15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Idyllisk hagedesign i italiensk stil i Sør -Florida

Hagedesign i italiensk stil med middelhavet og eksotiske planter

Disse Hagedesign i italiensk stil er et prosjekt av Sanchez & Maddox Landscape i Sør -Florida og imponerer med en gammeldags sjarm. Det dekorative og praktiske ledemotivet for hagedesign er buene fra den enorme laurbærhekken. Denne fantastiske, kileformede tomten er 2000 kvadratmeter og er bokstavelig talt oppslukt av villaen i middelhavsstil. Det tilhører Terry Rakolta, og hun var ikke i tvil om hva hun ønsket for hagen. “Jeg ønsket noe sjarmerende, romantisk, mystisk, gammeldags stil,” sier hun. “Jeg visste bare ikke hvordan det skulle fungere til tross for det store huset på eiendommen.”

Hagedesign i italiensk stil av Sanchez & Maddux landskap

Hagedesign i italiensk stil middelhavshus i Sør-Florida Basseng-i hagen-hekker ideer om beskyttelse av personvern

Denne ideen for Hagedesign i italiensk stil fortsatte Sanchez -selskapet & Maddox for landskapsarkitektur med base i Palm Beach. Hun er kjent for sine stilige kombinasjoner av klassiske, europeiske designelementer for hagen med eksotiske og tropiske planter. Hun kaller denne proprietære stilen “sivilisert jungel”. Boken om deres arbeid, utgitt i fjor av Grayson Publishing, bærer samme navn.

Hekkbuer laget av laurbær for en italiensk hagedesign

Hagedesign i italiensk stil Sør-Florida landskapsarkitektur-hagedesign livlig hekk personvernbeskyttelse ideer terrakotta blomsterpotter-Middelhavet

Hekkbuene som en del av hagedesignet i italiensk stil er ved siden av bassenget, som både ser ut til å gi det mer privatliv og gjøre det mer mystisk. En del av landskapet ble designet på midten av 1990-tallet, men Rakolta var aldri veldig fornøyd med det. For noen år siden kontaktet hun Jorge Sanchez og Phil Maddux mens hun avbildet landskapet i Nord -Italia. Resultatet var overføringen av ideene deres til en Hagedesign i italiensk stil i sin egen hage. “Vi fjernet alle hagestier og noen av plantene,” sier Sanchez. “Vi forlot svømmebassenget og en liten terrasse, ikke noe mer.”

Forbedre utsikten og mer personvern

Palmer i hagelandskapet i middelhavsstil med bassenghekker

Den største utfordringen for hagedesign i italiensk stil var utsikten over vannet. Huset ser ut mot Lake Worth Bay, som er fantastisk, men bygningene på den motsatte bredden er enda mindre. “Utsikten kan enten være fin eller vanlig, avhengig av hvordan den ble taklet,” sier Sanchez. En smart løsning var nødvendig her. Rakolta og mannen hennes John har andre eiendommer i New York, Harbor Springs og Bloomfield Springs, Michigan, og bygger for tiden en i Aspen. Du bruker denne eiendommen med anlagte hager i italiensk stil hvis du vil unnslippe vinteren. Ofte blir de ledsaget av sine fire barn og fire (snart fem) barnebarn og ønsket derfor mer privatliv for hagen sin. “Båter anker og ser rett ut i hagen,” sier hun. Dette har vært et problem fra starten, spesielt når hagen var bar og treløs.

Design forskjellige områder

Hage bord spisestue design i Middelhavet møbler ideer metall stoler

En pergola innpakket i bougainvillea dekker spisestuen. Huseierne ønsket også bord på plenen.

På en tur til Comosjøen i Italia la Rakolta merke til buer dannet av hekker. Hun foreslo denne ideen som en Hagedesign i italiensk stil for den altfor avslørende hagen. “Alle snakket imot det med argumentet: ‘Du betalte så mye for utsikten over vannet, hvorfor vil du gjemme det nå?’ Bare Jorge sa ‘En god idé.'” Laurbærhekken (Ficus retusa) hvorfra buene ble dannet, strekker seg til en tredjedel av den 60 meter lange siden av eiendommen som vender mot vannet. Det omgir også svømmebassenget på to sider. “Du får utsikt over vannet uten å avsløre for mye av eiendommen, mens øyet ser rett ut over bygningene,” sier Sanchez. “Det virker litt mystisk.” For dem Hagedesign i middelhavsstil uregelmessig formede områder ble opprettet rundt huset som representerer flere uterom, hver med forskjellige egenskaper. Den mest dramatiske av disse er en avenue med høye daddelpalmer som tilbyr vidstrakt utsikt over vannet fra inngangen til huset med landskapsarbeid i italiensk stil. “Det ligner etter min mening en katedral,” sier Rakolta, som planlegger å sette et langbord i dette rolige området.

Koselige terrasser 

Design av en hage-i hekken i tropisk plante i italiensk stil, palmer

Den overbygde uteserveringen i klassisk europeisk arkitektonisk stil gir utsikt over en plen som er beregnet på underholdning. Det er en annen slående del av eiendommen og hagedesignet i italiensk stil som gjør eiendommen enda mer fantastisk.

Smijernshage

Garden gate smijern ideer middelhavshage Sør -Florida hagelandskap

Hvis du svinger mot klokken herfra, får du utsikt over det rektangulære bassenget “som er omgitt av hekken som gjør det mer intimt,” sier Sanchez. Uteserveringen i huset med utsikt over hagen er “et samlingssted” for underholdning, sier Rekolta. “Jeg elsker å sette bord på plenen.” Gulvet av Coquina (kalkstein), pergola -taket av bougainvilla og den lyse steinen er passende elementer for en Hagedesign i italiensk stil, fordi de får området til å ligne en terrasse fra Italias kupert landskap. Det er noe Rekolta elsker med italienske hager om en liten terrasse ved sjøkanten. “Det er en forskjell i nivåene,” sier Maddox, en ekspert på tropiske planter som har jobbet med Sanchez siden 1980. “Terrassen synker fra nivået på huset til strandveggen. Denne forskjellen er bare noen få meter, men det skaper en illusjon om at det er mye mer, forklarer han. “Du ser ut av vinduet på konstruksjonen og har følelsen av å være rett over vannet,” sier Rakolta. “Det føles som å være i Venezia.”

En tropisk jungel som aksent for det italienske hagedesignet

Italienske hagedesign ideer eksotiske planter palme vann fontenen

Fredsliljer omgir en steinfont og bekk. De er et design av Terry Rakolta, eieren av eiendommen med italiensk landskapsarbeid, i samarbeid med Jorge Sanchez. Fontenen ligger i et “jungelområde” som tidligere var en innkjørsel.

Hekkplanter omgir bassenget

Hage med svømmebasseng hekkbue personvernskjerm levende planter

Bougainvillea klatrer opp veggen som det er en veggfontene på. Ved siden av det, der det en gang var en altfor stor innkjørsel, designet Sanchez & Maddox et frodig område de kaller “jungelen”. Her rydder den klassiske symmetrien og balansen på den formelle “vannsiden” veien for en mer naturlig stil. Å lukke en del av den tidligere oppkjørselen med en dekorativ jernport var et “genistrek”, sier Rakolta. Senteret for dette området med hagedesign i italiensk stil er et banyantre. Den svingete banen og de tropiske plantene minner om regnskogen i Sør -Amerika. Denne hagen får en unik duft fra blomster som Ylang-Ylang (Cananga odorata) og Michelia champaca, en slektning av magnolia. “Det er fantastisk om kvelden,” sier Sanchez. “Vanligvis blomstrer enten den ene eller den andre blomsten, og det gjør dette området veldig romantisk.”

Buet gitter og velduftende blomster

Hage personvernskjerm med levende planter, hekker-stor, høy-pergola-plen-basseng

Speil i midten av buede rutenett skaper en illusjon av stor dybde, noe som får eiendommen til å virke enda større.

Himmelsblå, storblomstrede Thunbergia henger ned ovenfra, mens forskjellige palmer, helikonier (eller “Rhododendrons of Florida” som Rakolta kaller dem), ingefær, orkideer i potter, banantrær, vinranker og jasmin gjør denne delen av hagen med Landskapsarbeid i italiensk stil med en tropisk duft og overflod av tropisk prakt. Ikke alle elementene i hagen er et typisk italiensk hagedesign. Sanchezs inspirasjon inkluderer også hagene ved siden av Alhambra -palasset med sine avslappende bassenger, vannstråler og små, private områder med opprinnelse fra 900 -tallet. Hagene i Andalusia var historisk designet for å “være iøynefallende”, som Sanchez sier, mens du gir magiske glimt fra et diskret område til et annet mens du går gjennom dem. Det er det samme i hagen til Rakolta. “Du kan ta en tur og finne forskjellige landskap,” sier Maddox. “Du ser ikke alt på en gang.”

Italiensk hagedesign i Sør -Florida fra Sanchez & Maddux landskap

lilla hageblomstinspirert hagedesign i italiensk stil sør -florida

Terry Rakolta visste det med sine ideer om en Hagedesign i italiensk stil spurte mye, men fikk det. “Jeg er mer enn glad,” sier hun. “Før vi redesignet hagen, var jeg ikke så begeistret for huset. Nå kan jeg føle kjærligheten. “

Middelhavsfontene

Eksotisk hagedesign-italiensk stil-lag en palmetrær

Hagepynt med speil

Hagedesign ivy veggeffekt med eksotiske plantearter - i italiensk stil

Bilder av: Robin Hill

Previous Post
Høsting av grønnsaker fra din egen hage: nyttige tips for nybegynnere
Next Post
Hula Hoop Fitness: Instruksjoner og de beste øvelsene for en slank midje!