15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Matchende undertøy for de nye vårtrendene 2015

Vårtrender 2015 -chiffon-skjorte-gjennomsiktig-undertøy

Med de første varme solstrålene blir klærne mer figurnære igjen. I stedet for brede gensere er det nå stroppeløse topper og gjennomsiktige bluser. Slik at ingenting distraherer fra de nye vårtrendene 2015, avhenger det av høyre under. Her kan du finne ut hvilket undertøy som passer til hvilke klesplagg og hva du absolutt bør unngå.

Våren lokker med deg nye motetrender. Asymmetriske og stroppeløse topper, topper laget av gjennomsiktig blonder og spagettistroppene feirer et stort comeback nå. I tillegg kan dekolletéene nå strekke seg til navlen. Slike klær krever passende passende undertøy. Med noen utseende er det best å holde undertøyet usynlig, med andre kan det også skinne kult. Bare i sjeldne tilfeller er ingen undertøy løsningen.

Vårtrender 2015 – gjenoppliving av spagettistroppene

Vårtrender 2015 brudekjole-spagettistropper

Spagettistroppene er tilbake, og med dem spørsmålet om riktig BH. Det er en ting du absolutt bør unngå med topper med spagettistropper: BH -er med gjennomsiktige plaststropper. Disse stroppene er designet for å få det til å se ut som om du ikke har på deg en BH. Men faktisk er de veldig tydelig synlige. Det stilige alternativet er stroppeløse bh -er. De støtter brystene optimalt uten å distrahere fra skulderområdet med stropper. Disse holder like godt som bh -er med stropper takket være det brede underbust -båndet og et latexlag på innsiden. Med en liten koppstørrelse kan du bruke en bandeau -bh uten pads i stedet for en stroppeløs bh.

Vårtrender 2015 – Dyktig innsikt med gjennomsiktige bluser

Vårtrender 2015 undertøy-svart-gjennomsiktig-bluse

Chiffongblusene og lyse sommerblusene i halvtransparente stoffer er veldig populære akkurat nå. For at den skal komme trygt, må BH -en velges godt. En svart BH ser sexy og sofistikert ut med hvite eller krembluser. En svart bh bør også brukes under en svart bluse; hvit blir sett på som en no-go. Det er best å velge en bh i samme farge med fargede bluser. Med det store utvalget av forskjellige modeller og farger det er definitivt noe for enhver smak. Hvis du vil vise litt mindre hud, spiller du det trygt med en hudfarget topp.

Gjør det stort med XXT -spaltningen

Vårtrender 2015 -xxt-decollete-undertøy-hvit-cocktail-kjole

Hvis du vil flyte gjennom våren som en kjendis, er den beste måten å realisere dette ønsket på med en XXT -spaltning. De ekstra dype utringningene ser på ingen måte billig ut, forutsatt at du setter brystene i rampelyset. Som et unntak kan bh -en utelates fra denne halsen. For å unngå brystblits kan du bruke dobbeltsidig teip. Stylistenes allsidige verktøy holder stoffet der det hører hjemme og beskytter det mot uønskede intime glimt. Selv de som har større bryster som ikke er tilstrekkelig støttet av teipen, trenger ikke klare seg uten XXT -spaltningen. En stupebh med sin veldig lave bro og dype V-formede utringning er et godt valg i disse tilfellene. Det er bedre å unngå push-up bh med veldig dype utringninger, ellers ser det raskt billig ut.

Imidlertid er dette luftige utseendet ikke bare virkelig vakkert ved å velge riktig undertøy. God hudpleie er også viktig. Små kviser og tørre hudområder ser ikke veldig bra ut i noen topp. Med en peeling og en næringsrik bodylotion kan du bringe nakken, dekolletetten og skuldrene i toppform. Så våren blir enda vakrere.

Previous Post
Bygging av stjernemuskler – Hvordan trener Hollywood -skuespillere for rollene som superhelter?
Next Post
Zac Efron Baywatch Workout: Tren som superstjernen med denne treningsplanen!