15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag farget hår selv på Mardi Gras – mulighetene på et øyeblikk

Det kan være fargerikt på karnevalet. Og det gjelder ikke bare kostymer, men også frisyrer og sminke. Hvis du vil ha håret ditt farget for Mardi Gras, bør du ikke nødvendigvis bruke en parykk. Det er et par metoder du kan bruke for å holde håret farget i bare en dag. I artikkelen oppsummerer vi de forskjellige alternativene og gir tips om hvordan du kan farge håret selv til Carnival. I bildegalleriet finner du inspirasjon til kostymer som kombineres godt med fargerikt hår i forskjellige farger.

fargerike hår karneval pastellfarging ideer

Farge hår for en dag – hvordan fungerer det egentlig?

regnbuefarget hår lag ditt eget hårkritt

De mest populære metodene for midlertidig hårfarging er tre: med hårspray, hårkritt og matfarging. Effekten kan imidlertid variere avhengig av valgt metode og den opprinnelige hårfargen. I likhet med permanente hårfarger, kan for eksempel lyst eller bleket hår ta fargen bedre enn mørkt. I tillegg, jo lysere håret er, desto sterkere blir fargen til slutt. I motsetning til permanente farger, farger noen midlertidige farger også godt på mørkt hår.

Hvordan fungerer kortsiktig farging?

Lag din egen oversikt over farget hårfarge

Hvis du bare vil få farget hår i en kort stund, trenger ikke håret å blekes. Fargene inneholder ikke ammoniakk og farger bare hårets overflate. Derfor kan de vaskes ut raskt etterpå.

Skjult regnbuehår – fargekombinasjoner og stylingideer for den kule hårfargetrenden

Hårtatovering for kvinner og menn – trendy motiver for din nye stammestyling

Pastellhår: Tips for pastellfarge i rosa, lilla og blått

Hvor lenge forblir den midlertidige fargen i håret?

blondt hår farge rosa tips for en kort tid

Midlertidige hårfarger brukes hovedsakelig til å fremkalle fargerike aksenter i håret og for å skape iøynefallende utseende for karneval og fester. Derfor er de ikke egnet for permanent hårfarging. Vanligvis kan kortsiktige fargestoffer vaskes helt ut etter 1 til 3 vasker. Hårfarger varer vanligvis litt lenger. Så det avhenger av hvilken fargemetode som er valgt.

Kortsiktig flekker er skadelig?

flerfarget hårstrå rosa lilla grønn

Midlertidige hårfargemetoder skader det ikke som permanent hårfarge kan. Hårkritt, hårspray og matfarging er fargestoffer som ikke trenger inn i håret og derfor ikke skader strukturen. Imidlertid, hvis en av metodene brukes for ofte, kan det føre til at håret tørker ut.

Vi vil se nærmere på de tre alternativene ovenfor for hårfarging på Mardi Gras i det følgende.

Lag farget hår selv med hårkritt

hår kritt blått rosa hårfargestoff for en dag

Hårkrittet er et midlertidig hårfargestoff som bare fester seg til hårets overflate og er derfor skånsomt for hårstrukturen. Med den kan du raskt sette iøynefallende aksenter og lage farget hår selv. Den store fargepaletten inneholder de mest populære fargene: du bestemmer om du vil ha rosa, blå, fiolett, gul, grønn eller sølv.

fargerikt hårfarge for en dag hårkritt

Hårkritt har mange fordeler. Den tilbyr et rimelig alternativ til hårfarging, applikasjonen er enkel og de lyse fargene kan vaskes ut veldig enkelt. Som et resultat er hårkritt en fin måte å farge håret på for en dag. Så du kan trylle frem et originalt utseende for Mardi Gras og Halloween.

hårkrittblondt hårfargingstips

Påføring av hårkritt er som en lek. Det er så enkelt:

1. Legg et håndkle rundt skuldrene og ta på engangshansker for å beskytte klær og hender.

2. Fukt håret lett, f.eks. B. med en sprayflaske.

3. Velg fargen og påfør krittet på håret ditt, arbeid fra topp til bunn. Gjenta prosessen for strålende farger.

4. Det er best å la håret kritt lufttørke eller om nødvendig føntørke det på den laveste innstillingen.

5. Forsegl den tørkede malingen med et rettetang og hårspray for bedre vedheft.

6. Style håret slik du vil.

hårkritt påføringstips mørkt hår

Har du lyst til å farge håret ditt i pastell for å skape et iøynefallende utseende for Mardi Gras? Pastellfarger fungerer med hårkritt, spesielt på lysblondt hår. Men forsiktighet anbefales med veldig lyst hår da det kan farges veldig raskt. Dette fører også noen ganger til at hårkritt blir lenger i håret. For et pastellutseende kan kvinner og jenter med mørkt hår prøve å farge håret hvitt først og først deretter fargerikt.

Fargehår hvitt for Mardi Gras

hår hvit farge karneval enhjørning forkledning

For å farge mørkt hår i lyse nyanser for en dag, kan du først farge det hvitt. I tillegg til en hvit hårkritt, er budsjettmidler også gode for dette. Med et enkelt pulver eller en blanding av mel og sjampo kan håret også farges hvitt / grått i kort tid.

Farg håret sterkt med hårspray

hårfarge for en dag hårspray rosa blå spraymaling

En annen metode for å farge hår som var veldig populær på 90 -tallet, er hårspray. Med spraymaling kan du raskt lage farget hår selv og sette flotte aksenter. Som med de andre fargestoffene er fargene mindre effektive med mørkt hår, men er fortsatt veldig effektive.

mørke hårfarger hårspray blå tips

Å bruke hårspray for farging er ikke komplisert i det hele tatt. Det er viktig å beskytte klærne med et håndkle eller en frisørs kappe. Spray sprayen direkte på tørt hår fra en avstand på ca 20 cm. Arbeid ovenfra og ned igjen. La malingen stikke i noen minutter, og utseendet er komplett.

Fargelegging av flerfargede tråder for en dag

fargerikt hår gjør det selv hårspray frisyrer

Hvis du bare vil fargelegge individuelle tråder, kan du enten bruke en markeringslokk eller aluminiumsfolie. Med en markeringshette på hodet kan trådene som skal farges trekkes ut og farges separat. Aluminiumsfolie er derimot plassert under en tråd for å bare farge den. Med disse metodene kan du bruke forskjellige farger og dermed lage farget hår selv.

Farg håret ditt lyst for en dag med matfarging

hårfarger matfarge karneval

For å få farget hår til Mardi Gras, bør du ikke nødvendigvis kjøpe dyre fargestoffer. Det er enkle midler i husholdningen som er perfekte for dette. Enkel matfarging, for eksempel, er en fin måte å gjøre håret ditt mer merkbart for karneval. Hårfarging fungerer best når fargene er flytende.

hårfarge balsam for matfarging

Slik er det gjort:

1. Ha den valgte matfargen i en bolle og bland med litt hårbalsam med en tannbørste. Som et resultat bør du få en sterk farge.

2. Bruk tannbørsten til å fordele fargen i håret.

3. La den fargede balsamen virke i 30 minutter for blondt hår og opptil 2 timer for brunt hår.

4. Skyll pastaen kort. Vær oppmerksom på at de fleste matfarger er vannbaserte og derfor oppløselige i vann. Hvis håret skylles grundig ut, kan hele effekten gå tapt, spesielt med mørkt hår.

Sterke farger oppnås ikke med matfarging. Farging med denne metoden er mer som en fargetone enn en permanent hårfarge.

Farge hår for en dag med øyenskygge

hårfarge for en dag triks øyenskygge høydepunkter

De vanlige øyenskyggene er et godt alternativ i siste liten til kortsiktig hårfarging. Virkningen deres varer ikke mer enn en kveld, men det er helt tilstrekkelig for karnevalet. Og best av alt, metoden fungerer også godt på mørkt hår. En direkte hit!

Flotte kostymeideer for karneval med farget hår

fargerikt hår gjør ditt eget karnevalsutseende

Tenker du allerede på årets karnevalskostyme? Her har vi satt sammen noen inspirasjoner til kostymer som viser farget hår spesielt godt. Tips for å kombinere kostyme og hårfarge er gitt nedenfor.

Eventyr eventyr

hårfarge flerfarget tråder hår kritt mørkt hår

Med blått eller lilla hår kan du se ut som et vakkert eventyr på karnevalet. For en skogfe som Tinkerbell, derimot, er en grønn hårfarge perfekt.

Havfrue

hårfarging havfruekostyme karneval

En havfruekostyme til karnevalet er den perfekte ideen for damene. Også i dette tilfellet er mulighetene forskjellige. For eksempel kan du være en pen havfrue med langt turkis hår, eller du kan velge formen på den rødhårede Arielen i stedet.

Enhjørning

lilla hår enhjørning kostyme hårfarge karneval

Vi kan finne de magiske enhjørningene overalt. Det være seg som et motto for fødselsdager, barnerom eller forkledning for ulike anledninger, ideene til dette er rett og slett uendelige. For en enhjørningskostyme, for eksempel, kan du farge håret lyst, rosa, lilla eller til og med hvitt. Hårfargene matcher best kostymet.

Grinende katt

lilla hårfarge karneval cheshire kattedrakt

En forkledning som Cheshire -katten fra “Alice in Wonderland” ser original ut og passer både for barn og voksne. En rosa hårfarge eller noen få svarte og rosa tråder i håret passer perfekt til dette.

harley Quinn

rosa turkis hårfarge karneval harley quinn kostyme

For fans av “Suicide Squad” er Harley Quinn -drakten en utmerket idé. Din merkelige hårfarge i dip-dye-utseendet kan etterlignes perfekt på blondt hår med matfarging eller spraymaling.

Is prinsesse

turkise hårfargetips karneval isprinsesse

Men hvis du leter etter en elegant drakt til karneval, så har du definitivt rett med en isprinsesse med hvitt og blått hår.

påfugl

hårfarge karneval kostyme påfugl

Hvis du skulle kle deg ut etter mottoet om dyreliv, vil du gjøre et godt inntrykk med en påfugldrakt. Fargerikt hår i påfuglens farger gir et avrundet utseende.

Regnbue

regnbuehår fargerikt lag din egen glitter

Hvis du har bestemt deg for å gå for en stemningsfull kostyme til Mardi Gras, er farget hår det perfekte supplementet. Vi elsker regnbuen som en forkledning. Og du bør ikke kjøpe dyre kostymer til dette, men bare kombinere fargerike klær.

Tips: Du kan enkelt lage glitter for håret selv ved å blande stylinggel og glitterpulver.

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger