15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Upcycling hageredskaper – kreative ideer og DIY -prosjekter fra gamle hageredskaper

Hvis du vil gjenbruke upcycling hageredskaper for ditt neste DIY -prosjekt, er det mange alternativer tilgjengelig for deg. Du kan oppgradere gamle gjenstander fra skuret eller garasjen for å ha et nytt formål i hagen eller utendørs.

Konverter dine egne upcycling hageredskaper

keramisk servise metall vannbeholder gamle kjøkkenutstyr upcycling hageverktøy

Å kaste brukte verktøy kan være skikkelig sløsing, selv om de er gamle og rustne eller ser ubrukelige ut for deg. I stedet kan du derfor vurdere å bruke hageredskaper for miljøvennlig og kreativ upcycling. Bare sjekk noen eksempler for å gjøre ødelagte eller ubrukelige gamle gjenstander til elegante eller rustikke hagepynt.

oppgradert sykkelverktøy med et nytt utseende for hagen

De fleste av disse prosjektene tar ikke mye tid i det hele tatt. Fra fuglemater og hageinnredning til ildstedet, vil alt du kan lage med dine gamle verktøy bli inspirert på nytt. Du trenger ikke å ha en gammel samling upcycling -verktøy heller. For eksempel kan du ofte finne gamle spader, spader og mange andre verktøy på loppemarkeder. Jo mer rustne disse er, desto mer rustikk vil utseendet være hvis det er din smak. For mange upcycling hageredskaper trenger du ikke engang omarbeide. Risten gir mer karakter og fungerer som grunnlaget for et slikt prosjekt.

Bygg fuglehus

inspirerende eksempler på upcycling hagearbeid fra spader for bygging av fuglemater eller fuglehus

Gamle raker, spader og hagehakker kan brukes til å lage en nydelig liten fuglby for plenen eller hagen din. Bare fest fuglhus av tre, som du kan kjøpe i en jernvarehandel eller lage det selv, til tipsene til disse gamle hageredskapene, og du har en fantastisk utstilling for plenen din og et flott lite sted for fugler. Så stativfuglhus trenger ikke alltid å stå på trær, slik du sannsynligvis er vant til. Spesielt hvis du ikke har mange trær i hagen din eller eiendommen din, er gamle pitchforks, raker og spader med håndtak fortsatt gode erstatninger.

Hagekunst fra gamle verktøy

hagekunst gamle upcycling hageredskaper spatler og raker som hodet og vingene til en ugle

Gi hagen din et elegant utseende ved å legge til skulpturer i hagen du lager av gjenbrukte hageredskaper. Ideen om å gjøre gamle verktøy til kunst er både billig og bærekraftig. Du kan bruke fantasien til å lage nesten alle typer karakterer. Så hvis du er villig til å legge ned litt ekstra tid og krefter og arbeide med metalldeler, kan oppsykling av hageredskaper være det riktige valget. For eksempel kan en dekorativ hageugle laget av raker eller spar og gamle hestesko være en fin måte å gjenbruke ting som har ødelagte håndtak.

Upcycling hageredskaper – hageslange

gammel hageslange som ideer for dørmatter for ubrukelige gjenstander

Du kan til og med bruke en gammel hageslange for å lage en uvanlig skapelse. For eksempel kan gjenbruk av en lekker slange som du vanligvis ville kaste være materialet for en komfortabel dørmatte. Du kan feste disse til nesten alle inngangsdører for å sette en interessant aksent i utendørsområdet. En slik idé kan være unik og veldig enkel å implementere. I tillegg trenger du ikke kaste hageslangen og kan derfor også gjennomføre andre kreative prosjekter for dekorasjon.

ideer for upcycling hageredskaper Flett en kurv ut av en hageslange og bruk den til potteplanter

Hvis du liker ideen om hageslangen, kan du også bruke den til å lage andre praktiske ting. Denne kan for eksempel brukes til å lage en ny kurv som kan brukes som gjenvinningstilbehør til hager. Du kan bruke dette som en blomsterpotte for en potteplante eller til og med plassere andre oppdaterte hagearbeider i sykkel.

kjedelys opplyst dørkrans med vakker dekorasjon laget av blomster og hageslange

Temakranser er en av de enkleste måtene å holde tritt med sesonginnredning uten å endre det generelle utseendet på hjemmet ditt og grave for dypt inn i lageret ditt. En av de enkleste måtene å lage en vårhagekrans er å pakke inn og pynte en gammel slange.

Hagemøbler laget av spar eller pitchforks

ekstraordinære hagemøbler laget av resirkulerte gjenstander stoler laget av spade og rive

Hvis du liker dekorative ideer laget av metall, kan du konvertere de gamle sparene, pitchforkene og håndtakene til en matbord eller stoler til utsiden. Slike upcycling hageredskaper og rustikke møbler kan være veldig inspirerende som et prosjekt som dette. Du kan bruke spader til setene, med bena laget av gamle verktøyhåndtak. Ryggstøttene kan også være spader eller pitchforks. I tillegg er disse også egnet som ben til bordet. Hele settet kan tilby utendørs underholdning og imponere gjestene dine med kreativitet. Det er en unik og funksjonell måte å bruke dette gamle upcycling -verktøyet på.

Lampe laget av en gammel spade

hvitmalte spade som designerlampe lage kreative ideer selv

Alle disse rustikke alternativene du har sett så langt er vakre. Men hva om du er på utkikk etter noe mer moderne og praktisk for upcycling hageredskaper? Dette kan være et perfekt eksempel på dine designferdigheter. Hvis du maler en gammel spade en ren, fet hvit og kombinerer den med et hvitt lys, kan den se ultramoderne ut.

Brannkasse i trillebår

kreative upcycling hageredskaper forvandler gamle trillebår til peiser koselig atmosfære

Hvem liker ikke en koselig peis i hagen for sosiale samtaler? Hvis du har en gammel trillebår, kan du enkelt gjøre den om til en fin, rustikk base for et bål.

Brennende tre i jern trillebår i rustikk stil for hagen

Slike upcycling hageredskaper er også ideelle som planter eller blomsterbed. Sørg imidlertid for at det faktisk er en brannsikker metall trillebår. Da kan du nyte den romantiske atmosfæren i hagen uten bekymringer.

Previous Post
Honning i stedet for sukker – er søtningsmiddelet virkelig et sunnere alternativ til bordsukker som sukkererstatning?
Next Post
Bygg et basseng i hagen eller i huset – 110 bilder av svømmebassenger