrenden. I motsetning til mørket dukker de lyse fargene opp litt mer. Den klare kontrasten skaper et mer avslappet utseende som passer til mange forskjellige anledninger og kan styles etter ønske. En subtil sminke og naturlig hårstyling avrunder antrekket ditt perfekt.

Dyreprint i neonfarger

Neonfarger slangemønster sommerkjole skinnstøvler motetrender sommer

Kan du ikke få nok av den lyse neon -trenden? Så har vi gode nyheter for deg – de stilige brikkene kommer også til oss denne sesongen i et stort utvalg av dyremønstre! Uansett om det er et slange- eller leopardmønster – det ser vakkert og samtidig veldig elegant ut.

Kule treningsantrekk i neonfarger

Neon farger fitness antrekk leggings svart sweatshirt løpesko Nike

Du kan også bruke den nye motetrenden i treningsstudioet, fordi neon -looken også er veldig sporty. Bare kombiner en genser eller en overdimensjonert T-skjorte med joggebukse eller leggings som vanlig, og ikke glem joggeskoene!

Skinn med neontrenden om vinteren

Neontrend 2019 ullfrakk miniskjørt blå clutch blondt hår

Så snart utetemperaturen synker, er det instinktivt å strekke seg etter klær i dempede farger som grå eller svart. Visst, det er ikke noe galt i å ta på en klassisk kamelfarget ullfrakk eller strikket kjole, men de lyse neonfargene er også perfekte for den kalde årstiden. Uansett om det er i det komplette utseendet eller i kombinasjon med andre lyse farger som oransje, gul eller blå – en frakk eller blazer i elektrisk lime grønn ser vakker ut og gir deg et godt humør.

Nydelige sko i neonfarger

Høye hæler sandaler i neon trend sommer neongul mote trender

Hvilken bedre måte å skryte av de lyse fargene i sommer enn å ta et par kule sko? Ikke bare klærne våre kommer til å skinne i år, for sko i neonfarger er også veldig trendy!

Neon negler gjør deg i godt sommerstemning

Neon negler manikyr sommer negler i mandel form motetrender

Hvis du ikke vil gå rett etter glødende bluser eller kjoler, blir du godt servert med neon neglene. Fargepaletten varierer fra lyse grønne eller rosa toner til drømmende lilla og blått. Denne negletrenden er et ekte blikkfang og perfekt for ulike festivaler eller strandfester i kombinasjon med et holografisk neglelakk. Dette skaper et utmerket og unikt fargespill på neglene dine. For et utseende som er mer egnet for daglig bruk og som ikke er for rotete, er det best å velge vanlige klær – jeans og en hvit bluse er alltid bra om sommeren. Mønstrede topper, der fargen vises, kan avrundes perfekt med negler i neonfarger.

Genser neonfarger maxikjørt blonder svart neongule sko runde solbriller

Strik Dress Neon Colors Over Knee Boots Black Winter Fashion Trends Women

Strikkekjole neonfarger over knestøvler vintermote trender 2019

Ankelstøvler neonfarger regnfrakk Burberry rutet mønster strikket genser

Joggesko neon farger lang kjole ullfrakk sjekket mønster mørkt blondt hår motetrender

Blake Lively Neon Colors Suit Blazer Strikk Topp motetrender

Bluse neon trend blyantskjørt pelskåpe grå hvite joggesko motetrender kvinner

Veske neon trend farger fargerike bukser motetrender sommer kvinner

Veske neon trend hvit skjorte neon farger rock retro solbriller øredobber blomstermønster

Jakke neon farger kjæreste jeans lær ankelstøvler dunjakke oransje aske blond hårfarge

Kjole Neon Trend Farger Mules Rosa Solbriller Honning Blond Hårfarge Sommer Mote Trender

Lærskjørt oransje strikket genser neon trendfarger semsket skinn veske antrekk vinter

Frakk neon trend farger skinny jeans pumps neongul skjorte motetrender 2019

Midi skjørt neon trend neon farger prikk mønster topp veske hvit motetrender sommer

Minikjole neonfarger hvite joggesko Kendall Jenner -antrekk

Miniskjørt Neon Trend Neonfarger Skinnjakke Høye hæler Håndveske Blå Mote Trender Rose Brun Hårfarge

Neon trend farger tilbehør skinnjakke bikerjakke bukser metallisk utseende

Neon trend halskjede neongul denim kjole mørkt blondt hår sommerantrekk kvinner

Neon trend neon farger skjorte bluse skinnskjørt høye hæler oransje solbriller kort hår

Neon trendkjole rosa semsket ankelstøvler burgunder håndveske reiseveske

Neon farger mote trend culotte bukser blå blazer antrekk kvinner sommer

Neon trend høye hæler skinnskjorte Gigi Hadid antrekk

Neonfarger motetrender sommerbred bukseskjorte neongul Converse joggesko

Neon trend turtleneck genser neonrosa skinnveske Balenciaga blondt hår mini -skjørt

Neonfarger slangemønster skinnskjørt skjorte bluse motetrender sommeren 2019

Neonfarger turtleneck jumpsuit naken sandaler motetrender sommer

Neon farger trenchcoat jumpsuit røde solbriller sommer antrekk ideer

Neonfarger vinterantrekk ullfrakk veske slangemønster rødt

Neonfarger ullfrakk leopardmønster veske høye hæler motetrender kvinner

Genser neon farger neongul veske slangemønster kvinner hatt motetrender

Previous Post
Gjør-det-selv Halloween hagedekorasjoner-enkle ideer
Next Post
Håndverk med ballonger – 11 fargerike dekorasjonsideer å lage selv