15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

5 flotte designideer for hagen og terrassen med et personvernhegn av plast

Personvern beskyttelse terrasse gjerde plast hvit espalier

Et vakkert, ugjennomsiktig gjerde kan ikke bare gi eiendommen din en viss sjarm, men også beskytte den mot nysgjerrige øyne til naboene. Det er et stort utvalg materialer å velge mellom, slik at du kan finne den rette løsningen for ditt eget uteområde. I tillegg til de klassiske variantene av tre og metall, blir også et annet materiale stadig viktigere. Det er en slags hard plast – den såkalte vindusplasten. Et personverngjerde av plast har flere fordeler i forhold til elementer av tre og metall: Materialet er preget av ekstrem holdbarhet og er også veldig lett å ta vare på og helt UV-bestandig.

Et annet plusspunkt ved gjerdet av personvern i plast er det store designet som de tilbyr. Vindusplasten er tilgjengelig i mange forskjellige farger og former og passer derfor til alle hagestiler. I artikkelen har vi samlet 5 fantastiske eksempler på hvordan du kan designe din egen hage eller terrasse med et plastgjerde. la deg inspirere!

Hvit personvernskjerm for den lille hagen

Ideer hagedesign liten hage hvit personvern gjerde plast

Utformingen av en liten hage eller gårdsplass er ofte en stor utfordring. Du bør alltid sørge for at det lille området ikke reduseres optisk ved bruk av mange designelementer. Farge spiller også en avgjørende rolle i dette. Mørke farger får eiendommen til å virke mindre, mens lyse nyanser og fremfor alt hvitt gir inntrykk av plass. Et hvitt personverngjerde i plast får hagen til å se større ut og er derfor perfekt for små eiendomsområder. Ulike former og design av de individuelle personvernskjermelementene er tilgjengelige for eksempel på Sichtschutzzaun-shop.de til avhending. Enten med eller uten espalier, med en kantet eller buet form, er designmulighetene forskjellige.

Kombiner et personverngjerde av plast med en pergola

moderne ideer hagedesign personvern gjerde pergola plast

En pergola er en flott løsning hvis du vil gjøre setet i hagen luftig, men likevel begrenset med plass. Men hvis du ikke har nok plass til en stor kalesje, kan du vurdere en plassbesparende variant. Pergolaen kan for eksempel kombineres med et personverngjerde av plast, som ikke bare sparer plass, men også sikrer et interessant hagedesign.

Personvernskjerm av plast med glasselementer

Ideer hageterrasse personvern gjerde plast tre utseende glasselementer

Vindusplasten er et værbestandig og slitesterkt materiale som er tilgjengelig i mange farger og dekorer. For eksempel kan du velge et gjerde med tre-utseende uten å måtte gi avkall på de lettstelt egenskapene til plasten. For en enda mer interessant effekt kan plastvinduelementene kombineres med andre materialer som glass eller stein. Glasselementene som brukes kan enten være laget av frostet glass eller dekorert med en passende film for å sikre godt privatliv.

Plant plastspaljer som en naturlig personvernskjerm

Personvern gjerde plast plantet espalier naturlig personvern skjerm

Trelliselementer laget av tre er veldig populære i hagedesign. Men hvis du velger en espalier laget av plastvindu, kan du spare deg for bryet med å ta vare på treet og fortsatt nyte det vakre utseendet. Det er også viktig å merke seg at en espalier alene ikke gir tilstrekkelig personvern for terrassen og hagen din. Men hvis det kombineres med tett vegetasjon, kan personvernet beskyttes på en naturlig måte. For å tåle vekten av de voksende klatreplantene tilbys plastspalene vanligvis med en aluminiumsforsterket ramme.

Lag en romantisk terrasse

Lag en romantisk terrasse Personvern gjerde espalier hvit

Hvis du vil gi terrassen et romantisk preg, har du definitivt rett med elementer i lyse farger. Et personvernhegn av hvitt plast med espalierelementer gir det perfekte bakteppet for blomstrende planter og elegante hagemøbler. Det beskytter ikke bare mot uønsket utseende, men fungerer også som et vakkert element i hagedesign.

Previous Post
Sunn grilling: Det er derfor brent kjøtt er kreftfremkallende!
Next Post
Rhododendron i hagen – tips for planting, omsorg, gjødsling, skjæring