15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombiner culottes – 40+ fasjonable ideer og inspirasjoner!

Oransje culottes kombinerer crop top blå sebramønster sommerantrekk motetrender

Like luftig som et skjørt og så praktisk som en bukse: om våren eller sommeren dreier alt seg om culottes, og det er en god grunn. Dette er et statement -plagg som vil tilføre litt dramatikk til ditt ellers vanlige utseende. De er superkomfortable, utrolig elegante og kan brukes overalt. Buksen er laget av et stort utvalg materialer – alt fra bomull til skinn til silke er inkludert. Er du usikker på hvordan du skal kombinere en culottes? I utgangspunktet tillater de brede buksene utallige stylingsvariasjoner. For et harmonisk utseende er det bare viktig å ta hensyn til noen få små ting her og der. Les videre og la deg inspirere av vårt flotte bildegalleri!

Plisserte culottes kombinerer pastellrosa t-skjorteveske med blondt hår motetrender

Culottes er en av trendartiklene for våren 2019. Men det er mange mennesker som ikke engang vet hva de er. Dette er bukser som er kuttet veldig brede og ser ut som et skjørt. Noen ganger litt strammere på beinet og noen ganger ekstremt omfangsrik. Det er viktig at den alltid ender over ankelen.

Kombiner culottes – finn den riktige modellen for figuren din

Leather culottes kombinerer semsket jakke gule ankelstøvler skinn veske motetrender

Siden det er så mange forskjellige kutt, er culottene veldig varierende, og hver kvinne kan finne den beste modellen for hennes figur. Det er imidlertid to gylne regler:

  1. Jo kortere bena er, desto mer overbevisende bør du kombinere høye hæler med culottene dine.
  2. Jo bredere buksene er, desto viktigere er det å understreke midjen din.

stripete culottes kombinerer hvite bluse joggesko mørkt blondt hår motetrender

Kombiner culottes for A -figuren – Hvis du har brede hofter og smale skuldre, bør culottene ikke være for brede, ellers kan de se litt klumpete ut. Strykebretter er perfekte for deg, ettersom de visuelt strekker bena. Hvis du har korte ben, er høye hæler et absolutt must. Det er også viktig at du legger vekt på midjen din, helst med en topp gjemt i buksen. En kort denim- eller skinnjakke, som også ender på nivået med det tynneste punktet, forsterker effekten og midjen din blir dermed perfekt fremhevet.

De riktige culottene for Y -figuren – Siden skuldrene dine er veldig brede i forhold til kroppen din, er det viktig at du balanserer silhuetten din med dyktig plasserte aksenter. Hvis du er høy og slank, kan du kombinere en lengre topp med culottene dine. Ellers bør du fremheve midjen din enten med et belte eller ved å stikke skjorten i buksene.

Plissert culottes kombinerer sorte sorte t-skjorter mote trender

De riktige culottene for H -figuren – Hvis du er mer av den androgyne typen og også veldig slank, kan du også kombinere veldig omfangsrike culottes. Kombinasjonen med lange overdimensjonerte topper er ideell for deg. For å få silhuetten din til å se mer feminin ut, kan du kombinere brede culottes med korte topper.

Kombiner culottes for O -figuren – Har du en lubben torso? Slanke bukser er vanligvis et alternativ for deg. Men hvis du ikke vil klare deg uten de trendy culottene, kan du skjule problemområdet med en bred topp. Statementskjorter ser spesielt elegante ut med en culottes med espadriller.

Kombiner en crop top med en culotte for et friskt sommerlook

Culotte kombinere crop top sommer hvite culottes skinnveske solbriller

Culottene er allerede kuttet bredt, så hvorfor ikke velge noe kort og konsist for toppen? Spesielt med små og petite kvinner kan det skje at du synker ned i den løse buksen. En crop top er derfor den perfekte løsningen. Den korte overdelen gjør at livet umiddelbart ser smalere ut og sørger for et friskt og uformelt sommerlook.

Kombiner en skjorte med en culotte

Culottes kombinerer denimskjorte med høye hæler i skinnveske, blondt hår motetrender

Enten du er ute i løpet av dagen eller kvelden, er det alltid en god idé å stikke en fin skjorte i culottene, da det vil balansere silhuetten din. En kortermet, tettsittende skjorte er ideell for kontoret eller formelle anledninger, mens en uformell denimskjorte er ideell for et avslappet utseende.

Kombiner en t-skjorte med en culotte

Culottes kombinerer sommer t-skjorte ankelstøvler brun skinnveske motetrender

Antrekket ditt blir ekstra casual når du kombinerer en t-skjorte med culottene dine. Du bør imidlertid være forsiktig med å stikke kanten helt ned, eller i det minste litt, i buksene. Unngå t-skjorter med mange mønstre eller kompliserte silhuetter. Tross alt er culottene aksenten til antrekket ditt.

Kombiner blazer med culottene dine for et trendy utseende

Culottes kombinerer blazer høye hæler svart skulderveske honningblond hårfarge motetrender

Enten som en del av en dress eller bare sånn – blazere er absolutte klassikere. Det er enda hyggeligere at de også ser fantastiske ut med culottes. Dette fasjonable utseendet er ideelt for de kjøligere sommerdagene eller for et forretningsmøte hvor du ikke vil gå ubemerket hen.

Kombiner culottes for et monokromt utseende

Culotte kombinerer crop top skinnjakke sandaler sommerantrekk motetrender

Monokrom utseende er spesielt populært i år. Et helt hvitt utseende ser veldig flott ut, spesielt på varme sommerdager! De lyse klærne lar din sommerfarge se noen få nyanser mørkere ut. For et enda mer spennende antrekk, kombiner buksene med en veske i en kontrastfarge, for eksempel rød.

Culottes kombineres i et metallisk utseende

Glitter culottes kombinerer festantrekk ideer bukser metallisk utseende motetrender

Har du fått nok av de vanlige festklærne og lengter du etter et skifte? En culotte laget av glitrende stoff eller med spennende mønstre er ideell for dette og sikrer det optimale festutseendet! I kombinasjon med enkle topper og en kveldssminke, lages et veldig stilig kveldsantrekk. Stylet som dette, kan culottene bæres perfekt til elegante arrangementer eller en jentekveld, og er garantert et blikkfang.

Culottes kombinere til kontoret

Culottes kombinerer elegant hvit bluse hvite sko blonde hår balayage motetrender

Culottes er også et veldig godt valg for kontoret og et stilig alternativ til de vanlige midiskjørtene. Flytende stoffer som ull, silke eller viskose gir det perfekte kontormessige utseendet. Lang- eller kortermede bluser som du legger i livet eller enkle topper er de perfekte stylingpartnerne. Hvis du er litt modigere, er bærtoner eller en vakker sennepsgul også gode alternativer. Du kan også oppnå fantastiske effekter med en blanding av materialer – strikkede topper med culottes laget av fine, flytende materialer eller en delikat silkebluse med skinnculottes. Imidlertid bør du avstå fra for flotte utskrifter.

Kombiner skinnculotter for en look med et litt steinete preg

Lærculottes kombinerer mote trender med crop -top sandaler

Lær er faktisk som denim – det er så allestedsnærværende at det neppe kan betraktes som en trend. Lærculottes er et must for hver fasjonable kvinne. Ikke bare svart, men også farger som lysebrun og mørkerød ville se spesielt elegant ut. For et perfekt, balansert utseende, velg en slank topp. Metallplagg er alle raseri igjen, og det beste er at du kan bruke dem hele året. En sølvtopp gir for eksempel den perfekte kontrasten til de fasjonable skinnculottene dine.

Kombiner jeansculottes

Jeans culottes kombinerer denim jakke joggesko sommer antrekk blondt kort hår

Denim er alltid et godt valg, så det er ingen overraskelse at jeansculottes er raseri for den kommende sesongen. Enten det er klassisk i blått, i hvitt eller moderne pastellfarger – utvalget er uendelig og trendbitene gir deg umiddelbart et stilig, men likevel super casual look. Det er heller ingen grenser for stylingsalternativene. Topper med puffermer eller strikkede gensere kan fantastisk kombineres med culottene dine. For en mer elegant anledning, velg en elegant silkebluse og pumps.

Kombiner strikkede gensere med culottes for den kalde årstiden

Culotte kombinere vintergrå genser kvinner hatt blå veske

Siden culottes ikke dekker hele beinet, kan man lett anta at disse bare er egnet for de varme månedene. Men det er ikke sant. Hvis de kombineres med de riktige skoene og toppene, er de egnet for urter og vinter på kort tid. I kulden er culottes laget av flytende stoffer og ull spesielt vakre. En koselig strikket genser passer perfekt til den. For et fabelaktig antrekk anbefaler vi det lagdelte utseendet – en kort topp og over den en lang cardigan som er åpen foran. Egnede klesplagg er for eksempel en turtleneck og en kappe, en skjorte og en cardigan eller en jakke. Det øverste laget skal være åpent slik at det ikke ser for klumpete ut.

Hvilke sko som skal kombineres med culottes?

Culottes kombinerer turtleneck vinter antrekk ideer joggesko motetrender

Hvis du liker det mer sporty og uformelt, er du velkommen til å bruke joggesko sammen med culottene dine. Platform joggesko ser utrolig bra ut og er helt trendy i år. En interessant måte å kombinere joggeskoene med culottes om vinteren er ugjennomsiktige og varmende strømpebukser eller sokker. For at utseendet ikke skal virke for rastløst, bør disse harmonisere i farger med resten av antrekket ditt.

Culottes kombinerer denimjakke støvler antrekk ideer kvinner motetrender

Den mest elegante måten å bruke culottene på om vinteren? Definitivt med smale støvler med høye hæler og sjakter. Med dette utseendet vil bena garantert holde seg varme og forkjølelse forhindres. Bruk dem enten ton-i-ton eller i en farge som matcher resten av antrekket-dette strekker visuelt benet.

Culottes kombinerer mote trender med vinterhull med høye hæler og ankelstøvler

Smale ankelstøvler kan også kombineres godt med culottes i kaldt vær. Modeller med høyt skaft ser like elegante ut som støvler.

Culottes kombinerer elegant trenchcoat med høye hæler sommerantrekk motetrender

Når det gjelder bredt tilpassede culottes, når du velger sko, er det best å sørge for at du velger elegante modeller. Generelt: jo finere skoene er, desto mer elegant og feminint er utseendet. Og hvis du vil se beina lange og slanke i disse buksene, bør du bruke pumper!

blå culottes kombinerer brune cardigan røde støvler motetrender kvinner

Culotte Kombiner Bluse Lær Sko Lærveske Mote Trender Kvinner

Culottes kombinerer elegant blazerbrun skinnveske beige pumps mote trender med kort hår

Culottes kombinerer skjorte ovresized sandaler motetrender kvinner

Culottes kombinerer beige elegant utseende kontormotetrender 2019 om sommeren

Culotte Combine denimskjorte overdimensjonerte blå sko motetrender

Culottes kombinerer khaki bukser gule vesker motetrender kvinner

Culottes kombinerer oransje genser kvinners hattestøvler høye hæler håndveske motetrender

Culottes kombinerer jumpsuit sommerantrekk ideer motetrender

Culottes kombinerer turtlenecks blazere høye hæler stiletto mørkt blondt hår

Culotte kombinerer sommerskjortebukser med motortrender i rød håndveske med blomstermønster

Culottes kombinerer sommerrosa sandaler solbriller motetrender kvinner

Culottes kombinerer sommer svart culottes hvit t-skjorte høye hæler motetrender

Culottes kombinerer mote trender med sommerhvite toppsandaler

Culottes kombinerer vinterbrun genser svarte joggesko motetrender kvinner

Culottes kombinerer vinter oransje frakk gule sko høye hæler motetrender

Denim culottes kombinerer t-skjorte fargerikt skjerf damehatt sorte sandaler motetrender

gule culottes kombinerer gul skinnjakke veske motetrender kvinner

Culottes kombinerer joggesko cardigan langt mørkt blondt hår motetrender

Culotte Combine Summer Crop Top Blå Sko Høye hæler Blå solbriller

Culottes kombinerer vinterfløyelsbukser turtlenecks solbriller blondt hår

Culottes kombinerer vinterstrikket genser med høye hæler i skinnveske mote trender

Røde culottes kombinerer motetrender med høye hæler om sommeren

Previous Post
Effektiv fettsuging på mage, ben og hofter
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking