15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bob med smell: det vakreste utseendet på den allsidige trendfrisyren

Smellen er uten tvil en av årets største frisyrtrender. Hvis det er sammen med en stilig bob, er det trendy utseendet garantert. Fordi en bob med smell alltid har vært veldig høyt på trendlisten de siste årene. Det som gjør denne frisyren så spesiell er dens allsidighet. Enten det er en lagdelt bob med korte smell, en lang bob med frynser eller en klassisk A -linje med rette smell – variantene er så gode som uendelige. Hvis du bare leter etter ideer for din neste hårklipp, så er det verdt å ta en titt på ideene våre for en kul bob med smell.

Boben med smell – en allsidig hårtrend

Fransk bob med rette smell over øyenbrynene

Uansett lengde, farge og struktur, er det en passende bob -frisyre for hver kvinne. Hemmeligheten ligger i kuttet. Fra langt og tiered til kort og rett snitt – bobben kan tilpasses enhver ansiktsform. Men det som helt endrer det klassiske hårklippet fra 1920 -årene, er smellet. Kort eller lang, rett eller skrånende, tykk eller tynn, smellene er en liten detalj med stor innvirkning. Men hvordan finner vi den frisyren som passer best for oss??

Hvem liker en bob med smell??

Lange pannekanter på mellomlangt bølget hår

Bør jeg få et bob -kutt? Det er spørsmålet mange av oss stiller oss selv når vi endelig går til frisøren. Hjertet vil ha en kul A-line hårklipp, men hjernen minner oss om alle måtene det kan gå galt på. Det er enda verre når du endelig går for bob -frisyren, men til slutt stemmer det ikke med ansiktsformen din. Det er en løsning på disse problemene – smellet. Hvis du legger til en ponni og styler den riktig, kan det helt endre utseendet.

Den enkleste måten å vite om en hårklipp ser bra ut på deg, er å prøve den. Så hvis du er heldig, vil bob -frisyren med smell som du liker best, se flott ut også. Men hvis du ikke tør å gjøre en så stor forandring med lett hånd, kan du lete etter en frisyre som passer akkurat din egen ansiktsform.

Vinklet ansikt

Skulderlangt hår uteksaminert med ponni-frynser

For kvinner med et kantet ansikt, bør boben på ingen måte ramme ansiktet nøyaktig. Dette forherder konturene og understreker ansiktstrekkene enda mer. Hvis du har et firkantet ansikt, bør du velge en lagdelt bob med et rundt eller vinklet smell. For et firkantet eller kantet ansikt skal bobben være litt lengre og ikke ende akkurat ved haken. Skulderlange snitt med frynsete ponnier er et godt valg for dette.

Rundt og ovalt ansikt

Kort slank bob med smell og briller

Kvinner med en rund ansiktsform vil ha fordeler av smell som kan ta kurven bort fra ansiktet. Dette er for eksempel rettskåret smell som passer godt med både en lang bob og et hakelangt snitt. De fleste bob og ponni frisyrer går ganske bra med ovale ansikter. Så du bør tilpasse kuttet til hårstrukturen i stedet for ansiktsformen. Men hvis ansiktet har en langstrakt form, er kortere kutt med rette eller koniske smell det riktige valget.

Rett eller trinn?

Bob med smell med mellomlangt frynseskår for krøllete hår

Mange spørsmål dukker opp når du velger et nytt hårklipp. Vi prøver nå å gi deg et svar på dette og gjøre det lettere for deg. Lagdelte kutt er et godt valg hvis du vil legge til litt volum i håret ditt eller hvis du vil fjerne vekten. Hvis bob -frisyren er kuttet i lag, ser kuttet umiddelbart løsere ut og det blir mer sving i det øverste håret. Det er viktig å ikke forkorte trinnene for mye, ellers kan den motsatte effekten oppstå. Trinnene bør bringe frisyren i form og muligens flatere harde ansiktstrekk.

Whispy Bangs hår med rett hake

Det rette snittet fungerer helt omvendt. Hvis du vil vise frem ansiktsformen din, bør du unngå trinn og klippe håret rett. Både det klassiske sidesnittet med rette smell og en sløv bob med sidelegg passer godt til dette.

Klassisk, kort bob eller mer ros?

Krøllete bob med rett smell

Avhengig av lengden tilhører bobben både korte og mellomlange frisyrer. Hvilken variant som passer deg best, avhenger i sin tur av ansiktsformen. I utgangspunktet bør du ha en kort bobkutt for vinkelrette og langstrakte ansikter og en lang bob for runde og brede ansikter.

Er du fortsatt usikker på hvilket snitt du skal velge? Det er best å spørre din pålitelige frisør. En profesjonell mening vil sikkert hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen.

Som smeller til hvilken bob?

Trenger du noen flere ideer for å bli inspirert? Da finner du sikkert det du leter etter her. I bildegalleriet viser vi deg de beste bob-ponnykombinasjonene og gir deg noen tips om hvordan du kan style de trendy frisyrene.

A-line bob med full smell

A-line bob med rette smell

For noen år siden var A-line bob en stor hit. I det siste har kuttet, der håret er litt lengre foran enn på baksiden av hodet, hatt en stadig større popularitet. Det er spesielt gunstig fordi det fremkaller mer volum i håret og smigrer ansiktet. A-line bob kombinerer fantastisk med rette pannekanter som dekker hele pannen.

Sprø smell til den stumpe bobben

Blond bob med smell rett hårklipp

Wispy smell er når smellet er kuttet fjærete og frynsete. I motsetning til det fulle smellet, avslører de tynt skårne pannekantene pannen og ser ikke så harde ut. Du kan klippe disse smellene litt kortere i midten enn på sidene for å lage en fin ramme for ansiktet ditt. Den stumpe bobben passer perfekt til dette, men litt graderte kutt er også et godt valg.

Naturlige krøller og smell? Ja takk

Krøllete bob med smell vil være en stor trend i 2021

I 2021 er naturlige krøllete frisyrer alle raseri. Vi viser frem vår naturlige skjønnhet i år, og de krøllete hårene er intet unntak. Damer med naturlig krøllete hår pleier å være forbeholdt både bobber og ponnier, men kombinasjonen av de to kan være akkurat den frisyren du har lett etter så langt.

Uteksaminert bob med smell for naturlige krøller

Med noen typer krøller virvler det korte håret fantastisk rundt ansiktet og skaper et stilig utseende. Klippet må ha noen få trinn, ellers vil frisyren raskt ta en trekantet form. Den krøllete boben med smell som ikke er rettet ut, er en av de mest lettstelte frisyrene for kvinner med naturlige krøller.

Kombiner mikrobølgene riktig

Blond bob med mikro smell Alison Sudol frisyre

Korte pannekanter har blitt stadig mer populære de siste årene. Etter at kjendiser som Emma Roberts, Emma Watson, Bella Hadid og Zoe Kravitz har prøvd utseendet, tør flere og flere kvinner og jenter kutte smellet kort. Den frekke mikroponnien kombinerer fantastisk med en bob og får et kult retro-preg i prosessen. Kombinasjonen passer ikke for alle og kan få harde ansiktstrekk til å se litt grovere ut. I tillegg krever denne ponnifrisyren mer vedlikehold, og derfor holder mange kvinner seg unna den. Hvis du uansett har bestemt deg for Baby Bangs og ikke er helt fornøyd med resultatet, trenger du ikke bekymre deg. For om noen uker blir utkantene lange igjen.

Bob med sidelegg

Bob frisyre med sidelukk av Emma Stone sommerlook

Tvert imot er boben med sidelegg en spesielt flatterende frisyre. Det ser bra ut på nesten hver kvinne, og gir fortsatt god plass til forskjellige utseende. Den hakelange stumpe boben med avfasede smell, som er en av stjernenes favorittfrisyrer, er spesielt populær. Med et trinnskår og sidelegg, derimot, ser håret fyldigere og sterkere ut. Det viktigste for kombinasjonen av bob-smellene er at håret ikke faller flatt rundt ansiktet, da dette visuelt forlenger ansiktet. Dette problemet kan enkelt løses med noen milde bølger i håret.

Lang bob med smell

Lang bob med smell for fint hår

Den lange bobben eller lobben er populær blant kvinner i alle aldre. Det er den gylne middelvei mellom kort og langt hår og passer derfor til nesten alle ansiktsformer. Den lange bobben kombinerer flott med nesten hvilken som helst ponni. Lagdelte kutt med tynne sprø smell som faller fjærete over pannen ser spesielt vakre ut. En annen kul variant å rose er gardin smell. De skaper en fantastisk ramme for ansiktet og er den ideelle ponni -frisyren for alle kvinner med et rundt ansikt.

Bob med smell – slik bærer stjernene det

Ana de Armas nye frisyre fransk bob med smell

Skuespillerinner, sangere og modeller er bare en liten del av kjendiskvinnene som har prøvd den klassiske frisyrkombinasjonen minst én gang. Blant kvinnene som nylig valgte et slikt hårklipp, er skuespillerinnen Ana de Armas. Kubanen klippet håret til en klassisk fransk bob med en fryns etter å ha sluttet med skuespilleren Ben Affleck, og hun ser bare nydelig ut.

Vanessa Hudgens bob tiered med side smell

Andre kjente kvinner som har slitt håret i en stilig bob gjennom årene inkluderer Katie Holmes, Nicole Richie, Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Nina Dobrev og mange flere. Du kan finne flere stylingideer fra stjernene til den populære bob-ponnykombinasjonen i fotogalleriet nedenfor.

Selena Gomezs blonde bob med sidelegg

Selena Gomez med en blond lang bob med vinklet smell

Taraji Henson har en kort bob med lange smell som er stylet til den ene siden

Uteksaminert bob med faset smell med lysbølger

Karlie Kloss – Klassisk rett A -line bob med sidelegg

Karlie Kloss bob -frisyre med sidelegg uten trinn

Den rettskårne boben med baby smell legger frem ansiktstrekkene til Emma Roberts

Glatt bob med korte mikro -smell

Maisie Williams bærer den klassiske franske boben med korte pannekanter

Fransk bob med korte smell Maisie Williams

Leter du etter en ekstravagant frisyre? Rita Ora har kombinert sin blonde bob med asymmetrisk kuttet smell

Sassy kort frisyre med asymmetrisk smell Rita Ora

Previous Post
Lag hagedekorasjoner av betong selv – 28 flotte ideer
Next Post
Et fantastisk DIY -armbånd, armbånd eller armring