15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hva du bør vurdere når du planlegger et vakkert kjøkken i hagen

kjøkken i hagen landlig stil-rustikk-tre-kjøleskap-retter

Finn ut her hvordan du ikke bare skal være funksjonell Kjøkken i hagen, men kan lage en hel spiseplass for hagen eller terrassen som kan brukes hele året.

Kjøkken i hagen – ta med det som er inne ute

kjøkken i hagen liten-hvit-stein-kledning-belegningsstein

Det er mange måter å integrere ting som er laget for utendørs innendørs, og jeg er sikker på at du har hørt eller sett mange slike ideer. Men det fungerer også omvendt: du kan bruke ting både inne og ute. For en funksjonell Kjøkken i hagen det første du bør gjøre er å lage en liste over elementene du ønsker for et kjøkken i huset. Ta kopier av det for utsiden, og beregne deretter kostnaden. Sjansen er stor for at du får et sjokk over den høye prislappen, men så kan du krysse listen av de tingene som er mindre viktige neste. Uansett om det er innendørs eller utendørs, trenger kjøkkenet en kjøkkenkrok med nok plass til å tilberede måltider eller drikke, kjøleskap, husholdningsapparater og grill, vask, skap for oppbevaring av forskjellige ting og en koselig spisestue.

Kjøkkenkroken for et funksjonelt hagekjøkken

Hvem har noen gang klaget på en stor kjøkkenkrok med mye plass? Vær derfor så sjenerøs som mulig i forhold til dette. Med smart planlegging kan det funksjonelle hagekjøkkenet også inneholde en spiseplass samtidig for å spare plass. Hvis det er lite plass, kan du også få en grill som kan dekkes til og brukes som et område for matlaging.

Et kjøleskap for et funksjonelt hagekjøkken

Hvis du er økonomisk i stand, får du utstyr til det funksjonelle hagekjøkkenet som er værbestandig. Det er kjøleskap som er innebygd under kjøkkenbenken og på denne måten ikke tar opp verdifull plass, og du kan avkjøle drikkene dine om sommeren. Et billigere alternativ er å bruke en kjøleboks. Kule bøtter fylt med is er også praktiske og effektive. Hvis du ser en kjøligere fra begynnelsen av 1900 -tallet, ta den med en gang. De ser flotte ut, isolerer veldig godt og holder ut til neste istid.

Kokeanordninger for det funksjonelle kjøkkenet i hagen

kjøkken-i-hagen-stein-tak-grill-terrasse-design

En god gass- eller kullgrill kan gjøre underverker på utekjøkkenet ditt. Hvis det er mulig, bør dette være på kanten av kjøkkenet for å unngå røyk. Vurder også en ventil som fjerner uønsket røyk fra sitte- eller kjøkkenområdet.

Et funksjonelt hagekjøkken med vask

Spørsmålet som dukker opp her er om rørene på utekjøkkenet virkelig er verdt det. Det øker utvilsomt husets verdi, men samtidig er det forbundet med store kostnader. I tillegg må rørene legges i begynnelsen fordi det kan være veldig dyrt å gjøre det etter at gulvet er lagt. Vurder fordeler og ulemper med om din Kjøkken i hagen trenger virkelig en vask.

Nok lagringsplass

Du kan bygge skap under kjøkkenbenken, der du kan lagre fat, grillutstyr og rengjøringsprodukter. Finere servise og krystallglass kan holde seg innendørs og bare tas utenfor ved bestemte anledninger. Bygg skapene stabilt nok til at forskjellige værforhold og skadedyr ikke kan skade dem.

Funksjonelt kjøkken i hagen med en koselig spiseplass

kjøkken-i-hagen-pergola-sitteplasser-spisestue-design-idé

En hagepaviljong vil være spesielt effektiv som spisestue og som et område å slappe av. Om mulig skal paviljongen ikke ha vegger slik at luften kan sirkulere. Men du kan også forlenge taket på huset ditt og få en overbygd terrasse eller veranda. Når det gjelder møbler, kan nesten alle varianter brukes i dekket spisestue. Det avhenger bare av hvor mye plass du har tilgjengelig og til hvilke formål området også vil bli brukt.

Til tross for regnet, til tross for solen

Slik at du kan bruke uteområdet og Kjøkken i hagen Lukkede paviljonger er en god idé selv under alle værforhold. Dette refererer til de som har nok vinduer til å lufte ut, som også kan stå åpne på varme dager. Det fine med en slik paviljong er at den kan varmes opp og brukes med en liten varmeapparat selv om vinteren. For koselige kvelder for to kan du kose deg i et teppe.

Moderne design

kjøkken-i-hagen-terrassen-hvite-skap-bar counter-bar stoler

Kjøkken med grill og peis

Planlegg kjøkkenet riktig i hagen, følg tipsene

Dekket kjøkken

plan utendørs område lenestol setepute kjøleskap ovn

Kjøkken med pergolatak

moderne enkle designideer belysningsutstyr optimal beliggenhet

Barstoler i metall

Kjøkken i hagen satt interessante kontraster

Planlegg kjøkkenet nøye

utendørs matlaging keramiske gulvbelegg kjøkkenutstyr ideer

Kjøkken tips ideer trebjelker lysthus peis flettet møbler

Kjøkken i hagen moderne stilig innredning design ideer innfelt lys TV-stort område

Kjøkken i hagen koselig koselig atmosfære metallelementer i stein

Kjøkken i hagen kvinne matlaging paviljong matlaging koselig koselig innbydende

Kjøkken i hagen moderne utstyr lyse farger

Previous Post
Optimistisk tenkning som en viktig faktor for bedre søvn
Next Post
Design en parasoll – krydre den gamle solbeskyttelsen