15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trendy frisyrer gjennom årene – utvikler seg gjennom flere tiår

Trendy frisyrer golden-twenties-bob-kort-hår-vann-bølger-hårtilbehør

Kanskje alle har sett eller prøvd hårtrendene for 2016. Trendy frisyrer men endres hvert tiår, til og med hvert år, så i denne artikkelen reiser vi gjennom tiden og følger utviklingen de siste årene. Les videre for å finne ut alt om de beste frisyrene og hårklippene fra tiårene fra 20 -årene til i dag.

De brølende tjueårene i USA var den beste tiden for kort hår. Boben og alle dens variasjoner likte stor popularitet. Ved århundreskiftet var kvinner klare til å klippe det lange håret og sette en ny trend. Bob -frisyrene var enten slanke eller slitte med elegante krøller. Håndlagde vannbølger og hårtilbehør ble veldig populært, og ga femininitet til utseendet.

Trendy frisyrer med krøller fra 30 -årene

Trendy frisyrer-30-årene-krøller-bob-slitte sidelengs

På 30 -tallet var bølgene motetrenden innen frisyrer. Koniske krøller og korte bobs mistet sin popularitet. Frisyrene ble litt lengre og med milde bølger. Trendy frisyrer ble for det meste slitt til den ene siden med håret som dekker en del av ansiktet. Det merkelige her er at frisyrene fra 30 -årene har overgått tiden og nå ofte blir valgt av stjerner for den røde løperen.

Trendy frisyrer på 1940 -tallet

Trendy frisyrer førtiårig-bundet-hår-seier-ruller-smell

40 -årene var en tøff tid for kvinner, noe som kan sees på både mote og frisyrer fra den perioden. Siden de skulle jobbe, hadde de håret bundet tett rundt hodet, slik at de ikke skulle forstyrre dem. De fleste frisyrene var korte, ikke lenger enn skuldrene. I løpet av denne tiden ble smellet utviklet med Victory Rolls – en god idé å holde håret borte fra ansiktet ditt mens det fortsatt ser elegant ut.

Trend frisyrer: middels lengde, lagdelt og med smell – 13 stiler & Tips

Nye frisyrtrender for kvinner og menn – Half Bun Hairstyle

Nåværende sommerfrisyrer for 2017 – 11 trendy trender på et øyeblikk

Hårklipp og trendy frisyrer fra 50 -tallet

Trendy frisyrer-1950-tallet-etter-krigen-rockabilly-frisyrer-kort hårklipp-kort-smell

I etterkrigstiden på 50-tallet eksperimenterte kvinner med forskjellige frisyrer. Krøllete bob -frisyrer fra 40 -årene var fremdeles populære, men korte hårklipp, rockabilly -frisyrer og veldig korte ponnier dukket fortsatt opp. Audrey Hepburns korte hårklipp er den mest kjente frisyren fra den tiden.

60 -tallet og de mest populære frisyrene

Trendy frisyrer fra 60-tallet-volum-ertet-opp-frisyre-bikube-kort hårklipp-skrå-smell

Trendy frisyrer på 60 -tallet var enten med mye volum eller med veldig kort hår. Den ertede høyfrisyren Beehive ble opprettet i løpet av denne tiden og ble brukt av den kjente sangeren Aretha Franklin. De korte frisyrene på 60 -tallet hadde absolutt lange vinklede smell.

Syttitallet – en tid med et stort utvalg av trendy frisyrer

trendy-frisyrer-syttitallet-hippier-tid-hår blomster-midten avskjed-ponnier-lagdelt hårklipp

70 -tallet var en merkelig tid. Frisyrene ble mer varierte, og det var ikke en tendens. Fra denne perioden kan man se glatt hår, flere ponnier, midtskille og lengre hår med naturlige bølger. Siden det var hippienes tid, ble blomster i håret veldig populære. På samme tid kunne man se lagdelt hårklipp, krøller med volum, afrofrisyrer og multer for mennene.

Trendy frisyrer fra 80 -tallet

trendy-frisyrer-åttitallet-perm-volum-vaffel-jern-frisyre

80 -tallet var definitivt en dårlig tid for hår. Trendy frisyrer var bisarre og kvinnene skadet hele tiden håret, spesielt de som hadde rett hår. Perm ble veldig populær ettersom den lovet et varig fasjonabelt utseende. Crêpen ble brukt like ofte. Den siste berøringen var volumet fra erting, noe som ytterligere skadet håret.

De mest populære frisyrene på 90 -tallet

trendy-frisyrer-nittitallet-rett-hår-pinnsvin frisyre-mini-boller-på-hodet

Sammenlignet med de uheldige frisyrene i forrige tiår, var 90 -tallet den beste tiden for rett hår. Av og til kunne du fortsatt se krusete hår fra 80 -tallet, men bare i de tidligere årene av tiåret. Hvis du vil huske det perfekte utseendet fra den tiden, kan du se en episode fra TV -serien VENNER. Jennifer Anistons frisyre var den mest populære i perioden. I kontrast ble det gjort eksperimenter som pinnsvinfrisyrer, mange miniboller på hodet eller små hårtilbehør over hele håret, men de varte ikke lenge.

Begynnelsen av det 21. århundre – trendy frisyrer på 2000 -tallet

trendy-frisyrer-2000-tallet-strandbølger-rett-hår-fargerike-tråder

2000 -tallet hadde også et stort utvalg av frisyrer. Strandbølger var veldig populære, men den glatte hårtrenden rådde fortsatt. Fargerike eller blekede tråder kunne også ofte sees, spesielt fra kjente popstjerner som Christina Aguilera.

Trendy frisyrer fra 2010 -årene – trender under utvikling

trendy-frisyre-utvikling-2010-tallet-uformelt-hår-milde-bølger

Frisyrene på 2010 -tallet er fremdeles under utvikling, men trender som myke bølger og uformelle frisyrer kan allerede sees. Nylig dukker det opp flere og flere frisyrer for menn som ikke eksisterte de tidligere tiårene.

Videoen nedenfor oppsummerer utviklingen av hårmote de siste 100 årene på ett minutt:

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger