15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vannfunksjoner i hagen: sømløs forbindelse mellom innendørs og utendørs områder

vann funksjoner hage betonghus tre detaljer fasade glass rekkverk balkong

Et moderne hus med en minimalistisk fasade av betong og glass vekker oppmerksomhet i Bangkok, Thailand – det såkalte “fossen” -huset. Det spesielle med den moderne byvillaen – husets inngang. Fascinerende vannfunksjoner i hagen ønsker gjester og innbyggere velkommen på en effektiv måte. Den særegne fossen skaper også en sømløs forbindelse mellom innvendig og utvendig, samt mellom de enkelte områdene (stue og kjøkken med spiseplass) i første etasje. Den rikelig innglassede fasaden gir en fjern utsikt til ham. De svakt buede formene til himlingen og de forskjellige strukturelle enhetene skaper et spennende samspill mellom ubetinget modernitet og natur. Vi presenterer deg det siste prosjektet fra den talentfulle Architects 49 House Design Limited.

Vannlek i hagen – den klassiske hagefontenen blir tolket på nytt

vannfunksjoner i hagen moderne familiehjem

Ved første øyekast merkes ingenting spesielt i denne minimalistiske bygningen – men ved nærmere ettersyn viser huset seg å være en stille skjønnhet. Den består av et bygningsvolum med et flatt tak, som er orientert i første etasje rundt en minimalistisk hagefontene. Det er ikke bare et ekte blikkfang, men viser seg også å være et funksjonelt tillegg til det nye bygget – dette gjorde at arkitekter kunne finne nok plass til garasjen og samtidig utnytte det tilgjengelige boarealet optimalt. Den fascinerende kombinasjonen av moderne estetikk og natur er et definitivt bevis på arkitekturkontorets kreativitet.

Vannfunksjoner i hagen – et moderne hus i Thailand

vann funksjoner i hagen glass fasade stue første etasje

Det absolutte høydepunktet i uteområdet – hagefontenen – ligger like ved inngangen til huset. Vannfunksjonene i hagen forsterker uteområdet – som den romslige terrassen er de kledd i mørk stein. Den nydelige kontrasten mellom de puristiske hvite veggene og det mørke gulvbelegget kan rett og slett ikke slippe øynene dine. Den tilstøtende romslige stuen er følgelig innredet med komfortable sitteplasser i antrasittfarge – på denne måten smelter grensen mellom innsiden og utsiden.

vann funksjoner i hagen moderne spisestue nedhengt tak

Vannfunksjonene i hagen kan også beundres fra kjøkkenet med spiseplass. En trapp forbinder stuen med kjøkkenet. Det var innredet med moderne, enkle møbler – kjøkkenlandskapet skårer med et minimalistisk utseende i hvitt, håndtak i rustfritt stål og en kjøkkenvegg på baksiden av natursteinsaksenter og gir møblene et edelt preg. Kokkeøya tilbyr ekstra støtte og lagringsplass for krydder og kjøkkenutstyr. Det lange spisebordet i tre og de polstrede stolene i skandinavisk stil sørger for at familie og venner kan avslutte mange hyggelige kvelder mens de lager mat. En liten sofa med mykt trekk inviterer deg til å slappe av etter en lang dag på jobben. Vegghyller viser familiens boksamling og avrunder møblene.

spise gikt hvite vegger spisebord stue

Fargeskjemaet ble bevisst holdt enkelt – myke jordfarger i kombinasjon med forskjellige gråtoner slapper av øynene og skaper en koselig atmosfære. Materialvalget – tre, naturstein og myke tekstiler – gjør konseptet enda mer effektivt. Sluttresultatet er en god stemning. På den andre siden av rommet fører en annen trapp til andre etasje, hvor soverommene og badene ligger. Alle soverommene har balkong med glassrekkverk slik at beboerne kan sitte der om morgenen og beundre hagen. Badene er, vanligvis minimalistiske, holdt til det viktigste. En sjenerøs dusjkabinett i glass, frittstående badekar og dobbel servant med understell avrunder møbler. Vinduer fra gulv til tak slipper inn rikelig med sollys inne og forvandler badet til en oase midt i storbyen. Når det gjelder baderomsinnredning, har ingenting blitt spart – armaturene er levert av toppmerker i bransjen.

Vannfunksjoner i hagen virker beroligende

vann funksjoner hage huset inngang moderne design

Det er vitenskapelig bevist at vannlyder virker beroligende. Det forsiktig lappende vannet som renner nedover veggen gir utsiden en avslappet atmosfære. Det er akkurat det riktige systemet for en storby som Bangkok – det skaper en illusjon av at du sitter midt i skogen ved siden av en bekk. Perfekt for den moderne byvillaen der innbyggerne kan nyte fordelene ved å bo i byen sammen med en landsby på samme tid. Utførelsen av høy kvalitet garanterer designens holdbarhet.

vannfunksjoner i hagehjørnesofaen interiørdesign stue

Fra stuen (som også fungerer som en vinterhage) kan beboerne beundre vannfunksjonene, så vel som de høye innfødte trærne og bakken i fronthagen. Et høyt hagegjerde beskytter hagen og stuen mot nysgjerrige øyne og gir den nødvendige personvernskjermen for den romslige terrassen. Ingenting står i veien for hyggelige dager utendørs.

vann funksjoner hage moderne møbler inngang effektiv stue

Takket være det kreative konseptet til huset, har arkitektene klart å løse justeringen optimalt slik at beboerne i huset føler seg veldig komfortable både i sommer- og vintermånedene.

Vannfunksjoner i hagehuset forbinder innsiden utvendig

vannfunksjoner i hagen glass fasade skyvedør

vann funksjoner i hagen moderne bad i første etasje

vannfunksjoner i hagen hvit fasade glassrekkverk

Vannfunksjoner i hagen tre fasade trapper glass

vannfunksjoner i balkongens glassrekkverk

Vannfunksjoner i hagen persienner flatt tak i betonghus

vann har hager glass rekkverk tregulv hvite vegger

Vannfunksjoner i hagehuset tre detaljer

vannfunksjoner i hagetrappen utenfor svart stein

vann funksjoner i hagen plenen området betong tak

vannfunksjoner i hagehuset andre etasje soverom

vannfunksjoner i hagen moderne minimalistisk arkitektur

foss i hagen moderne arkitektur glassfasade

vann funksjoner hage hus bolig struktur moderne arkitektur stor hage

Vannfunksjoner i hagegulvene to blåkopi sidevisning

vann funksjoner i hagen moderne konstruksjon konstruksjon detalj

Vannfunksjoner i hagen moderne trappeplanlegging

Vannfunksjoner i hagehusets planløsning fra siden

vannfunksjoner i planen for hageoppskriften

Vannfunksjoner i hageoppskriftens detaljer

hus vann spill blueprint andre etasje

betonghusvann har gulvplan

Prosjekt av A49HD

Previous Post
Cornelio Cappellini – Et symbol på moderne italienske møbler
Next Post
Trendy moteideer og kule stylingtips fra Pendari Fashion