15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Frisyrer for et rundt ansikt – tips og inspirasjon fra stjernene

Frisyrer for runde ansiktsformer-tips-ideer

Når det er tid for et nytt hårklipp, tenk på om du virkelig bør endre noe og unne deg et nytt utseende for en endring. I likhet med sminke spiller ansiktsformen også en viktig rolle i hårstyling. Små triks hjelper til med å skjule ulempene og vise frem de gode tingene på best mulig måte. Stjerner presenterer sine Frisyrer for rundt ansikt og vi vil dele stylistens tips med deg.

Frisyrer for et rundt ansikt – velg hårstyling etter ansiktstype og form

frisyrer-runde-ansikt-ansikt-former-typer-frisyrer-tips.jpg

Først bør ansiktsformen bestemmes. Det kommer ikke til å tenke så lett, ettersom forskjellige funksjoner bortsett fra ansiktskonturen må tas i betraktning. Formen på hårfestet, haken, avstanden mellom øynene og om vognbeina er lett synlige eller ikke, har et forhold til å bestemme ansiktsformen. I utgangspunktet er et rundt ansikt samme bredde og lengde som selve sirkelen.

Frisyrer for rundt ansikt – kort hårklipp som Ginnifer Goodwin

Frisyrer for et rundt ansikt -stjerner-solbriller-ginnifer-goodwin

Det runde ansiktet har langt eller kort hår som skaper bevegelse på hodet og omgir ansiktet. Ginnifer Goodwin er kjent for sitt korte hårklipp, som hun styler godt og veldig variert. Hun følger rådene til stylistene – lite volum på sidene og jevn overgang i hårets lengder.

Frisyrer for et rundt ansikt – forskjellige stiler mulig selv med kort hår

frisyrer-runde-ansikt-stjerner-korte-frisyrer-ginnifer

Her viser vi tre gode eksempler på vellykket og enkel styling for kort hår. Det er veldig viktig for kort hår at de ser godt preparerte og luftige ut. Vi fraråder strengt frisyrer som er strengt stylet.

Frisyrer for Round Face – Jennifer Lawrence Metamorphoses 

frisyrer-runde-ansikt-kjendiser-Jennifer-Lawrence-kort hår

Topp Hollywood -skuespillerinnen Jennifer Lawrence har et typisk rundt ansikt og stylingene hennes kan tjene som et eksempel. Hun forkortet håret betydelig i 2014 (på det første bildet) og dukket opp med en nisseklipp med lange sidelegg. Lange, blonde tråder foran og lysebrun farge dominerende ved basen, noe som skaper optisk volum og bevegelse i hårstrukturen.

Frisyrer for rundt ansikt – middels langt hår

frisyrer-runde-ansikt-stjerner-jennifer-lawrance-oscars

På Oscar 2016 dukket skuespilleren opp med en litt voksen mane som nådde skulderen. Den skulderlange lange boben er kanskje det beste valget for damer med et rundt ansikt, ettersom denne frisyren strekker konturene, den midterste avskjeden balanserer bredden.

Frisyrer for rundt ansikt – Pixie Cut 

frisyrer-rundt-ansikt-kjendis-kaley-cuoco-kort-hår

Skuespilleren Kaley Cuoco har eksperimentert mye med håret de siste årene. Vi husker fremdeles den fantastiske forandringen hennes og niesekuttet spesielt. Det så veldig bra ut på henne og ga det runde ansiktet et friskt, ungdommelig preg.

Frisyrer for Round Face – Kaley Cuoco

frisyrer-rundt-ansikt-kjendis-kaley-cuoco-casual-pixie

Hun har holdt seg tro mot den blonde fargen, som om hun var kysset av solen, og også mot sin uformelle, uformelle stil. De lette trådene som faller rundt ansiktet skaper bevegelse og tiltrekker oppmerksomhet der de letteste er – rundt øynene. Den mørke hårfargen og trinnene er et triks som brukes av frisøren for å trekke oppmerksomhet til andre punkter i stedet for ansiktets konturer.

Frisyrer for et rundt ansikt – lyse høydepunkter rammer ansiktet

frisyrer-rundt-ansikt-kjendis-kaley-cuoco-middels langt hår

I dag har den sympatiske komedieskuespilleren valgt den optimale hårlengden for å matche hennes runde ansiktsform. Det mellomlange håret kan styles på flere forskjellige måter og er samtidig lite vedlikeholdskrevende. For runde ansikter anbefaler stylister å skape mer volum på toppen av hodet og unngå de veldig geometriske, rette hårklippene – å sette på trinn.

Frisyrer for Round Face – Miranda Kerr på den røde løperen 2016

frisyrer-rund-ansikt-kjendis-modell-Miranda-Kerr

Hvis det skulle anbefales en avskjed for det runde ansiktet, vil dette være den midterste. Avhengig av utseende og andel av ansiktet, kan du imidlertid eksperimentere med det. Krøller, bølger og lag løsner hårklippet og skaper et nytt utseende.

Frisyrer for rundt ansikt – bind håret opp

frisyrer-rundt-ansikt-kjendis-miranda-hårbundet

Den nydelige Miranda Kerr klippet nylig langt hår til skuldrene, og skapte et sommerlig, friskt og virkelig ungdommelig utseende. På det andre bildet er hun med håret bundet i en bolle. Denne enkle frisyren er relativt enkel å lage selv, perfekt for en fest. For runde ansikter er det tilrådelig å sette håret på toppen av hodet høyt og voluminøst, noe som visuelt forlenger ansiktet.

Frisyrer for et rundt ansikt – uformelle bølger som Hayden Panettiere

frisyrer-runde-ansikt-stjerner-middels-lengde-hår-blond-Hayden-Panettiere

Hayden Panettiere ser veldig frisk ut etter morskapet, og hennes nye frisyre hjelper absolutt. Høydepunktene i blonde nyanser skaper et ekte lysspill og, i kombinasjon med de naturlige bølgene, bevegelse på hodet.

Frisyrer for rundt ansikt – vintage krøller

frisyrer-rund-ansikt-kjendis-katherine-heigl-krøller-vintage

Når det gjelder bølgene på runde, fyldige ansikter, som Katherine Heigls, er det tilrådelig å ikke overdrive. Store, typisk Hollywood -bølger er dessverre for tunge og får bilen til å se enda bredere ut. Det er akkurat slik de rettskårne smellene fremhever hele ansiktet. Mye mer egnet er ponnier kuttet diagonalt på den ene siden, noe som får frisyren til å virke A-symmetrisk.

Frisyrer for et rundt ansikt – volum på toppen av hodet

frisyrer-rundt-ansikt-kjendis-katherine-heigl-volum

Hvis du har et rundt ansikt, kan du style den klassiske og veldig populære hestehalen litt mer voluminøst på toppen av hodet. Tup på forhånd slik at håret ikke blir for flatt på hodet og fest det på baksiden. Dette lille trikset er perfekt for rask styling som visuelt forlenger ansiktet

Frisyrer for rundt ansikt – ha langt hår klippet i etapper

frisyrer-rundt-ansikt-kjendis-Mila-Kunis-langt hår

Selvfølgelig fungerer det lange håret også godt på runde, brede ansikter. Trinnene rundt ansiktet er et must. Disse kan lysne litt for å optisk trekke mer lys inn i ansiktet.

Frisyrer for et rundt ansikt – festet hår og volum på toppen av hodet

frisyrer-rundt-ansikt-kjendis-mila-kunis-hårbundet

Updo -frisyrer og de med flettede aksenter er også veldig populære her. Et viktig tips er å ikke ramme ansiktet – for eksempel ville to symmetriske Heidi -fletter ha denne bivirkningen. Frisyrer som utvikler seg i lengden og dermed får ansiktet til å virke smalere er mer passende.

Frisyrer for rundt ansikt – mellomlangt hår rammer ansiktet

frisyrer-runde-ansikt-kjendis-emma-stein-mørke-oscars

Det som er en no -go med de runde ansiktene er den moderne bob -kuttet med en lengde til haken og enda verre – med rette smell på nivået av øyenbrynene. Dette strenge, rette snittet rammer ansiktet og understreker formen. Velg heller en lang bob og smell som forsiktig strekkes ned til haken.

Frisyrer for rundt ansikt – fallende strand

frisyrer-rundt-ansikt-kjendis-emma-stein-langt-hår

Den perfekte frisyren for et rundt ansikt ser mer omfangsrik ut på toppen av hodet og forblir smal på sidene. Luftige, naturlige tråder faller rundt ansiktet og smigrer det. Et perfekt eksempel er den enkle, men effektive frisyren av Emma Stone på bildet ovenfor.

Makeup -triks for rundt ansikt

frisyrer-rundt-ansikt-sminke-sminke-tips-konturering

I tillegg til frisyren, er sminken også avgjørende for et vellykket utseende. Det bør ta hensyn til særegenhetene ved strukturen og effekten av personligheten. Denne skjematiske fremstillingen vil hjelpe deg med riktig kontur og markering. I utgangspunktet er de brede kinnene skjult, og linjen er understreket nøyaktig over kinnbeina med bronzer og highlighter.

Previous Post
Pianobord – bord i eiketre med skjult piano av Georg Bohle
Next Post
Kinesiske spisepinner – hvilke kreative ting kan du gjøre med dem?