15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design av terrassen og hagen – gode ideer for en glad atmosfære

terrasse og hagedesign spisebord møbler metall romantisk trapper middelhavet

Sjekk ut disse ideene fra syv designere, fra spisesteder til lekeområder for barna, for å hjelpe deg med Design terrassen og hagen kan. Nøkkelen til vellykket samtale er å få sentrum i handlingen til å matche omgivelsene. Dette etterfølges av 7 designere som har inkludert et stort utvalg av typiske utendørsaktiviteter når de designer terrassen og hagen. Dette inkluderer avslapning, den koselige middagen, samt leken til barna i det fri.

Design terrassen og hagen – Maten

terrasse og hagedesign rotting hagemøbler rundt spisebordbassenget

De fleste synes det er mer avslappende og koselig å spise ute. Det viktigste i planleggingen er å kombinere spisestuen med omgivelsene. Utendørsaktiviteter krever en viss fleksibilitet fordi du tross alt ikke har kontroll over sol, måne, skyer eller regn. Du kan imidlertid avhengig av mulige værendringer Design terrassen og hagen.

Solbeskyttelse på terrassen

terrasse og hagedesign parasollkurv møbler fliser stein

Lunsj i den varme solen, for eksempel, vil bli mer behagelig hvis du beskytter deg mot den under en paraply, en espalier med vin, et maske laget av bambus eller stoff eller en stokkematte. Etter solnedgang vil du kanskje ha et avdekket sted, slik at du kan se nattehimmelen. Møblene skal være vanntette med mindre du vil fortsette å endre den.

Design med markise

terrasse og hagedesign fortelt idé skygge sjeselong

Solseil er også en fin måte å gi solbeskyttelse om sommeren. De ser også moderne ut og kan plasseres hvor som helst, enten på en vegg eller på stolper. Flere solseil kan også kombineres med hverandre.

Design en veranda

terrasse og hagedesign brun sofa rotting veranda idé fuglebur

Hvis du har en veranda eller veranda, er dette selvfølgelig det beste stedet å lage en spisestue. Så du er alltid beskyttet mot sol og regn, og på slutten av sesongen trenger du ikke tenke på hvor du skal sette solbeskyttelsen.

Spisebord til hagen i teak

skape en glad atmosfære for uteservering

 • Interiørarkitekten Jeff Andrews utviklet dette 3,6 meter lange spisebordet i teak som fungerer som en buffé. Benkene unngår rot når det er mye trafikk. Vintage metall lenestoler i marokkansk stil gir en viss karakter.terrasse og hagedesign vintage møbler dekorasjon
 • Vintage møbler passer perfekt inn i uteområdet, spesielt i kombinasjon med en moderne stil. Designerne fant en slik stil Eric Ossart og Arnaud Maurières i de gamle hotellstolene som var en del av terrassen til Dar al Hossoun -hotellet i Taroudant, Marokko.

  “De er plaststoler fra 1970 -tallet, hvis opprinnelige farge var sterk blå,” sier Maurières. “Vi malte dem en grønngrå nyanse,” en farge som matcher det 100 mål store olivenlundsmiljøet. Gjester bruker terrassen først og fremst til cocktailer på slutten av dagen. Jasminen som vokser gjennom gjerdet gir en naturlig og fortryllende duft.

1953 lage los angeles ideas designer original

 • Dette Rodney Walker -hjemmet fra 1953 ligger i Los Angeles. Det ble renovert av grafisk designer George Mimnaugh. En del av det er travertinbordet, som ligger under takbjelkene i minimalistisk stil. Denne designen er et godt eksempel på hvordan et område kan kobles til den nærliggende arkitekturen.

hagedesign calistoga california vakkert familiehus

 • I Calistoga, California, tar eierne av dette designet spisestuen til neste nivå. Hobbyens grønnsaksgartnere bruker resirkulert redwood som støtte for auberginer, gresskar, tomater og aromatiske planter. Det skreddersydde aluminiumsbordet har et rom for vinflasker i midten. Trellis laget av resirkulert stålrør gjør området mer intimt uten å forstyrre utsikten.

Design av terrassen og hagen – leke

terrassen og hagen skaper plass for hele familien

Et av de største problemene overfor noen som er alvorlig Design terrassen og hagen er å gjøre området pent på den ene siden og barnevennlig på den andre. “Den beste løsningen er å bruke mye fantasi og velge riktig tilbehør,” sier designeren Clare Matthews fra Storbritannia.

 • Eiketre i denne store sittegruppen er glatt nok til å gå barbeint. Vinkelen på ryggstøttene ble valgt for å være avslappet, men ikke for avslappet heller. En slik plattform kan skjules av forskjellige planter. Her ble Stipa arundinacea brukt.

  På bildet kan du se Matthew og hennes to døtre. Ofte gjør de området til en scene for å gi en interessant forestilling til tilskuerne som finner plass i gresset.

Lag terrasse og hage lek mulig natur

 • Landskapsarkitekten James Lord designet disse jordhaugene for en familie på fem i California, som familien kaller “Hobbit Mounds”. Disse fungerer også som jordstabilisering. Åsene ble umiddelbart favorittlekeplassen til nabobarna. Dette skyldes hovedsakelig den integrerte trampolinen, som ligger på en av åsene, og de små sjaktene i et rørsystem som kuler eller andre små gjenstander kan rulles gjennom.

terrasse og hage gjør hobbit -huset perfekt

 • Dette hobbithuset ble laget av Surfacedesign Inc.. spesielt designet for barn. Det utvendige designet er designet på en slik måte at det også vil appellere til voksne. “Barn får mye,” sier designeren James Lord, “men dette lar dem bruke fantasien.” Dette huset er også designet på en slik måte at det ikke er aldersrelatert og ikke blir uinteressant så lett. “Kunden min ønsket en hage som barna kunne vokse inn i.”

Design av terrassen og hagen – avslapning

terrasse og hagedesign avslapning salongmøbler

Når det gjelder å slå av ute, er det ingenting som koselige seter. Vektorienterte overflater bør dekkes med myke puter eller puter. Alt som har med bevegelse å gjøre, for eksempel hengekøyer eller husker, får deg garantert til å glemme stresset.

 • Design terrassen og hagen – Arkitekten Alex Pössenbacher har designet forskjellige feriehus i Mexico og Costa Rica. Han tegnet arboret for dette huset i Costa Careyes på Stillehavskysten i Mexico. Verandaen går inn gjennom soverommet. “Tanken var å designe et dekket område som gir en beskyttende følelse og er ett med det ytre området samtidig,” forklarer Pössenbacher. “Takets kurver innrammer også hagen og utsikten over havet.”

  Den diskrete avføringen og sidebordene er en fin måte å legge drinker, snacks og lesing til side. Det samme gjelder det moderne salongbordet, som er laget av korall og tre. Den behagelige lappingen av vannet i bakgrunnen gir ekstra avslapning. En lavadero -stein fra 1500 -tallet ble brukt til dette.

 • Det hvelvede taket gir eleganse til denne meksikanske terrassen. Det er også arbeidet til arkitekten for luksushus Alex Pössenbacher. De okerfargede nyansene gir en festlig atmosfære i jordfarger og avrundede sittegrupper. De er et design av broren Mark Pössenbacher.

 terrasse og hagedesign ideer møbler lounge

hage komfort avslapning vann støy natur steiner

Previous Post
Stilbukse: slik bruker vi trendmønsteret høst og vinter!
Next Post
Yoga for menstruasjonssmerter: Disse 6 yogaøvelsene vil hjelpe!