15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

18 design for en stue med hvelvet tak

hvelv-tak-tre-brett-design-stue

Hvelvede tak ble tidligere bare brukt i katedraler og basilikaer. Denne typen tak skaper en optisk illusjon og får rommet til å virke større enn det faktisk er. Bortsett fra den visuelle effekten, bør hvelvene også gi motstand mot vegger og tak. Det finnes forskjellige typer hvelv for taket, inkludert fathvelvet, tverrhvelvet, det ribbede hvelvet og viftehvelvet, noen av dem er også egnet for stuedesign. Du kan enkelt finne ut om disse imponerende artene på Internett eller fra en ordbok.

18 eksempler på stuedesign med hvelvet tak

Buet-tak-stue-design-idé-deco

De 18 eksemplene på et design for stua med Hvelvetak hvelvede tak representerer de moderne variasjonene på hvelveteknikker fra hundrevis av år siden, da kuplene ble ansett som moderne. Kuplene gjenspeiler den smaleste betydningen av ordet “hvelv”. Likevel er det en viss forskjell mellom dem som du også kan slå opp. Se nå på de 18 interessante stuedesignene med hvelvede tak.

1. Et hvelvet takhus i Austin

1-34th-Street-hvelv-tak-stue-design

Dette hjemmet i Austin har en beige hjørnesofa, moderne gyngestol og klassiske vinduer og dører som taler for seg selv, men de Hvelvetak fra stuedesign understreker plassen og lyser opp stuen.

2. Alamo

2-Designpad-Arkitektur-hvelv-tak-idé-design

Du ser et eksisterende familierom etter renoveringen med et innebygd skap for TV-en og en fallende skjerm og bøker. Et nytt ødelagt tak, panel for veggen, en benk og andre lagringsalternativer ble også designet.

3. Apple Farm

3-Apple-Farm-idé-vakkert-buet tak

Du kan se de buede stolpene med et blikk. De blir avslørt for å avsløre det hvelvede taket. Det er en kunstnerisk måte å vise frem de moderne dekorasjonene i denne stuedesignen.

4. Bowen Island

4-Bowen-Island-tak-hvelv-romslig

Målet med denne fabelaktige stuedesignen, som gir flott utsikt over havet, var å skape et enkelt og tydelig utseende. I et reelt pluss er vinduene som går fra gulv til gulv Hvelvetak har rike og pene blackout -nyanser som matcher sofaen og gulvet.

5. Et porthus på Chestnut Hill

5-Kastanje-Hill-lyse-farger-stue-design

Den beste delen av denne stuedesignen i Boston er vindusflatene. Det er sant at huset allerede har mange vinduer, men hva i all verden? De har flott utsikt over hagen, og designerne ønsket at huseierne skulle dra nytte av dem.

6. Christoffersen

6-John-Lum-gardiner-fransk-vindu-tak

Denne stuedesignen med ekstra høyt tak skriker nesten etter et tre. Fikentrærne i denne stua legger til symmetri og høyde.

7. Et familierom i et dekkhus

7-dekk-hus-idé-design-hvelv-tak

Hva forventer du av en stue? Luft å puste, flott utsikt, passende belysning, komfortable sitteplasser og nok plass til å stuve seg unna. I denne moderne stuedesignen er alt det og mer til stede.

8. East Mountain

8-Øst-Fjell-stue-hvelv-tak-idé

Taket og veggene i denne stuedesignen er hvite og gir en ren og hjemmekoselig atmosfære, men møblene og peisen i nøytrale farger passer perfekt til det fantastisk designede gulvet i fransk eik.

9. Et moderne Edward Dart-hus fra midten av 1800-tallet

9-Edward-Dart-tre-bjelke-idé-tak

Den praktfulle peisen og stuedesignet på Hvelvetak passer perfekt til de store, beige sofaene og det fantastiske gulvet og teppet.

10. Falling Brook

10-Falling-Brook-svart-hvitt-design-tak

En skiferpeis med høyt tak og synlige bjelker, hva mer kan du be om? Stuen tilbyr en kombinasjon av en innendørs og utendørs følelse. Til tross for den moderne designen skaper den en klassisk atmosfære.

11. Grandin residens

11-Tegning-Avdeling-lys-hvitt-lys-design

Nelson Bubble -lampen og de store, runde taklampene fanger den fantastiske skjønnheten i denne hvite stuedesignen. Spesielt peisen er en flott aksent.

12. Healdsburg Residence

12-Nick-Noyes-hvelv-tak-idé-hvit

Ta en titt på resirkulert tre i bakgrunnen. Det er her kjøleskapet oppbevares. Kjøkkenet er fantastisk og stuen er fantastisk.

13. Jaffa Apartment av Pitsou Kedem Architect

13-Jaffa-leilighet-hvelvet-tak-stue

“Området ble fratatt alle fremmede elementer og utsatt for en renoveringsprosess som avslørte det opprinnelige utseendet,” forklarer Kedem. Steinmurstrukturen, flerdelt tak og buer deler nå området med moderne møbler, for eksempel lenestolen der en modell poserer og moderne aksenter.

14. En stue i Lake Bluff

14-Lake-Bluff-design-wonhzimmer-takbue

Hovedoppholdet består av et katedralloft med kledning og skrånende bjelker, samt en peis i stein og skorstein.

15. Et hus ved innsjøen

15-Robert-Young-hvit-design-stue-idé

En flott måte å legge til en moderne stil på takstolene i synlige tømmer er å behandle dem på samme måte som resten av konstruksjonen, akkurat som designerne gjorde da de planla og fullførte denne moderne stuedesignen.

16. Et moderne våningshus

16-Tenk-Renoveringer-sehr-schön-design-tak

Rethink Renovations brukte en etterligning av en mønebjelke, som sammen med det hvelvede taket i dette eksemplet laget for en stuedesign skaper en dramatisk og vakker atmosfære.

17. En moderne bolig

17-Morning-Star-moderne-design-stue

Den myke moderniteten i denne stuedesignen oppnås ved bruk av rette linjer og fargeaksjoner i møbler og innredning. Det hvelvede taket er også fremhevet av lamper som peker oppover.

18. En salong i Orange County

18-Orange-County-leilighet-design-tak-kuppel

En italiensk skinnsofa i både moderne og midten av 1800-tallet, en retro lenestol med krakk av Saarinen, et stuebord av Noguchi, et sidebord av Eileen Gray og den buede gulvlampen er alle en del av dette imponerende stuedesignet Hvelvetak. Peisen ble spesielt laget og er prydet med et kunstverk fra India. Takvinduer ble installert for mer lys.

Listen over eksempler på stuedesign som vi har vist deg ovenfor viser forskjellige varianter for hvelvede tak laget av forskjellige materialer. Noen er laget av betong, murstein eller til og med tre. Men uansett hvilket materiale som ble valgt for hvelvet, tjener det definitivt sitt formål, uavhengig av estetikk og funksjon. Valget og beslutningen avhenger av alles smak. Vi håper du likte listen og fikk litt inspirasjon.

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger