15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Praktisk garasje for sykler – sykkelbod eller sykkelgarasje i uteområdet

garasje for sykler utendørs utendørs sykkel garasje sykkelskur metall

Hvis du har nok plass i hagen eller bakgården din, kan du vurdere å installere en garasje for sykler der som en praktisk løsning for å lagre dem. Dette ville gjøre lagring til en mye enklere prosess i dynamisk hverdag. Det er mange alternativer for sykkeloppbevaring, alt fra høy sikkerhet til metoder som ganske enkelt beskytter sykkelen mot dårlig vær. For å velge et passende stativ for sykler, må du vurdere dine behov når det gjelder sikkerhet og estetikk. Etter det kan du bestemme hvor mye du vil bruke på det. Her tilbyr vi deg noen praktiske og rimelige forslag som kan være laget av tre, metall eller plast. Hvis du lar deg inspirere av dette, kan du også bygge sykkelgarasje selv. Dette vil holde din “hest” trygg og sunn på gården.

Sykkelskur som garasje for sykler

sykkelgarasje sykkelskur tre

En av de beste variantene for lagring er sykkelskurene, som er egnet for familier eller enkeltpersoner med flere sykler. På grunn av størrelsen er de best egnet for folk med brede meter, sykkelruter eller ubrukte parkeringsplasser. Vanligvis er en slik sykkelgarasje dyrere enn andre lagringsalternativer. Sykkelbod er tilgjengelig som sykkelgarasje for 2 sykler eller som “kongelåser”, egnet for mer enn 10 sykler. De er tilgjengelige i tre, hard plast, aluminium og stål og kan koste fra 200 til over tusen euro, avhengig av krav. Generelt er deres sikkerhetsvurdering like sterk som hengelåsen som brukes til å låse deg.

Sykkelgarasje i form av treskur

sykkelgarasje sykkelbod butikk tre

Vedboder er et godt valg for de som er interessert i estetikk, men har en tendens til å kunne bruke litt mer penger på dem også. Garasjen for sykler av tre er følgelig dyrere enn variantene av plast eller aluminium. Noen selskaper tilbyr holdbare hardplastskur i en rekke størrelser, mens andre selger stålskur for de som har et stort antall sykler. Selvfølgelig har de ikke noe imot å plassere en stor garasje for sykler i hagen.

Sykkeltelt

garasje for sykler utendørs utendørs sykkel garasje sykkel bod butikk sykkeltelt vinyl

Et rimelig, lett å montere og bærbart alternativ for sykkeloppbevaring er sykkelteltene. Disse er egnet for folk som ønsker å beskytte syklene mot elementene. Det er i ordets egentlige betydning et telt for oppbevaring av sykler og dermed beskytte sykkelen mot regn. Teltet er ikke et trygt oppbevaringsrom. Imidlertid kompenseres dette for en åpning bak slik at du kan lenke sykkelen til et gjerde eller stolpe.

Et billig alternativ

garasje for sykler utendørs utendørs sykkel garasje butikk sykkelskur sykkeltelt billig billig

De er ikke spesielt holdbare, og som sådan er de heller ikke veldig trygge. For å gjøre dette må du også bruke sykkeltelt sammen med et stativ eller sykkelstativ for å holde syklene oppreist. En slik sykkelgarasje er et godt alternativ for folk i områder med minimal eller ingen risiko for sykkeltyveri. Likevel kan du bruke den til å beskytte sykkelen mot dårlig vær hvis du ikke vil ha en permanent armatur i hagen din. Et godt trekk ved sykkelteltet er at det kan brettes opp. Det betyr at du kan ta den med på tur.

garasje for sykler utendørs utendørs sykkel garasje butikk sykkelskur sykkeltelt

Videre består den vanligvis av rivefast vinyl i industriell kvalitet og har en integrert base. Det tilbyr også en solbeskyttelsesfaktor som kan beskytte syklene dine mot solens varme. Et slikt telt kan kjøpes på Amazon, der det i skrivende stund har mer enn 300 kundeanmeldelser. De aller fleste kundene synes denne sykkelgarasjen er veldig bra, med en gjennomsnittlig vurdering på 4,4 av 5. 69% gir maksimal vurdering.

Garasje for sykler av plast og gummi

garasje for sykler utendørs utendørs sykkel garasje gummibasert sykkelskur lagring plast gressklipper

Hvis sykkelen din er for vakker til at du bare kan stå ute, bør den finne en verdifull plass i sykkelgarasjen. For å finne det ideelle stedet å gjøre dette, kan du vurdere å bygge et gummibasert sykkelskur. Du trenger et slags lager som er omtrent 4 meter høyt. Disse skurene markedsføres vanligvis som små lagre, men de er en god løsning som garasje for sykler, samt for oppbevaring av gressklippere, søppelbøtter osv..

Et gummibasert sykkelskur kan være den perfekte lagringsplassen for sykkelen din, da den er optimal høyde og sikker nok til å avskrekke sykkeltyver. De passende størrelsene avhenger av dine behov. Hvis du vil lagre flere sykler, bør du velge en større variant.

Kvaliteten på bygget

garasje for sykler utendørs utendørs sykkelgarasje gummibasert sykkelbod lagringsplast

Sykkelskuret er laget av værbestandig plast som kan beskytte sykkelen mot dårlige forhold. De fleste av disse vekten er dobbeltvegget for ekstra holdbarhet. Det er ikke noe metall å ruste, og det vil ikke råtne som et vedskjul. Som nevnt tidligere er dette et flerbruksrom hvor du også kan finne plass til andre ting.

Sikring av sykkelskur

garasje for sykler utendørs utendørs sykkel garasje sykkel bod oppbevaring plast sikkerhet

I disse dager er sikkerhet en stor bekymring når det gjelder en utvendig garasje for sykler. Den robuste konstruksjonen av sterk plast er ideell for dette. Imidlertid vil du sannsynligvis trenge å ha din egen hengelås, ettersom sykkelskuret ikke leveres med en som standard. Dette betyr imidlertid også at du kan kjøpe den varianten som er tryggest for deg. Kombinasjonen av robusthet og sikkerhet ville være et pålitelig sted å holde sykkelen.

Noen ulemper

garasje for sykler utendørs utendørs sykkel garasje gummibasert sykkelskur lagringsplast hengsler

Det svake punktet til et sykkelskur er hengslene. Disse har ikke samme utholdenhet som andre materialer. Et skur som dette skal vare lenge, men hengslene kan forkorte levetiden. De fleste produsenter tilbyr bare ett års garanti, som er ganske kort. Slike sykkelverksteder krever også montering, noe som til tider kan være litt frustrerende, men med noen få hender ville jobben blitt gjort raskt.

Kjøp anbefaling

garasje for sykler utendørs utendørs sykkelgarasje kjøpe sykkelskur (1)

Dette er veldig populære skur med andre andre 800+ kundeanmeldelser og en gjennomsnittlig vurdering på 4 til 5 stjerner. Totalt ga 48% av kundene maksimal 5-stjerners vurdering. Hvis du vil handle og se hva som ellers er på markedet, anbefaler vi at du ser på forskjellige modeller og merker. Når det gjelder design og spesifikasjon, er slike sykkelskur veldig like.

Sykkelboks i stål

garasje for sykler utendørs utendørs sykkel garasje sykkelbod oppbevaringsrom stål

Hvis du virkelig mener det å sykle og kjøpe en dyr sykkel, kan du se etter en sykkelgarasje som er bygget som en tank. Men for dette må du også være villig til å bruke en større sum. Denne typen sykkelskur er laget av PVC -belagt galvanisert stål og er vanligvis beskyttet mot korrosjon i over 15 år. En slik garasje er i utgangspunktet designet for alle typer sykler og kan inneholde opptil tre racersykler og to terrengsykler. Den kan også festes til gulvet og skrus.

Bygg en moderne sykkelgarasje selv

garasje for sykler utendørs utendørs sykkel garasje sykkelskur lagring tre aluminium design london

Du kan selvsagt bygge din egen praktiske sykkelgarasje. I denne forbindelse har vi tatt med et eksempel fra London i dette innlegget. DIY -prosjektet ble designet i form av et oppbevaringsrom av trehusdesignere. De kreative sinnene har bygget mange trehus som tilbyr barna ubegrenset, fantasifull lek. I dette tilfellet så de etter løsninger på hvordan du kan stuve sykkelen slik at voksne og barn kan bytte på å leke utenfor hagen. Resultatet som garasje for sykler i gården er bemerkelsesverdig.

garasje for sykler utendørs utendørs sykkel garasje sykkelbod oppbevaringsrom design london

Rammen til sykkelskuret er laget av solid aluminium. Dette gjør sykkelgarasjen sterk og enkel å bruke samtidig. Den øvre rammen av bærekraftig tre har et grønt tak av gress. Du kan selvsagt velge mellom villgress, blomster eller en blanding av begge plantetyper. Selv for en liten hage med andre plantinger vil du ikke miste en tomme plass hvis du valgte en slik garasje for sykler. Hva kan være mer inspirerende enn en sykkelgarasje med grønt tak??

garasje for sykler utendørs utendørs sykkel garasje sykkelbod oppbevaringsrom tre aluminium design london

I dette tilfellet ser det ut til at designerne har tenkt på alt. Når det gjelder beskyttelse, er syklene sikkert låst med fem-spakslåser integrert i døren. I tillegg trenger du ikke å snuble over gjenstander som ligger, ettersom denne sykkelgarasjen er designet med det formålet i tankene. Du kan bruke et eksklusivt og moderne utendørs skur som har plass til 2 eller flere sykler.

garasje for sykler utendørs utendørs sykkel garasje sykkelbod oppbevaringsrom tre aluminium design

Sykkelgarasjen i hagen overlater nesten ingenting å være ønsket. Så du trenger ikke tenke på sikkerheten til sykkelen din. Du kan planlegge en variant når det passer deg, slik at du føler deg fri på kort tid. Og siden syklene dine kan oppbevares trygt utendørs, har du nok spillerom til andre designideer med hensyn til uteområdet.

sykkelgarasje sykkelbod designhus

Oppsummert kan vi si at du har et bredt spekter av forskjellige produkter tilgjengelig. Forhåpentligvis var vi i stand til å bidra til den riktige avgjørelsen med våre forslag.

Previous Post
Høsting av grønnsaker fra din egen hage: nyttige tips for nybegynnere
Next Post
Hula Hoop Fitness: Instruksjoner og de beste øvelsene for en slank midje!