15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Motetrender 2020: hvilke klær som er trendy og mange antrekkideer!

Årsskiftet nærmer seg sakte, og før du merker det, er det allerede januar. Trendene endres naturligvis for hver sesong- og årskifte. Det neste året har ikke bare trendene innen hårfarger mye å by på – motetrendene 2020 vil definitivt bli alt annet enn kjedelige! De beste designerne introduserer oss for mange nye snitt, mønstre, farger og materialer hvert år, og nye trender lanseres mens andre er en ting fra fortiden. Har du lyst på en liten shoppingtur og vil friske opp garderoben din med noen få nye klesplagg? Da har du kommet til rett sted! Vi har gjort oss smarte for deg og viser deg alt som vil være trendy det neste året!

Mote trender 2020 forretningsantrekk ideer kvinne

Fra tidløse, klassiske plagg med et oppdatert preg til friske og helt nye snitt og farger – 2020 motetrender gir oss mange flotte utseende, og det er definitivt noe for enhver smak!

Motetrender 2020: fullstendig kledd i skinn

Lederhose skinnantrekk ideer motetrender 2020

Jakker, skjørt, kjoler og til og med topper – klær av skinn har vært veldig populære i flere år, og det er ikke lenger mulig å forestille seg fasjonable kvinner uten dem. Fra topp til tå er skinnantrekk øverst på listen over motetrender for 2020. Enten for kontoret, for en festkveld eller bare for hverdagen – det edle stoffet kan brukes av alle kvinner i år. I tillegg vil vi ikke lenger se skinn bare i svart – alt fra mørkegrønt til pastellrosa er inkludert! En stilbrudd ser spesielt vakker ut når du bruker lette materialer som silke, sateng og bomull.

Voluminøse puffermer – en motetrend som vil fortsette inn i neste år

Mote trender 2020 puffermer kombinerer buksedrakt for kvinner

Kjoler og bluser med puffermer var allerede et stort tema i fjor. Med de viktorianskinspirerte ermene går det tilbake til 1700-tallet, og den overdimensjonerte formen gir hvert antrekk et feminint og veldig romantisk preg. Velg enten myke pastellfarger eller slipp løs din indre punkprinsesse med modeller i svart eller grått.

Motetrender 2020: neonfarger får deg til å skinne!

Neonfarger kombinerer bukser dress outfit kvinner casual

Lysegrønn, lysegul og lysorange – neonfarger har vært i trend siden i fjor og vil gi en skikkelig sensasjon i moteverdenen også i 2020. Enten det er i form av topp til tå antrekk, i den trendy fargeblokkerende varianten eller for alle som langsomt ønsker å nærme seg trenden – i form av prangende tilbehør eller sko – det er ingen vei utenom neonfarger! De kan kombineres spesielt vakkert med myke, nøytrale farger som naken og beige eller med svart for en flott kontrast.

Neste år vil alle ha på seg de søte prikkene

Polka dots bluse midi skjørt antrekk for kontoret elegant

Hvis du tror polka prikker bare er for små barn eller bestemoren din, så tar du absolutt feil! Polka prikker var overalt på catwalks vår-sommeren 2020 og moderne detaljer og strukturerte linjer gir det lekne prikkmønsteret et voksen og veldig elegant preg. Fra den klassiske sort -hvite kombinasjonen til myke pastellfarger og fra små til store prikker – alt er der! Uansett om det er et hverdagslig utseende, på kontoret eller et offisielt kveldsarrangement – trenden fungerer for absolutt enhver anledning og sikrer et uforglemmelig utseende. Kjoler, skjørt og bluser med prikker er veldig populære.

Iøynefallende motetrender 2020: Metallic ser etter et skinnende utseende

Metallisk kjoleutstyr elegante motetrender

Paljetter, gull og sølv – hvis du liker å trekke oppmerksomheten til deg selv, så vær så heldig. Det metalliske utseendet er også en av de viktigste motetrendene i 2020 og skaper spenning overalt. Ikke bare utvalget av nyanser er stort, men også mangfoldet av modeller – så neste år vil ikke bare våre kjoler, men også bluser og bukser i metalliske toner glitre.

70 -tallsmoten feirer et stort comeback neste år

Motetrender 2020 -kjole i blomstermønster kombinerer kjoler med retrotrykk

Store størrelser, kjoler i jordfarger og skinn – motetrendene for 2020 handler om 60- og 70 -tallet. Og hva ville en rapport om motetrender for vår og sommer vært uten det vakre blomstermønsteret? Men neste år vil de enorme og iøynefallende blomstene, som minner oss litt om våre bestemødres bakgrunnsbilder, bli spesielt populære. Men resultatet er utrolig elegant og gir hvert antrekk en vårlignende og glad følelse.

Heklet kjoler og topper er et absolutt must

Heklet kjole kombinerer motetrender 2020

Denne trenden er bare et bevis på at 70 -tallsmoten er tilbake! De søte heklekjolene og toppene ble en stor hit for rundt 50 år siden og kommer tilbake i år og ser vakrere ut enn noensinne! Du kan bruke et heklet plagg ikke bare til stranden eller til en festival. Når den er korrekt kombinert, er en hekletopp umiddelbart egnet for kontoret. En elegant blazer, fine bukser og høye hæler, og du er klar til å gå!

Motetrender 2020: Organza-plagg er ekte iøynefallende

Skjortebluse med puffermer kombinerer bukser antrekk vinter

Organza er et ekstremt fint, gjennomsiktig og likevel veldig fast materiale som vi vil se i alle motebutikker i løpet av det neste året. Vakre bluser med gjennomsiktige ermer etablerte seg som en trend for noen måneder siden, men nå går designerne helt i mål og lager vakre kjoler, kjeledresser og skjørt av det edle materialet.

Komfortabel og elegant – Bermuda -shortsen

Bermuda -bukser kombinerer elegant motetrender 2020

Det er knapt noen som liker å gå i lange bukser om sommeren. Og hvis du finner de ekstravagante sykkelshortsene, som var veldig populære i fjor, altfor sporty og uformelle, så har vi gode nyheter for deg! Bermuda -shorts er mye mer bærbare og komfortable og kan sees over catwalks! De gir den klassiske drakten et nytt, friskt preg og kan kombineres perfekt med en overdimensjonert blazer eller vakre skjortebluser.

Den hvite skjorten tolket på nytt

Hvit skjorte kombinerer ankelstøvler i skinn med hæler

Praktisk, stilig og ukomplisert – den hvite skjorten har alltid vært et must for hver garderobe, men i neste sesong vil grunnleggende bli oppgradert med mange dekorasjoner, frills, blandede mønstre og detaljer. Det beste med dette plagget er at det kan kombineres med alt og skaper et feilfritt og elegant utseende.

Motetrender 2020: braletten kommer tilbake!

Bralette kombinerer elegant motetrender 2020 overdimensjonerte blazere

Den mest trendy måten å bruke blazer på for neste sesong er med en bralette. Å bruke undertøyet synlig var spesielt populært på 1990 -tallet. Vi anbefaler at du velger en modell i svart eller hvit og laget av myke stoffer som silke og bærer den med bukser eller et midi -skjørt med høy midje – ellers kan antrekket raskt se for billig ut.

Buksedrakten vil også være en av de mest populære motetrendene i 2020 neste år

Bukser passer til kvinners antrekk motetrender 2020

2019 var året for de klassiske buksedraktene, og neste år blir det ikke annerledes. Imidlertid er modellene ikke lenger i slim fit -versjonen – snittene flyter vakkert, buksen faller elegant myk og leker rundt beina på en utrolig måte. Store trykk, iøynefallende neonfarger eller i subtile pastell- og nakenfarger – det er noe for enhver smak.

Motetrender 2020: frakkekjolen for et raskt, feilfritt utseende

Kåpe kjole kombinere vinter business antrekk damer

Bør du ha på deg en kjole eller en frakk med buksedrakt? Hva med en frakkekjole, for eksempel? I år har designerne gjort den klassiske kjolen til en sann uttalelse, og kappekjolen er den ultimate løsningen for alle kvinner som ønsker et raskt, men trendy og stilig antrekk!

Draperte kjoler – en trend som vil fortsette inn i neste år

Draperte kjoler kombinerer bluse kjole antrekk vinter

Spesielt vakker, elegant og smigrende – det er ingen overraskelse at de draperte kjolene også er blant de mest populære motetrendene i 2020. Når “drapering” er stoffet plassert i myke, delikate folder og på denne måten kan problemområder på bunnen eller på beina skjules perfekt. Dekorert med perler, knuter eller andre detaljer, ser kjolene ut som ekte kunststykker. Disse klærne er ekte iøynefallende, og derfor bør du heller bruke upåfallende og diskret tilbehør. Hvis du har en draperet skjorte, er det best å bruke vanlige bukser eller skjørt.

Stripete strikkede kjoler er også blant motetrendene i 2020

stripete strikkekjole antrekk vinter lærveske motetrender

Hvis det er ett plagg du bør kjøpe selv før våren begynner, er det den stripete strikkekjolen. Variasjonene i farger, snitt, lengder og mønstre er utrolig store, og derfor er den strikkede kjolen en skikkelig allsidig. Uansett om det er uformelt med joggesko eller elegant med høye hæler – alt er tillatt!

Hold deg varm med en kappe eller poncho

Cape og poncho kombinerer skinn leggings antrekk vinteren

For de som ønsker et moderne, men klassisk og elegant utseende på kontoret, har vi gode nyheter. Når det gjelder overgangen mellom vinter og vår, er capes og ponchoer i utgangspunktet de nye grøftfrakkene. Stilig og behagelig – du kan bruke brikkene både for et uformelt utseende og for kontoret.

Fargerike motetrender 2020: antrekk som blokkerer farger

Motetrender 2020 kombinerer gule bukser

En lys neonfarge i antrekket ser bra ut, men noen sammen i ett utseende er bare fantastisk. Colorblocking, på tysk “color blocking”, har tiltrukket seg oppmerksomheten til mange fashionistas og designere for en tid siden. Med denne trenden består antrekket ditt av to eller tre kontrastfarger og skaper spenning overalt.

Og hva med skotrendene i 2020?

Høye hæler sandaler som slitasje sko trender kvinner

Selvfølgelig må vi også nevne de nye 2020 motetrendene for skoene, som er like allsidige og stilige! Det neste året vil alle fasjonable kvinner ha skoene over buksene! Uansett om du går på kontoret eller møter venner for kaffe – om sommeren bør du pakke snoren fra stroppsandalene rundt jeansen eller buksene! Dette er et veldig muntert og forfriskende inntrykk av den klassiske stilen som garantert vil gi et sprut!

Mulene eller mokkasinene gir et elegant utseende

Mules kombinerer trender våren-sommeren 2020

Høy, flat, åpen foran eller lukket – de populære muldyrene vil også bli veldig populære neste år. Og når det gjelder mokassiner – mange designere har gitt klassikerne et nytt utseende, og modellene med små, firkantede hæler vil bli spesielt populære.

Skjortekjole hvit antrekk skinnveske med frynser

Previous Post
Bærekraftige pakkereiser: hvordan fungerer det?
Next Post
5 lavkarbo -kakeoppskrifter som dessert og som mellommåltid