15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne hagedesign får takterrassen til å se koselig ut

matchende design møbler møbler planter stille fred

En koselig og moderne hagedesign for takterrassen sikrer fullstendig avslapning. Det har også en imponerende effekt på alle besøkende. Ta en titt på vår idé for vakker hagedesign!

Moderne hagedesign gir byleiligheten et friskt preg 

byens flate takterrasse som inviterer imponerte besøkende

For en koselig og moderne hagedesign Det er selvfølgelig utallige muligheter på takterrassen. Vi presenterer deg en variant for et koselig hagedesign på takterrassen, som du kan slippe unna hverdagens stress i byen. Denne hagen ligger på taket av en to-etasjers urban bygård. Designet ble laget i samarbeid mellom Simon Morray-Jones Architects, Clair Strong Interior Styling og BlueSky Landscapes, med base i Storbritannia. Den moderne stilen på denne takhagen er en forlengelse av det moderne interiøret.

Moderne hagedesign inviterer deg til å slappe av

moderne hagedesign ideer friske notater grønne planter

I tråd med bymiljøet består hagen av planter som krever lite vedlikehold. Dette betyr at eieren ikke trenger å bekymre seg hvis han ikke har tid. Denne avslappende hagen består av et område for matlaging, et sittegruppe med spisebord, innrammet av lave pottehekker for bedre personvern. Grønne og hvite planter dominerer denne enkle, men imponerende hagen. Moderne hagedesign er enkelt, men moderne. Møbler er lett å rengjøre. Firbenet bord malt i oransje og frodig beplantning skaper nødvendig indre ro for å slappe av etter en hard dag på jobben.

moderne hagedesign grønn frisk luft slappe av lett å tørke av

Previous Post
Strandvilla på øya Bali i Indonesia
Next Post
Å bygge en høy seng – ideer for plassbesparende hagedesign