15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Scarf Upcycling Ideas – Flotte DIY -prosjekter for gjenbruk av tilbehøret

Resirkulering og upcycling er veldig populært, og det er bra! Hvorfor skal du kaste ting når du kan gjøre dem til flotte nye eller bare krydre dem? Noe som ikke mangler i de fleste garderober for kvinner, er skjerf i et stort utvalg farger. Planlegger du å endelig fjerne det? Før du kaster alle skjerfene i den brukte kleskolleksjonen, kan du ta en titt på ideene våre for oppskyting av skjerf! Fordi bare fordi du ikke lenger vil ha skjerfene rundt halsen din, betyr det ikke at de ikke kan brukes til andre formål. Disse enkle stoffbitene er mer allsidige enn du kanskje tror.

Skjerf upcycling for poser

Håndverksidé for oppskyting av skjerf - krydder posehåndtak

Skjerf kan enkelt omdannes til fasjonable håndtak for håndvesker, eller de kan skjule og dekke slitte. Så hvis favorittposen din har fått en feil etter alle disse årene, kan du skjule den ved hjelp av et enkelt skjerf – dobbel upcycling! Slik skjerfet skjerfet:

Krydre håndtaket

Skjerf upcycling for poser - pynt håndtak med skjerf

Brett skjerfet slik at du får en lang stripe. Legg den deretter rundt håndtaket og knyt en knute. Vri deretter skjerfet jevnt rundt håndtaket til du kommer til den andre enden, hvor du knytter en knute igjen. Gjenta det samme med det andre håndtaket.

Lag håndtak selv med skjerf

Tinkerbærer for vesker fra et skjerf for kvinner

Men hva om posen ikke engang har håndtak? Da vil et kreativt skjerf upcycling også hjelpe deg. Fordi skjerf ser veldig søte ut i form av håndtak. Du trenger ikke å sy for disse upcycling -ideene med stoff heller. Avhengig av størrelsen på skjerfene som er tilgjengelige for deg, kan du enten lage et håndtak eller en lengre stropp.

Instruksjoner for posebærer for å krydre kjedelige poser

For å gjøre dette, brett skjerfet på en slik måte at du får en smal stripe igjen – diagonalt eller fra den ene siden til den andre, etter ønske. Du kan deretter vri den inn for et enda mer interessant utseende, eller du kan bruke tre skjerf og flette dem. Du kan også jobbe med perler og annet tilbehør. Avhengig av posen kan du enten feste stoffstrimlen ved å knytte de to endene til ringene som er gitt for dette formålet, eller ved å bare knute endene sammen og plassere ringen under poselokket. Hvis du deretter bretter lokket ned og spenner det på plass, får du en sikker bærer som ikke kan skli ut.

Scarf upcycling idé – lag poser av skjerf

Lag en veske selv av et firkantet skjerf

Eller hva med å lage en helt ny pose av et stort skjerf? Høres vanskelig ut? Men det er det ikke! Det er også forskjellige varianter tilgjengelig for dette upcycling skjerfet. For vår første opplæring trenger du bare et skjerf i ønsket størrelse – et perfekt siste minutt -prosjekt. Spred det ut foran deg og knyt knuter i alle fire hjørner. La det være tilstrekkelig langt stoff til å skille seg ut, for da knytter du to av disse hjørnene sammen for å få posehåndtakene.

Knyteteknikk for en fasjonabel dameveske om sommeren

Alternativt kan du knute to diagonale hjørner litt dypere og deretter de to andre ovenfor. Sistnevnte fungerer som bærer, mens den andre knuten lukker posen.

Idé med oppskytning av skjerf - knytt skjerfet til ringer for en enkel og elegant veske

Eller du kan også legge til litt tilbehør. Hvis du for eksempel knytter kluten til ringer eller tau, får du også raskt nyttige håndtak.

Vakker veggdekorasjon med stil

Skjerf upcycling - bruk skjerf som veggdekorasjoner

Ærlig talt, ville du ha tenkt på å bruke de firkantede skjerfene som en veggdekorasjon? Men det er en veldig uvanlig idé! Du kan feste klutene symmetrisk på veggen ved hjelp av pins eller spesiell teip, eller du kan strekke dem i bilde- eller broderirammer og ordne dem som veggbilder.

Veggdekorasjonside med firkantede skjerf eller langt skjerf i en broderiramme

Når det gjelder skjerfcykling med broderiramme, liker vi spesielt godt at stoffet kan henge ut, noe som gir dekorasjonen en uformell sjarm. Med denne varianten er det imidlertid tilrådelig å avstå fra grupper og i stedet bruke bare ett skjerf for å sette en enkelt aksent. Ellers vil veggen din se altfor rotete ut.

Skjerf upcycling – solcatcher for vinduer og terrasser

Vakre solfangere som vindus- eller terrassedekorasjoner med silkeskjerf og broderiramme

Ikke bare veggen, men også vinduet er egnet for dekorasjon med kluter og broderirammer. Det er best å bruke et litt mer gjennomsiktig stoff med lyse farger for et slikt skjerf. Strekk den i bøylen og klipp av overflødig på sidene. Et skjerf er stort nok til å lage flere slike solfangere samtidig. Det ville også være en flott gaveide, tror du ikke??

Kul og gjenbrukbar gaveemballasje

Kreativ skjerf upcycling for gaver - skjerf i stedet for innpakningspapir

Å rive åpent innpakningspapir er veldig gøy, ingen tvil om det. Men er det verdt alt søppelet etterpå? Det ville være bedre å ha emballasje som ser bra ut, kan gjenbrukes og ikke produserer unødvendig avfall. Og det er her de gamle skjerfene dine brukes igjen. Fordi gaver pakket inn i skjerf ser veldig vakre ut. Slik knytter du skjerfet rundt gaven?

Instruksjoner for økologisk emballasje av gaver

For denne typen skjerf upcycling, bruk skjerfet nøyaktig slik du kjenner det fra innpakningspapir. I stedet for å klebe med tape, knuter du bare hjørnene på kluten sammen. Du kan lage fine buer her, men en enkel knute ser også veldig fin ut. Eller hva med å knytte to knop på en gave? Innrøm det, denne emballasjen er mye hyggeligere enn den klassiske papiremballasjen!

Spice up kjedelige flip flops med et skjerf upcycling

Skjerf upcycling med flip flops - dekorere stropper med skjerf

Har du et par flip -flops som ikke er for vakre? Du kan endre det raskt og fremfor alt enkelt med gamle (eller nye) skjerf. Ta et skjerf og kutt det i to med saks. Ta først den ene halvdelen og legg den rundt stroppen som skal være mellom tærne. Vikle kluten tett rundt dette krysset og deretter jevnt rundt ankelstroppene. På slutten knytter du knuter på begge sider. Gjenta med den andre flip -floppen også.

Håndverksinstruksjoner for å pynte flip -flops med et silkeskjerf

De overflødige endene av skjerfet kan enten klippes av eller bindes rundt ankelen for å legge til en annen interessant aksent på flip -flops.

Lag festkranser raskt

Bruk silkeskjerf eller andre skjerf til kranser

Festen din er i ferd med å starte, men på en eller annen måte mangler dekorasjonen fremdeles det bestemte? Ras raskt alle skjerfene dine ut av skapet og lag en fargerik krans. Bandanas kan også brukes til dette formålet. Brett håndklærne diagonalt slik at du får trekanter og knytter hjørnene sammen. Eller kutt skjerfene i strimler (eller brett dem i strimler) og heng dem på en snor.

Upcycling for klær – bruk store skjerf som topp

Knytopp fra et gammelt skjerf for kvinner med instruksjoner

Store silketørklær og sjal kan brukes fantastisk som en topp for sommeren. Det finnes en rekke bindeteknikker for å lage forskjellige typer topper. Men selvfølgelig kan du også eksperimentere selv og pakke og knute hva du vil. I denne første varianten knytter du to hjørner sammen og leder hodet gjennom løkken du får. Ta deretter de to andre hjørnene og knyt dem bak. Raskt, enkelt og utrolig elegant!

Knyt crop top

Lag din egen crop top med skjerf - instruksjoner for binding

I sin tur får du en beskåret modell med denne bindingsteknikken. Vri skjerfet rundt overkroppen bakfra og kryss endene foran (helst dobbelt). Ta endene på skjerfet tilbake til baksiden og bind dem sammen der.

Lag en dørkrans for et skjerf som sykkel opp selv

Vinterkrans laget av en kabel med et vinter skjerf, sløyfer og grangrønn

Ikke bare de gamle silkeskjerfene dine kan brukes til et skjerf. Vinterskjerfene er også egnet for flotte DIY -prosjekter. Hva med en dørkrans for høst eller vinter, for eksempel? Du vikler bare skjerfet rundt det, hvoretter du kan legge til ytterligere dekorasjoner: treskiver, grangrener, grener med bær, snøfnugg, etc..

Dørkrans som skjerf som sykkel for sommer og vår med fuglemater

Men selvfølgelig passer de mer elegante modellene også her. Spesielt om våren og sommeren bør det være vakkert fargerikt og silkeskjerf er alltid det. Også her kan du legge siste hånd på hver modell med riktig dekorasjon – fuglehus, blomster og bånd er bare noen av mulighetene.

Sy gardiner eller gardiner

Lappeteppe gardiner i lyse farger laget av silkeskjerf

Et gardin med et patchwork -utseende ser pent ut og kan også prøves av nybegynnere. Det er viktig å sørge for at de enkelte skjerfene virkelig blir sydd jevnt sammen. Med denne symmetriske designen er skjeve sømmer umiddelbart merkbare. Du kan også velge duker for upcycling av et skjerf. Eller hva med et fint sengeteppe?

Upcycling ideer – gardiner uten å sy

Gardiner og gardiner uten å sy til å knytte til vinduene

Du tør ikke egentlig å sy lappetepper? Gjør det deretter lettere for deg selv ved ganske enkelt å pakke eller knytte skjerfene rundt gardinstangen. Skjerfene kan alle være like lange, eller de kan være kortere utenfra og inn. Selv om det ikke virker som det ved første øyekast, kan du bli veldig kreativ når det gjelder å dekorere vinduet med et skjerfgardin!

Forskjønne smykkebrett

Pynt brettet for smykker med et skjerf

Har du fortsatt den stygge skuffen eller en liten eske som du liksom ikke kan bruke til noe? Bruk den deretter til en enkel skjerfoppgang, som du kan bringe begge delene til nytt liv. Du trenger Mod Podge, som du først fordeler på brettet eller esken. Legg deretter skjerfet over det og påfør et nytt lag Mod Podge. Så snart limet har tørket, kan esken brukes.

Pensle brettet med Mod Podge og dekk til med et silkeskjerf

DIY upcycling med skjerf – putevar

Bærekraftig gaveemballasje laget av stoff - miljøvennlig skjerf upcycling

Deksler til puter er en god idé for et skjerf som skjer, ikke sant? Du kan sy dem som alle andre stoffer ved å bruke ditt favoritt symønster. Imidlertid fungerer denne DIY -ideen også uten å sy. Som? Ved ganske enkelt å bruke de samme instruksjonene som for gaveinnpakning.

Putetrekk uten å sy som skjerf Upcycling - enkel bindingsteknikk

Du kan ikke bare gjenbruke gamle skjerf for oppskyting av skjerf. Hvis du vil sette sammen et bestemt farge- eller motivtema, kan du bare kjøpe nye skjerf med ønsket design og krydre sofaen, sengen eller barnerommet på en enkel måte. Selv terrassen eller balkongen får et hyggeligere utseende og en atmosfære med dette enkle prosjektet.

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Du kan faktisk gå ned i vekt med suppe! (men bare hvis du unngår disse feilene)