15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Betongplanker for høybed og moderne hagedesign

betongplanter ideer-moderne-elegant-graeser-planting

Når det gjelder konkret, er meninger todelt. Noen synes det er et moderne og attraktivt materiale, og det er derfor det også ofte brukes til moderne husdesign. Andre synes imidlertid betong er kjedelig, grått og kaldt og unngår det av disse grunnene. Imidlertid kan dette materialet se veldig attraktivt ut med noen grønne planter. Vi vil bevise det for deg i dag ved å gi deg noen få Betongplanter som moderne hager er designet med. De sørger for en fin, moderne atmosfære.

Betongplanter for tekstur i hagen

Betongplanter minimalistisk-hevet seng-bakketrekk-hage-idé

Disse betongplankerne ligger i forgården til et hus og innrammer stien til inngangen. På denne måten ønsker de gjestene velkommen på en nydelig måte. De grønne plantene viser ikke bare betongblomsterkrukkene til sin beste fordel, men også plantene selv, da de blir betonget av den grå bakgrunnen. Designet kommer fra SHKS Architects.

Betongplanter med sitteplasser

Planter laget av betong rundbenk-tre-tre-fliser-bakgård

Lucy Bravington designet disse attraktive betongplantene, noen av dem runde. Du oppretter en liten bakgård, garanterer ikke bare mye grønt på grunn av det lagdelte arrangementet, men også komfortable sitteplasser for å nyte de frodige plantene. Hvis du ikke liker den grå fargen på betongen, kan du male betongplanterne i hvit eller annen farge, som vist her.

Betong og prydgrus

Betongplanter, rektangulær-grå-småstein-design-hage

Betongplanker er perfekte for å bygge høybed. Men selv slike prydhager laget av grus, steiner og ørkenplanter ser fantastisk ut. Du kan også bruke betonganleggskonstruksjonen til å designe en steinhage. Designerne på Grounded – Modern Landscape Architecture kom på denne originale ideen.

Firkantet planter

Planter-betong-hagedesign-inspirasjon-hevet seng-minimalistisk

Hvis du vil lage betongplanteren firkantet, kan du velge mellom forskjellige former. Til og med en vanlig firkantet form som i dette eksemplet kan se bemerkelsesverdig ut og gjøre trau til midtpunktet i hagen. Bøtten skiller visuelt underholdningsområdet fra resten av hagen og ble utviklet av Envision Landscape Studio.

Frodig planting

planter-betong-planting-frodig-brukt-se-idé-graeser

Du kan plante betongplantene som du vil. Betongplantene rommer alle planter kompakt og sikrer struktur og orden, mens plantene er i en behagelig høyde og lettere kan stelles. Disse modellene er et design av Kathleen Shaeffer Design.

Betongrør som høybed

planter-betong-kaktus-saftige-bambus-vegg-lounge

Hvis du vil ha runde hevede senger av betong, kan du enten helle dem selv eller bare bruke ferdige rør for å lage betongplanker. Sistnevnte er da bare fylt med jord og kan deretter plantes uten problemer. Alison Douglas kom også på denne ideen, som også brukte den runde formen til det koselige sittegruppen og dermed skapte et attraktivt design i hagen.

Hagedesign med betong

Planter-betong-bakdeksel-idé-godt-stepping-steiner-tre-gulv

To betongplanter er plassert rett overfor hverandre og innrammer hagestien på en attraktiv måte. Betongen kombineres med et attraktivt gulvbelegg av tre, som sammen skaper et moderne utseende og garanterer en avslappende tid utendørs. Designet kommer fra Jeffrey Gordon Smith Landscape Architecture.

Betong i treutseende

planter-betong-dekorasjon-inspirasjon-inngang-område-moderne-hus-stoler

Betongplankerne fra Uptic Studios ble designet på en slik måte at de optisk etterligner treplater. Den samme designen finner du også på husfasaden. Skuffene er delt i to deler og strekker seg over to nivåer. De pryder inngangspartiet til huset med sine vakre planter og er perfekt kombinert med et gulv av naturstein.

Design små hager

planter-betong-innebygd-i-personvern-skjerm-tre-lameller-planter-grønn

Betongplanter er en kjærkommen idé i små hager, fordi høyden gjør at selv en minimalt plantet hage ser mye frodig ut. Dette er også tilfellet i dette eksemplet. Betongplanterne tar opp kanten av hagen og gir nok grønt i det ellers bare friluftsområdet. Rhodes Architecture + Light var ansvarlig for designet.

Stor betongplanter

planter-betong-grønnsaker-etikett-bed-lage-hevet seng

Du kan også designe hagen på en interessant måte ved å velge plantemaskiner laget av betong i forskjellige høyder. Disse nivåene gir hagen tekstur og gjør den tydeligere. Enten du planter blomster eller grønnsaker, blir arbeidet mer komfortabelt av høybedene. Better Landscape gjorde uten tvil en god jobb med dette designet.

Design av: SHKS Arkitekter

Lucy Bravington

Grounded – Moderne landskapsarkitektur

Envision Landscape Studio

Kathleen Shaeffer Design

Alison Douglas

Jeffrey Gordon Smith Landskapsarkitektur

Uptic Studios

Rhodos arkitektur + lys

Bedre landskap

Previous Post
10 bunndekkende planter som et alternativ til plener
Next Post
Flotte yogaøvelser for deg og babyen din tone hele kroppen