15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hagedekorasjoner å henge opp: 20 DIY -ideer for kreative hobbygartnere

Fugler kvitrer, blomster blomstrer og det varme været inviterer deg til å dvele utendørs. De som er så heldige å eie en hage, blir gjerne der om våren og sommeren. Men det er ikke bare blomster og planter som får hagen og terrassen til å se innbydende ut, kreative dekorasjoner kan også legge til ekstra teft. Vi viser deg 20 kreative prosjekter for hengende hagepynt som du kan gjøre selv. Fra sjarmerende vindsignaler til lykter og blomsterpotter laget av husholdningsartikler: det er noe for enhver smak i bildeserien vår.

Hagedekorasjoner å henge opp: plante dekk

Mal dekk og planteideer for hagedekorasjoner

Perfekt for den lille terrassen: med en fargerik dekorasjon er det å drikke te dobbelt så gøy. Hvis du har gamle motorsykkeldekk, kan du plante dem. Motorsykkeldekk er smalere enn bildekk og bredere enn sykkeldekk. En eller flere små blomsterpotter med klatreplanter passer inn der. Rengjør dekket og mal det med en aksentfarge. Lysende himmelblå, for eksempel, skaper et lykkelig humør selv på dystre vårdager. Dette passer godt med lilla eller rosa blomster som petunier som stikker ut over kanten på dekket. Hagedekorasjonen er klar til å legge på!

Hagedekorasjoner å henge opp: lag dine egne vindklokker av metall og keramikk

Vindklokker laget av metall selv, instruksjoner

Vindklokker ser alltid bra ut i hagen. De er ikke bare et ekte blikkfang, de slapper også av med en mild lyd og hjelper til med å lindre hverdagens stress. For en moderne metallvindu trenger du fiskesnøre, keramiske fjær (du kan eventuelt lage fjær av leire selv og la dem tørke i ovnen), pinner i rustfritt stål og en metallring for drømmefangere. Hvis du ønsker det, kan du farge Kang -håndtakene med en metallisk spray i bronse, kobber, rosagull eller gull. Bare kom i gang og lag et vindfarger i fargerike farger for den moderne hagen. Du kan henge vindklokker på trær, på pergolaer, ved inngangen til huset eller på terrassetak. Sørg imidlertid for at lyden deres ikke forstyrrer fuglene.

Hagedekorasjoner å henge opp: søte fuglemater laget av drikkekartonger

Lag fuglemater fra melkekassen selv instruksjoner

Ikke kast drikkekartonger! Du kan gjøre dem til morsomme fuglemater med litt ferdighet. Et kult hageprosjekt også for småbarnsfamilier som liker å være med på håndverk. De søte uglene på bildet ovenfor er laget av juicekartonger. Det er spesielt viktig at du først vasker drikkekartongene grundig med såpe og vann. Mal dem i muntre farger som grønt, blått eller rødt, de vil tiltrekke seg fuglene. Skjær en åpning i fronten og fest trepopsicle -pinner rett under. Popsicle sticks vil tjene som sittende pinner. Fyll fuglebrettet med fuglefrø og heng det på hagegjerdet eller på et tre.

Lag din egen lykt av gjennomsiktige syltetøyglass

Hagedekorasjon i syltetøyglass

Eventyrlys i syltetøyglass skaper en romantisk atmosfære på terrassen og i hagen. Enkle murkrukker ser kjedelige ut, men hjemmelaget belysning ser mer spennende ut når den lyser i muntre vårfarger. Derfor forklarer vi deg hvordan du kan fargelegge syltetøyglass. Med blå kan du forfalske utseendet på sjøglass, grønt får murkrukkene til å se vintage ut. Du trenger følgende materialer: murkrukker, matfarging, håndverkslim. Rengjør syltetøyglassene grundig med vaskemiddel og vann og la dem tørke. Fortynn deretter matfargen med litt vann og tilsett lim. For en farge, bland 2 teskjeer vann med 6-10 dråper matfargestoff og 10 ts håndverkslim i en plastkopp. Bland alt veldig godt og hell blandingen i et syltetøyglass. Skru lokket på og vipp syltetøyglasset frem og tilbake. Snu glasset opp ned og la malingen tørke. Så lenge malingen ennå ikke er helt tørr, ser den veldig mørk ut. Men når det er tørt, er syltetøyglassene bare litt farget og gjennomsiktige. Nå kan du ordne eventyrlysene i den.

Lag vindsignaler selv av vintage -nøkler

Vindklokker lager dine egne ideer fra nøkler

Vintage hage dekorasjon laget av metall for å henge opp gir et snev av nostalgi til uteområdet. Bruk husholdningsartikler og gjenstander som er funnet fra loppemarkedet for å lage en romantisk greyhound selv. Du trenger følgende materialer: vintage nøkler, perlekjede (laget av glassperler), snor og en metallring. For eksempel er metallringene godt egnet for drømmefangere. De er tilgjengelige i de fleste håndverksbutikker. Denne håndverksideen er superenkel og godt egnet selv for komplette nybegynnere. Hvis du ønsker det, kan du også dekorere mynden din med rhinestones. Heng gråhunden på et vindfullt sted i hagen eller på terrassen. Den myke lyden er avslappende og kan dempe gatestøy eller støy fra naboer.

Hagedekorasjoner å henge på hagemuren: lag macrame -hengekurver selv

Urtehage med makrame som henger på ideene til veggdekorasjon av hagen

Hvis hagen er veldig liten og det egentlig ikke er ledig plass til en urtehage, kommer den neste håndarbeidsideen. Lag makrame hengende kurver og heng dem på hagemuren. Dette får urtehagen til å se superdekorativ ut. De hengende kurvene er ikke bare et ekte blikkfang, de gir hagen dybde og kan skjule stygge flekker på veggen. Urter avgir også en mild duft og holder mygg og fluer unna. Og når hagesesongen er over, kan du ta med hengende kurver og potter inn i huset. Så du har friske urter hele året å krydre rettene med. Denne hengende dekorasjonen er også perfekt for balkonghagen.

Vintage hagedekorasjoner til å begynne med: pynt porselen med servieteknikk

Vintage dekorasjonside laget av tekanne og rhinestones

En vintage dekorasjon er selvsagt noe spesielt, men dessverre var det ikke alle som mottok porselens te -sett med lekne blomstermotiver fra besteforeldrene sine. Heldigvis kan det gamle utseendet bli feilet med serviettteknikken. Alt du trenger er en enkel hvit tekanne av porselen. For å få det til å se autentisk ut, kan du kjøpe en tekanne fra en shabby chic butikk. Det shabby chic-tilbehøret og møblene er ikke gamle engang fra loppemarkedet, men masseproduserte varer, men de etterligner vintage-utseendet. Da trenger du fremdeles serviettmotiver, porselenpenner, glassrens, spesiallim for decoupage på porselen, saks og børster. Rengjør porselenet grundig med glassrenseren først. Det er best å bruke gummihansker når du gjør kunsthåndverk, for hvis fingeravtrykk kommer på overflaten, kan ikke limet feste godt. Så klipp først ut motivene fra et serviett og overfør dem til tekannen med penselen og lim. Pensle designet med lim, arbeid fra innsiden og ut. Tørk av overflødig lim på porselenet med en bomullspinne. Sett tekannen i en kald ovn og sett den til 150 grader Celsius. Brenn porselensfatene i 40 minutter.

Vintage hagedekorasjon for å henge opp fra en tekopp og tallerken

Dekorer tekannen eller tekoppen og fatet med glassperler og fuglefigurer og heng dem med et satengbånd på et tre midt i hagen. Denne vakre hengende dekorasjonen kutter også en fin figur på pergolaer og lysthus. Skyggefulle, delvis skyggefulle eller skyggefulle steder er perfekte fordi fargene kan falme under direkte sollys. Det kan også være perfekt iscenesatt i et hagehjørne. Når porselen bakes i ovnen, blir det vanntett. Om vinteren bør du fortsatt oppbevare oppvasken hjemme, i garasjen eller i kjelleren. Fordi frost kan skade porselenet.

Hagedekorasjoner å henge opp: lag lanterner selv av gamle bokser

Lag lanterne av bokser selv Instruksjoner

Lag lykter av gamle bokser. Vi forklarer hvordan du gjør det. Du trenger følgende materialer: bokser, stålspiker og en hammer. Lag først en mal eller last ned et gratis design fra nettet og skriv det ut. Klipp ut malen. Rengjør boksene med såpe og vann og fjern eventuelle etiketter og lim. Hvis du ønsker det, kan du male boksene eller spray dem med en metallisk malingsspray. I dette tilfellet, la boksene tørke helt først. Fyll dem deretter med vann og sett dem i fryseren over natten. Ta dem ut om morgenen og bruk en blyant for å overføre designet til boksene. Bruk en stålspiker og hammer til å stikke den ut. Du må jobbe raskt før isen begynner å smelte. Etter at du er ferdig, lar du boksen stå i direkte sollys slik at isen smelter og kaster vannet. Fordel eventyrlys eller Led -lys i tørrkassene og heng dem på terrassen.

Hagedekorasjoner å henge opp: gammel vannkanne og feelys blir en kunstinstallasjon

Lag hagepynt selv av lykter og gamle vannkasser

En gammel rusten vannkanne, fem eventyrlys med små lysdioder og en blomsterpotte: det er alt du trenger for å lage en sjarmerende kunstinstallasjon i din egen hage. Heng vannkannen på hagegjerdet eller på et tre og fjern lokket. Test at eventyrlyset passer gjennom åpningene i vannkannen. Hvis dette ikke er tilfelle, må du forstørre hullene eller bore fem nye hull (ikke for nær hverandre). Alt du trenger å gjøre er å tre feelysene gjennom hullene og legge dem over en blomsterpotte. Om kvelden vil garantert den sjarmerende belysningen tiltrekke alles oppmerksomhet.

Plant fugleburet med sukkulenter

Hagedekorasjon for hengende fuglebur på hagegjerdeplanten med sukkulenter

Vintage fuglebur er ekte blikkfang. Så hvis du har funnet en i kjelleren eller på loftet, er den neste hengende hagedekoridéen noe for deg. Hvis du ikke har et fuglebur, kan du enten lete etter en på det lokale loppemarkedet, eller eventuelt kjøpe et dekorativt shabby chic fuglebur og deretter slipe malingen av med sandpapir. Fuglbur kan plantes etter ønske: sesongens blomster ser flotte ut i dem, men vanningsvannet kan ikke renne ut ordentlig. Selv å bore hull i bunnen av buret er ikke nok, og det kan rote røttene. Derfor bør du heller stole på sukkulenter. De kan klare seg med veldig lite vann og er ekstremt enkle å ta vare på. Et fuglebur med sukkulenter skjærer en fin figur på terrassen, ved inngangen til huset eller på hagegjerdet.

Bygg en fuglemater selv av tallerkener

Lag din egen fuglemater av gamle tallerkener

Å lage en fuglemater selv av tallerkener og porselenskåler er en ekstremt enkel oppgave som egner seg godt selv for komplette nybegynnere. Mest av alt trenger du husholdningsmaterialer for hageprosjektet. Og hvis fugler ikke beveger seg inn i din egen hage til tross for all innsats, kan du feste en fuglfigur til fuglemateren.

Lag vaser av syltetøyglass selv

Hagepynt på husveggen med syltetøyglass som vase

Du kan lage ikke bare lykter, men også sjarmerende vaser av syltetøyglass. Kuttblomster føles veldig behagelige der. Så du kan fullføre den vintage hagedekorasjonen med et nydelig blomsteroppsett. De unike vasene kan henges på espalier, på hagegjerdet og til og med på postkassen og ønske dine gjester velkommen med en sjarmerende bukett blomster.

Du trenger ikke nødvendigvis å dekorere – med litt maling kan selv husholdningsartikler omdannes til dekorativt tilbehør. Du kan finne flere kreative ideer for en hagedekorasjon å henge i bildegalleriet nedenfor. La deg inspirere og gi hagen, terrassen og hvorfor ikke balkongen et personlig preg med hjemmelagde ting.

Bruk husholdningsartikler som blomsterpotter og mal dem i muntre farger

Hengende hage på balkongen eller terrassen og plantepotter laget av husholdningsartikler

Hagedekorasjoner på tregjerdet: mal boksene blå og plant dem

Plante en vertikal hermetisk hage Instruksjoner for hengende hage

Vindklokker laget av gamle nøkler hilser gjestene ved inngangen til huset med en mild lyd

Hagedekorasjon for å henge opp DIY -idé for vindklokker laget av nøkler

Drømmefanger laget av rhinestones og vinkorker gir hagen et vintage -preg

Lag din egen hagedekorasjon for å henge vindklokker av vinkorker og rhinestones

Trehus i et gammelt utseende: Slip av malingen med sandpapir og la det stå ute. En grå patina dannes over tid

Lag ditt eget fuglehus av tre og heng det på treet som en hagedekorasjon

Dekorativ vannkanne og feelys rundt hagestien

Lag hagedekorasjoner med eventyrlys selv, legg på vannkanne

Dekorative paraplyer og klokker skaper en sjarmerende vindklokke

Lag vindsignaler selv Instruksjoner med bjeller

Previous Post
Hva du skal gjøre på nyttårsaften – noen friske ideer kan hjelpe
Next Post
Lag mosegraffiti selv og dekorer vegger med disse ideene