15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Et kunstnerisk hagedesign som gleder seg over overraskelser

Eklektisk hagedesign kunstfulle ideer

Mike Osterling og Ron Alessandrini jobbet på hagen i Washington i Woodinville i 10 år. Nå hvor kunstnerisk hagedesign endelig ferdig, begynner hun å tiltrekke seg folks oppmerksomhet. Og eierne kunne ikke vært mer stolte og fornøyde med designkonseptet. Hagen så vel som huset gjenspeiler deres karakter, av seg selv. Det var en gang øynene i nabolaget, et stykke land som skulle rives som nå ligner en park og tok 300 gjester til den årlige hagefesten. Da Mike Osterling og Ron Alessandrini, som ikke har erfaring med landskapsarbeid, begynte med hagearbeid, la de alt de visste om hagearbeid til side og fokuserte på å skape et landskap som både ville overraske og glede.

Ideer for hagedesign som former individualitet

Sitteområde-lenestol tre åpen ild-stål kube hage skulptur

Selve huset vant en arkitekturpris i 1965. Imidlertid ble det nedslitt over tid. Nå som det har blitt fullstendig renovert, inneholder det over 275 kunstverk, alt fra lokale kunstnere til Picasso. “Hver vegg er dekket, en venn tuller med at vi til og med har kunst i carporten vår,” ler Osterling. På et nylig hagefest tok Mike Osterling og Ron Alessandrini en del av samlingen utenfor i hagen og viste den på staffelier.

Og selv om bildene nå er trygt stuet tilbake i huset, fungerer hagen som et kunstgalleri. Skulpturer, kunstfasiliteter spesielt designet for dem og imponerende antikviteter pryder mange deler av hagen. I tillegg til dette brukte Osterling og Alessandrini for kunstnerisk hagedesign en teknikk de kaller arkitektonisk hagearbeid. “Vi eksperimenterte med et par potter som vi la til hagebedene for å legge til høyde, struktur og farge,” forklarer de. Folk likte det så godt at det nå er over 100 containere fordelt på plantene. Noen av dem er plantet, noen er tomme, andre er dekorert med bambuspinner. Noe nytt og kreativt kan finnes på hvert hjørne som burde overraske besøkende.

Ulike kunstfasiliteter for kunstnerisk hagedesign

Hagevegetasjon-frodig vegetasjon blomstrende blomster hagesti med steiner

Et kunstanlegg som paret hyret en lokal kunstner til, viser seg å være spesielt herlig for dem kunstnerisk hagedesign ute. Den består av tre røde stålkuber som står på stolper, den høyeste terningen er over 6 meter høy. “Kort tid etter at kubene var satt opp, var vi ute i hagen og hørte en uvanlig lyd som hørtes ut som en gong. Det viste seg at dette var stålet som ekspanderte og kontraherte på grunn av værendringer, forklarer Alessandrini. Da artisten fant ut om dette, tilbød han å bore hull i terningene for å motvirke denne effekten. Mike Osterling og Ron Alessandrini takket imidlertid nei. De likte denne uforutsigbare lyden og effekten den hadde på besøkende i hagen.

Fredelig atmosfære i hagen

Sittemøbler, hagetre, trekkbetrekk, ideer om personvern

de kunstnerisk hagedesign med sin mangfoldige blanding av forskjellige stiler har også en asiatisk innflytelse. “Vi reiser mye til Asia på grunn av arbeidet mitt og har tatt med oss ​​skulpturer og håndlagde leirgryter,” sier Alessandrini. Den generelle atmosfæren i hagen er fredelig og rolig, noe som er typisk for hager i øst. Elementer fra Feng Shui ble også brukt til å designe hagen. “Det er ingen rette linjer, det handler om å vandre gjennom hagen og oppdage den.”

Å lage en hage med sans for estetikk og design

Hageplanter-vertikale grønnere ideer landskapsarkitektur

For Osterling og Alessandrini er hennes kunstnerisk hagedesign et resultat av kjærlighet. “Det er umulig for oss å dra uten å komme tilbake med en haug med nye planter, en ny bragd eller en blomsterpotte,” sier Osterling. Den nesten en mål store eiendommen har ikke vanningssystem, og vanning for hånd kan noen ganger ta fire timer. Men Alessandrini liker det sånn. “På denne måten er vi alltid klare om tilstanden til blomstene og plantene, og det fører til en sterk, personlig forbindelse med hagen.”

Hagedesign med asiatisk innflytelse

Asiatiske figurer hagedesign kunstneriske ideer

Den største overraskelsen for Mike Osterling og Ron Alessandrini var hvor mye de andre var kunstnerisk hagedesign likte. “I løpet av det siste året har folk blitt mer interessert i hagen vår, vi har til og med fått en forespørsel fra en person i North Carolina om å få se hagen vår,” sier de. Det er dager når du kommer hjem vil du finne en venn som leser en bok i hagen din eller en melding som ber om en tur. “Da vi begynte å designe hagen, hadde vi et koselig område i tankene, ingenting for formelt, og det ser ut til at vi har oppnådd nettopp det.” Neste år ønsker Mike Osterling og Ron Alessandrini at deres årlige hagefest skal være et innsamlingsarrangement for lokale organisasjoner som de støtter, gjør.

Sammen renovert de denne eiendommen på en måte som de selv knapt trodde da de flyttet inn for 10 år siden. Og med slike lidenskapelige gartnere vil det sikkert komme mange flere overraskelser for dem kunstnerisk hagedesign gi.

Et kunstnerisk hagedesign – gryter setter aksenter

Hageideer-kunstnerisk design-blomsterpotter plante

Previous Post
Moderne renovert bassenghus tilbyr fleksibilitet i bruk
Next Post
Lage og plante myrbed – tips og egnede plantearter