15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kan blomstene snakke? Tips for omsorg for innendørs planter

Hagearbeidstips ideer plantepleie

Jeg er sikker på at vi alle har blomster hjemme, på gården eller på balkongen. Men visste du også at blomster påvirkes av musikken og smakene i hjemmet ditt? Her er noen triks som den profesjonelle gartneren bør bruke Stell av innendørs planter Gjett.

Omsorg for stueplanter – musikk kan hjelpe? Omsorg for stueplanter tips profesjonelle hagearbeid hjemme

Det er allerede et velkjent faktum at babyer liker å lytte til musikk og utvikle seg godt før de blir født i livmoren, så blomster trives mye bedre i et sterilt, støyende miljø. Det kan virke rart for mange også, men den rette Stell av innendørs planter starter med å velge riktig musikk. Musikkens vibrasjoner påvirker planteveksten, og derfor gir gartnere gode råd om at unge planter dyrkes i drivhus, hvor man kan sikre de beste vekstforholdene for dem.

Omsorg for innendørs planter – hvordan snakker blomster? Omsorgstips planter god idé hengende blomsterpotter

Det gode Stell av innendørs planter er nært knyttet til en viss forkunnskap. Hvordan snakker blomster? Det kan virke rart, men hver plante viser oss når den trenger vann ved alltid å snu bladene til samme side og på samme måte. Du kan legge merke til dette selv hvis du ser på husplantene dine eller blomstene ute på terrassen lenge. Det hender ofte at vi misforstår tegn på blomster, men de viser oss alltid sine ønsker: akkurat når (eller hvis) de trenger vann eller mer lys.

Omsorg for innendørs planter – hva fraråder ekspertene?

Omsorgstips Husplanter Vinterpleieideer

Hvis en blomst eller et husplante ser visnet ut, er det ikke nødvendig å endre plasseringen. Det er bedre å la planten ligge der, det tar litt tid å bli vant til det bestemte stedet.

Og ikke glem, blomstene dine trenger også mineraler og vitaminer for å vokse og blomstre.

Det anbefales heller ikke at du oppbevarer blomstene dine i et røykfylt rom. Der kunne de lett visne og tørke ut, bladene mister sin tetthet og farge og blir tynne.

Gråtende planter – hva er det?

frisk rom atmosfære stue hvit blå

Det er noen eksotiske plantearter som gråter, det vil si at vi noen ganger ser dråper saft på bladene. Du bør være veldig forsiktig med slike planter, siden denne sugede saften kan være giftig. Du bør derfor unngå enhver direkte kontakt med hornhinnen i øynene, da det kan være farlig. Hvis dette skjer, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Dekorasjonstips tips vakker innredning moderne

Planter, som kaktus, har skarpe ryggrader og prikking på dem kan forårsake betennelse.

Så som du kan se, er blomstene og plantene hjemme eller ute på terrassen vår eller i gården særegne, og hver av dem har sine egne særegenheter og viser noen ganger karakter. Og for at de skal utvikle seg skikkelig, må vi være forsiktige med dem og gi dem den nødvendige omsorgen. Uansett må vi også lære å forstå språket deres, slik at vi i god tid kan svare på behovene til våre innendørs planter og skjønnhet på gårdsplassen. Jeg håper at denne informasjonen har hjulpet dere, mine lojale lesere.

oppdatere interiørideer mønster original vakker stue

Previous Post
Optimistisk tenkning som en viktig faktor for bedre søvn
Next Post
Bygg en liten vertikal hage av Euro -paller