15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sykkelmote for kvinner – 22 antrekk og motetips

Sykkelmote for kvinner -antrekk-hvit-hatt-vintage-sandaler-hæler

I byene, spesielt når været ikke lenger er dårlig, foretrekker folk å bruke sine private, mest krevende transportmidler – sykler. Den raskeste måten å nå de fleste av de nærmeste destinasjonene i byen er imidlertid på to hjul, og du bør ikke betale for en parkeringsbillett. Sykling har bare en ulempe – kvinner bør unngå feminine, elegante antrekk. Sykkelmote for kvinner bryter klisjeen og presenterer stilige og komfortable antrekk. Sjekk ut de flotte 20 ideene våre, og prøv tipsene våre.

Sykkelmote for kvinner – komfortable antrekk i gatestil

Sykkelmote for kvinner -antrekk-boho-svart-hvit-fedora

Komfortable deler foretrekkes når du sykler, men de virker ofte for “grunnleggende”. Fremhev utseendet ditt med en lue som virkelig tåler trekket på hodet når du beveger deg. Noen typer lue er fantastisk egnet for dette og fungerer som en god følgesvenn for hver stilig dame.

Hytta og sykkelmote for kvinner – elegant og feminint

Sykkelmote for kvinner -antrekk-baret-vintage-plissert skjørt-grått

Baretten vil sikkert bli der den hører hjemme, og du vil sikkert bli lagt merke til. Denne typen hatt ser bra ut på kvinner med langt hår og ovale, smale ansikter. Kombiner med klær i klassiske farger og med et elegant snitt.

Sykkelmote for kvinner – disketthatt og luftig kjole

Sykkelmote for kvinner -antrekk-fedora-kjole-luftig kurv

Disketthatten er et must-ha tilbehør og kan brukes som strandhatt eller laget av filt til høst og vinter. Det ser spesielt godt ut på kvinner med langt hår og i kombinasjon med en uformell kjole skaper det et feminint, stilig utseende.

Vintage sykkelmote for kvinner – fedora lue og plissert skjørt

sykkel mote-kvinner-antrekk-fedora-vintage-plissert skjørt-khaki-mørkeblå

Med en fedorahatt, som har en ikke veldig bred kant, kan du også sykle. Men selvfølgelig nøye. På grunn av den brede kanten kan den fly i et sterkt trekk og forårsake en skikkelig ulykke.

Sporty og elegant Sykkelmote for kvinner – oxfordsko og trilbyhatter

sykkel-mote-kvinner-antrekk-sporty-oxford-sko-svart-hvitt-trilby-hatt

Trilbyhatten, derimot, er et fantastisk tilbehør til et sykkelantrekk. Den vippes litt på pannen og er et skikkelig blikkfang med kort hårklipp. Kombiner med klær i college -stil – bluse, oxford sko, shorts eller lange bukser, etc..

Sykkelmote for kvinner – stråhatt og kort overall

sykkel mote-kvinner-antrekk-stråhatt-vintage-kurv-jumpsuit

Sommeren fungerer bare ikke uten stråhatt. Hvis du ikke har gitt deg en enda, må du ta hensyn til størrelsen når du velger. Det kan være farlig å sykle med en stor hatt, og vi anbefaler deg å ikke gjøre det. La halmhatten ligge i kurven på sykkelen til du kommer til stranden eller engen.

Sykkelmote for kvinner – stråhatt og maxikjole

Milano Moda uomo 2014, kvinner

En maxikjole om sommeren eller våren er et virkelig universelt stykke som er sjarmerende og lett å ha på. Hvis du ikke vil klare deg uten det mens du sykler, så se etter en med spor. Han vil sikre fri bevegelse.

Sykkelmote for kvinner – stråhatt og overall med gjennomsiktig effekt

sykkel mote-kvinner-antrekk-jumpsuit-bensin-farge-stråhatt-sandaler

Overaller er virkelig praktiske og til og med lange modeller laget av flytende stoff og med gjennomsiktig effekt er egnet for sommer og vår. Når det gjelder lange bukser med brede ben, kan det skje at stoffet kolliderer med sykkelkjeden. Bruk heller sammenrullede eller tynne.

Sporty sykkelmote for kvinner – jeansshorts og caps

sykkel mote-kvinner-antrekk-cap-bordo-denim shorts-sandaler

Caps er spesielt populære blant sportslige kvinner, men de får hele utseendet til å se litt ungdommelig og barnslig ut. For å unngå dette fenomenet må du matche klærne når det gjelder farge. Resultatet er et perfekt ensemble som utstråler stil og smak.

Uformell gatestil Sykkelmote for kvinner – cap, chuck og overdimensjonerte klær

sykkel-mote-kvinner-antrekk-chucks-cap-urban-street-stil

Andre kvinner foretrekker å være uformelle. Overdimensjonerte gensere og bukser er veldig populære og er en klar trend i de siste moteshowene.

Sykkelmote for kvinner – jeans med høy midje og skinnjakke

sykkel mote-kvinner-antrekk-oransje-jeans-høy midje-skinnjakke

Sykkeljakken er selvfølgelig en del av sykkelantrekket. Kombiner med casual jeans og en crop top. Sett en aksent i hele utseendet, som er ideelt fargekoordinert med sykkelrammen.

Sykkelmote for kvinner – maxikjole laget av flytende stoff og joggesko

sykkel mote-kvinner-antrekk-rød-hvit-lang-kjole-joggesko

Med en maxikjole i flytende stoff og med et luftig snitt kan sykkelen kjøres veldig behagelig. Den hvite fargen er veldig populær om sommeren og representerer et feminint utseende. Kombinert med joggesko er utseendet egnet til daglig bruk, sporty og samtidig jenteaktig.

Sykkelmote for kvinner – fargekoordinerende antrekket med sykkelrammen

sykkel mote-kvinner-antrekk-svart-neon-farge-gule-sandaler

Du kan matche fargen på antrekket med sykkelrammen og dermed skape et vellykket, stilig ensemble. Ikke glem aksenten i antrekket. Dette kan være et tilbehør, en farge eller skoene.

Sportslig Sykkelmote for kvinner – leggings og joggesko

sykkel-mote-kvinner-antrekk-sporty-t-skjorte-joggesko-solbriller

Den best mulige klær for sykling er absolutt et antrekk med leggings og joggesko. Men de er bare egnet for daglig bruk eller for sport. Velg komfortable snitt og tekstiler som er elastiske og, hvis mulig, laget av naturlige fibre.

Elegant sykkelmote for kvinner – kontorantrekk i svart og hvitt

sykkel mote-kvinner-antrekk-elegant-kontor-svart-hvitt

Mange kvinner som gjør en kontorjobb kan ikke forestille seg at de kan sykle til jobb. Andre gjør det. 7/8 bukser og modeller som er kuttet litt nærmere ankelen er fantastisk egnet for daglig arbeid og er komfortable samtidig.

Sende Sykkelmote for kvinner – kjole og hælsko 

sykkel-mote-kvinner-antrekk-kjole-mønster-krischen-sandaler-rød

Ikke alle kan sykle med høye hæler eller høye hæler. Noen klarer det vellykket og med Still. Du kan også eksperimentere, men ikke spør før en dato eller en viktig avtale.

Sykkelmote for kvinner – stjerner elsker det også

sykkel-mote-kvinner-antrekk-vintage-skjørt-blomstermønster-taylor-swift

Stjerner og kjendiser kjører ikke alltid skinnende limousiner. Det skjer også som en gjennomsnittlig person som noen ganger tråkker for moro skyld. Taylor Swift elsker slike fritidsaktiviteter og forsømmer ikke utseendet hennes i prosessen.

Stilig sykkelmote for kvinner i alle aldre

sykkel-mote-kvinner-antrekk-elegant-dame-hatt-beige

Kvinner i alle aldre og ved enhver anledning kan vise frem smak og stil. Sykling er intet unntak.

Komfortabel Sykkelmote for mødre – jerseykjole

OLYMPUS DIGITAL KAMERA

Når du bor i storbyen, er sykkelen et ekte transportmiddel som er lite krevende og veldig fleksibelt. Du bør ikke gi avkall på din egen stil eller inngå kompromisser med den.

Sykkelmote for kvinner – designere elsker det også!

300dpi_Vogue_953_01_12_2014

Designere finner også inspirasjon i sykling. Det skal være elegant, smakfullt og virkelig fasjonabelt!

Previous Post
Birkenstock -sandaler som en stilig skotrend i sommer
Next Post
De beste leggings for enhver treningssituasjon – du bør ta hensyn til dette!