15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Finn den rette, koselige peisen for hagen

Hage brannskål laget av marmor vin stoler sidebord

 En koselig en Brannkasse for hagen gjør sittegruppen varm og hjelper deg med å slappe av. Det er mange forskjellige former og typer, så det vil absolutt ikke være vanskelig for deg å finne den som passer deg. Her er fem eksempler på brannkasser som garantert vil tilføre pizzazz til sittegruppen utendørs.

Hva koselig Brannkasse for hagen gir en varm atmosfære?

Brannkasse for hagen standard stilig brann

1. Klassisk utendørs peis

Denne klassiske, koselige Brannkasse for hagen vil raskt bli et blikkfang på din neste hagefest. Metallnettet som omgir peisen på alle fire sider gir mye varme og lys. Designet er enkelt og moderne med asiatisk teft. Kroppens rette linjer balanseres av den svingete toppen og føttene.

Brannkasse for peisen i hagen med skorstein

2. Koselig peis – peis med skorstein

Hvis du er bekymret for mulig røyk, er denne koselige peisen med skorstein det rette alternativet for deg. Røyk og avgasser kan enkelt kontrolleres gjennom skorsteinen. Det avtagbare askebegeret i den nedre delen gjør det også lettere å fjerne eventuell aske. Denne brannkassen ser spesielt bra ut i et uteområde med værbestandige hagemøbler og et matchende teppe.

Brannkasse for hagebrannskålen laget av kobber

3. Koselig peis – kobberbrannskål

Denne koselige peisen av kobber er et skikkelig blikkfang i alle utendørsområder. Det ser fantastisk ut selv når det ikke er i bruk. Kobberbollen holdes av utsmykkede føtter laget av smijern, som gir peisen et feminint preg. Med et matchende hagemøbelsett i smijern blir brannskålen i kobber omdreiningspunktet for uteområdet.

Brannkasse for hagen – praktisk og vakkert

Brannkasse for hagebrannskålen laget av kobber

4. Flat bål i marmor som en koselig peis

Denne peisen, som kan kjøpes på Amazon, representerer et design av høy kvalitet til en fornuftig pris. Det hyggelige arbeidet med marmorplater gir en stor aksent av kobberelementene. Med et ekstra rist kan du tilbringe kvelden med grillede marshmallows eller kebabspyd. Steingrensen er ideell for å plassere varme drikker for å holde dem varme. Du kan gjøre deg komfortabel ved å sette føttene opp når du ikke bruker dem.

Peis hage praktisk plass for lagring av tre

5. Koselig Brannkasse for hagen med et praktisk rom for oppbevaring av tre

Det dekorative rommet under brannskålen er en praktisk ekstra for oppbevaring av tre og andre gjenstander. Denne peisen har også et beskyttende deksel som beskytter mot forurensning i de periodene den ikke er i bruk.

  Peis for hagen kobber sjø bekvemmelighet fersk

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon