15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å sette opp et utendørs kjøkken – kreative ideer for design av utendørs kjøkken

Utendørs kjøkkeninnredning murstein-kledning-naturstein benkeplate-rustfritt stål grill

 Du lurer på hvordan din Sett opp kjøkkenet skal slik at det kan være behagelig og praktisk? Vi har samlet innovative og kreative ideer for deg. Eierne av dette Camden -hjemmet har alltid ønsket å ha store middagsfester. Derfor designet de kjøkkenet sitt for å gjøre det mulig. Rockport -designer Deborah Chatfield lærte dette. Hun designet følelsen av en toskansk loggia og brukte mye stein i konstruksjonen. Det lange trebordet bidro også til å skape denne atmosfæren.

Å sette opp et utendørs kjøkken – ideer og tips for ditt virkelige velvære i hagen

utendørs-kjøkken-møbler-rustikk-stil-tre-stein-rustfritt stål-grill

Hvorfor har gode mennesker veldig ofte dårlige erfaringer med dårlige Sett opp kjøkkenet? Dette er et spørsmål som ofte blir stilt fordi mange av oss sannsynligvis har hatt en dårlig opplevelse med noen upassende design. Noen ganger hender det at du står på kjøkkenet og ikke vet hvor du skal legge en slikkepott eller andre ting. Vi har sett nok dårlig utformede kjøkken. Vi kan ofte kjenne igjen det dårlig planlagte kjøkkenet, men vi kunne ikke gjøre noe selv for å innrede kjøkkenet bedre. Men det er mennesker som kan gjøre det. Her er hva vi lærte av Russ Faulk, for eksempel – han er president for Kalamazoo Outdoor Gourmet og designer grill og andre kjøkkenutstyr. Eric Groft er leder for et landskapsarbeidsselskap og Mark Scott er president for en annen. Du delte opplevelsen deres med oss.

Først, alltid planlegge. Alle 3 ekspertene er enige om at det å designe et kjøkken er veldig viktig at du bør planlegge alt nøye på forhånd. På den måten kan du unngå mange dårlige beslutninger.

For det andre, sjekk med flere eksperter. Samle mer enn én mening om kjøkkendesignet ditt. Finn de beste fagpersonene på sitt område og rådfør deg med dem. De vil gi deg gode ideer.

Sett opp et utendørs kjøkken – 3 eksperter hjelper deg

Utekjøkken satt opp naturstein rustfritt stål innebygd grillhus

For det tredje, sørg for at menneskene som hjelper deg med å designe kjøkkenet ditt, virkelig vet om det. Det er forferdelig å omgi seg med feil mennesker som ikke vet hva som er moderne og inne. Etter Faulks erfaring fortalte en designer ham at kunden ikke ønsket et kjøleskap til kjøkkenet sitt ute fordi han ikke hadde lyst til å hule kjøleskapet inne om vinteren. Ifølge Faulk ville det eneste å gjøre om vinteren være å slå av kjøleskapet. Så denne designeren hadde ingen anelse om teknologi.

For det fjerde, vær forsiktig med hvilke materialer huset ditt ble bygget med, og bruk det samme til kjøkkenet ditt. Det ville være passende og også billigere for deg. Noen materialer er billige og mestrene elsker å jobbe med dem, men hvis de bare er på ett sted i huset – så er det upassende å bruke dem.

Femte: Vær forsiktig med dimensjonene! de Sett opp kjøkkenet kan være veldig farlig hvis du gjør dette unøyaktig. Hvis du hadde et stort hus og et lite kjøkken, ville det se grotesk ut og være som en elefant i en glassbutikk, ifølge Faulk. Det motsatte kan også være et problem. Ikke gjør disken så stor. En lang teller har samme volum som en Volkswagen. Hvis overgangen fra disken til de andre rommene ikke gikk bra, vil hele historien se ut som en hval som ligger død på stranden.

Sette opp kjøkkenet – Det er noen få enkle regler å følge

utendørs-kjøkken-innredning-granitt-benkeplate-spisestue-lagringsplass

For det sjette, fokuser på flyten. Hva skulle det egentlig bety? Dette betyr at du bør være veldig forsiktig med hvor du plasserer møblene. Er det praktisk nok? Henne Sett opp kjøkkenet, men det kan med rette bli et mareritt hvis du ikke gjør dette godt og senere angrer. For eksempel er det veldig viktig hvem som skal lage mat, hva deres behov er og om kjøkkenet vil være behagelig nok.

utendørs-kjøkken-møbler-naturstein-øy-foran-tre-bar krakk-spisestue

For det syvende, skape nok lys. Det er vanskelig å lage mat når du ikke har nok lys. Da kunne du ikke se maten og gjøre feil. Sørg for at det vil være normalt lys, og at du kanskje kan dempe lyset senere.

Åttende: Hvor mye er egentlig for mye? Det er bedre å ikke kjøpe unødvendig utstyr. Men det er et av de vanskeligste spørsmålene. Det er mennesker som bruker for mye på å kjøpe forskjellige ting som de aldri trenger. Men andre eksperter har forskjellige meninger om det. For eksempel ba en kvinne en designer om å forsyne kjøkkenet med utstyr som kostet $ 80 000. Hun lager sjelden selv, men når hun gjør det, ønsker hun at ingenting skal mangle.

Setter opp utekjøkkenet – kjøkkendesign i uteområdet

utendørs-kjøkken-innredning-spisestue-sted-spisebord-benk-tre-svart

Niende: Det handler om moroa med å lage mat. Tenk hva du virkelig trenger og få det. Plan! Du vil definitivt ikke steke biff på overoppheting, røyke ribbe i flere timer, eller bake pizza i en for svak komfyr. Så tenk nøye etter hva slags utstyr du skal kjøpe.

Tiende: Alt skal passe. I disse dager handler det ikke bare om å lage mat alene. Du kan lage mat, se på TV og ha andre aktiviteter samtidig – alt avhenger bare av deg og dine ideer! Sjekk ut disse tipsene for Sett opp kjøkkenet!

Kjøkken satt opp bord tre lange store benker

steinvegg tremateriale komfort komfort designerideer

Kjøkken satt opp stein tre vasken utenfor området

kjøkken satt opp hage uteområde fullt utstyrt

jordstein materiale moderne teknologi grillmat

sette opp kjøkken stil moderne komfortable møbler romslige

matlaging utenfor spise mulighet tre stein naturlighet   område design peis salong lenestol utsikt avslapning

friske notater blå oransje farger får alt du trenger

kjøkkeninnredning gårdsplass moderne møbler designarbeid

Previous Post
Jernmangel hva skal jeg gjøre? – En oversikt over årsaker, symptomer og matvarer som inneholder jern!
Next Post
Å bygge og legge ut et drivhus i hagen – det du må vurdere