15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

8 tips som hjelper deg med å velge hagemøbler

 Rottingmøbler hage salongbord lykt stein grusgulv

Den rette Valg av hagemøbler sikrer komfort i utendørsområdet. Med et stort bord og praktiske, komfortable stoler kan en vanlig mursteinsterrasse omdannes til et avslappende område for hvile. Sett opp en koselig veranda med en klassisk kurv sofa og kurv gyngestol, som du dekker med mange puter og puter, og det vil raskt bli en ny “stue” for hele familien, der du kan nyte de varme sommerdagene – vist – de vakre møblene fra keramikkfjøs.

Vær også oppmerksom på balkongen eller et lite hageområde. I kombinasjon med de riktige terrassemøblene kan et område som er begrenset når det gjelder størrelse også bli et sted som tiltrekker deg utenfor.

Omhyggelig gjennomtenkt planlegging når du setter opp en terrasse, veranda, balkong eller hage, sikrer at den vil se innbydende ut i årene som kommer. Her er noen tips om hva du kan gjøre med Valg av hagemøbler bør ta hensyn til.

1. Gjør for den rette Valg av hagemøbler en liste

Eik tre stoler møbeltrekk friske blomster design

Tenk på hvilken funksjon utearealet ditt skal ha. Det kan være en spisestue for de varme sommerkvelder, et område for fester og bursdager, eller bare et koselig sted å lese bøker eller ta en lur i fred.

Gjør før Valg av hagemøbler en liste over alle tingene du vil gjøre utendørs. Det vil hjelpe deg med å bestemme senere hvilken type hagemøbler du trenger. Hvis for eksempel terrassen din skal bli sentrum for et cocktailparty, er et spisebord unødvendig. Velg heller noen endebord, koselige sitteplasser og en brannkasse.

2. Den rette Valg av hagemøbler – Sitt ned

Sitteområde tre lykt fine små salongbord hekkplanter

Prøv dem før du kjøper sofa, stoler eller lenestoler. Som med interiørmøbler, skjer det ofte at det ser bra ut, men ikke er så koselig som det virker. Så ta plass før du tar en beslutning.

3. Velg lettstelte møbler

Design rotting to-seter sofa sidebord sofabord

Spar verdifull tid du kan glede deg over uteområdet og hagen din ved å velge lettstelt møbler. De fleste møbler av metall, teak, sedertre og flett tåler lett en rekke forskjellige værforhold. Derfor kan du anta at Valg av hagemøbler Det er en god idé å lage disse materialene, da de vil vare lenge.

4. Gi et sted å oppbevare den

Eikestriper mønster solsikkepeis utendørs

Forleng levetiden til hagemøblene dine ved å oppbevare dem i en garasje, bod eller kjeller i de andre sesongene. Selv de tøffeste møblene, som teak eller smijern, vil vare lenger når de er beskyttet i de kalde og fuktige månedene. Hvis du ikke har mye lagringsplass, må du passe på det Valg av hagemøbler sørg for at de er sammenleggbare, slik at de tar mindre plass.

5. Lyse farger når du velger hagemøbler

Dekorativ pute hvit møbeldesign

Når du kjøper terrassemøbler, har du ikke bare valget mellom treets naturlige farger, det hvite, svarte eller beige av kurvmøbler eller metallfarger. Tvert imot! Hagemøbler tilbys i mange forskjellige og lyse farger. Det er også best å velge møbeltrekk, puter og andre aksenter i lyse og lyse farger.

6. Invester i kvalitet

Hagedesign møbler av trebord fuglebur

Ordtaket “Du får det du betaler for.” Har i forhold til det Valg av hagemøbler allerede sine sanne sider. Plastbord og endebord ser flotte ut og er flotte for skyggelagte områder, men de mister raskt farge og falmer i solen. Det samme gjelder for noen tre- og kurvmøbler. Vær forsiktig når du kjøper, og les deg opp om andre kunders meninger før du bruker store summer.

7. Tepper til terrassen

Sitteområde uteplass lykt rotting hagemøbler grønne kasteputer

Dekorer gulvet på terrassen med et værbestandig teppe. Mange varianter er nå tilgjengelige som er laget av materialer som tørker raskt. Et mykt gulv i lyse farger og laget av behagelig materiale gir raskt den komforten du er vant til fra innsiden til utsiden.

8. Et praktisk valg av hagemøbler med dobbel funksjon

Teppe salongbord rustikk sommer solterrasse

Benytt deg av praktiske møbler som tilbyr flere funksjoner. En krakk for å sette bena opp kan for eksempel også være et ekstra sete for flere uventede gjester. Om nødvendig kan en benk fungere som et salongbord. Slike muligheter brukes ofte i dag.

beige parasoll tregulv dekorativ pute fargerik

Previous Post
Enebolig med glassfasade – arkitektur inspirert av 60 -tallet
Next Post
En luksuriøs sykkel laget av 24K gull – The Beverly Hills Edition