15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rød i hagen – vakre designideer å etterligne

rød i hagen benk-idé-blomster-oransje-blomster-middelhavsveggdesign

Rødt har stor effekt på stemningen og derfor også på humøret vårt. Av denne grunn er fargen også et godt valg når det gjelder interiør og utvendig design. I denne artikkelen skal vi vise deg noen gode ideer for farge Rødt i hagen, som du kan implementere raskt og enkelt. Enten ved hjelp av blomster, møbler eller annet tilbehør, skapes en vennlig atmosfære der du garantert vil føle deg bra.

Rød i hagen med valmuer

rød-hage-valmue-idé-blomsterbed-sommer-stein-vegg

Valmuer har en attraktiv rødfarge. Av denne grunn gjør du deg også fantastisk for designet med rødt i hagen. Bruk dem til å dekorere et blomsterbed eller ramme inn en hagesti. Du er velkommen til å kombinere valmuer med andre blomster i lyse farger.

Rød i hagen – hagemøbler som aksent

rødt i hagestolen-aksent-terrasse-småstein-hengende planter-betong-terrasseplater

Noen ganger er mindre mer. Dette bevises også av denne vakkert designede terrassen, som en rødlakkert trestol trekker blikket mot. Grunnen til dette er nettopp dette! Siden det ikke er andre sterke farger, skiller møbelet i dette eksemplet seg ut for fargen rødt spesielt godt i hagen.

Svart bakgrunn

rød-hage-svart-bakgrunn-fasade-låve-tre-krysantemum

Hvis du vil understreke fargerike blomster, inkludert fargen rød, i hagen, kan du lage en svart eller annen mørk bakgrunn for dette formålet. Det er egnet, for eksempel et gjerde, en høy personvernskjerm eller til og med en låve eller husfasade.

Krydre gamle tredører

rød-hage-attraktive-deco-loslitt-dører-tre-aksent-vinduer

Gamle tredører er mer verdifulle enn du kanskje tror. Med deres hjelp kan du redesigne utearealet ditt. De er også en fin måte å legge til rødt i hagen. Uansett hvilken hovedfarge du velger, vil de røde aksentene se flotte ut.

Rammeoverganger og innganger i rødt

rød-hage-bougainvillea-klatring-plante-vegg-dekorasjon-utendørs-idé

Bougainvillea er en vakker plante med attraktive blomster som du kan bruke til å dekorere med rødt i hagen. Klatreplanten kan velges i rød farge og dekorere hagestier med pergolaer eller andre områder på og rundt terrassen. En fin aksent utendørs.

Avslappende atmosfære i hagen

rød-hage-romantisk-hage design-benk-tre-tårn-klatreplanter

Rødt er faktisk en farge med en levende effekt. Likevel kan det også skape en rolig atmosfære i hagen. Et godt eksempel på dette er denne designen for fargen rød i hagen. Nyt de vakre blomstene på komfortable benker og nyt utsikten.

Flerårige blomster

rød-hage-dahlia-blomsterbed-form-aksent-farge

Planter med rød farge kommer på mange forskjellige måter. Design hagen din med flerårige blomster og legg til fargen rød i hagen. Matchende blomster inkluderer georginer. Du vil raskt finne ut at det røde virkelig kommer til sin rett med denne flotte blandingen av farger.

Røde skodder

rød-hage-skodder-idé-rustikk-attraktiv-hvitt-hus-fasade-vindu

Du kan markere ikke bare selve hagen, men også andre områder utenfor med fargen rød. Hva synes du om disse attraktive skodder. De får ikke bare huset til å se søtere og koselig ut, men utstråler også en middelhavsatmosfære. En god idé for fargen rød i hagen!

Nyanser av rødt

rød-hage-nyanser-bordeaux-tinn-rød-moderne-ideer

Når du velger fargen rød i hagen, er det viktigste den riktige nyansen. Det er best å velge disse etter din smak og effekten du vil oppnå. Når du har valgt den perfekte nyansen, kan du begynne å male med en gang. Enten i retning brun, rosa eller oransje – karismaen som fargen rød har i alle varianter kan ikke etterlignes av noen annen farge.

Kombiner røde nyanser

rød-hage-kamelia-blomst-rose-murstein-vegg-vegg-bakgrunn

Du er velkommen til å kombinere flere nyanser for fargen rød i hagen. Denne hagedesignen er et godt eksempel på å skape en unik atmosfære. De lyse røde blomstene på kameliaene ser enda vakrere ut mot den mørkerøde og nesten brune murveggen. Den lysere fargen er spesielt effektiv.

Rød i hagen – blomsterbed med røde aksenter

rød i hagen zinnia-blomsterbed-hagesti-brostein-grå

Her er et forslag for å lage et blomsterbed langs en hagesti. Det røde i hagen er lagt til av zinnias. De vakre blomstene er kombinert med en grå farge, som brosteinene på stien er laget av, så vel som med lysegrønne og mørke, rødbrune blader. En interessant blanding av farger er skapt.

Previous Post
Nellik av blomster – hvilke følelser de forskjellige fargene uttrykker
Next Post
Tredemølleopplæring – 12 nyttige tips for effektive kondisjonstreninger