15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hårtrender høsten 2020: disse frisyrene og hårfargene er helt inne!

La oss være ærlige – hvem vil tenke på de kjøligere høst- og vintermånedene med det fantastiske været utenfor? Imidlertid fungerer moteverdenen litt annerledes. Enten skotrender, høstspiker eller sminketrender 2020 – mange motedesignere og moteeksperter håndterer de siste motetrendene for den kommende sesongen, som alle fashionistas burde vite. Høst er den perfekte tiden for å friske opp utseendet vårt og endre hårklipp eller hårfarge. Hårtrendene høsten 2020 vil imidlertid se litt annerledes ut enn de siste årene. Enten du allerede har bestilt frisørsalongen din eller fortsatt leter etter inspirasjon, her finner du de mest populære frisyrene og hårfargetrendene for høsten og vinteren 2020/21! Fra nissen til håret i det “ugjort utseendet” – vi satser på at hver kvinne vil finne det rette utseendet for seg selv!

Hårtrender høst 2020 slank utseende frisyre mørkt brunt hår

Covid-19-pandemien betydde at vi måtte utsette og kansellere frisøravtalene våre på ubestemt tid. Så det er ikke rart at dette har endret folks ønsker når det gjelder styling og frisyrer også. Mange av oss har blitt vant til de naturlige hårfargene og strukturen, og derfor handler høsttrender høsten 2020 om estetikk og naturlighet. Sesongens stiler krever ekstremt minimalt vedlikehold, slik at du ikke trenger å bekymre deg for besøk til frisørsalongen. Enten det er romantisk og leken, i et elegant slank utseende eller morsomme bobleflett og iøynefallende hårtilbehør – utseendet er mer allsidig enn noensinne og tilbyr noe for enhver smak!

Shag -frisyren er en av de største hårtrendene høsten 2020

Shag frisyre med smell Høsttrender høsten 2020

Båret av stjerner som Jane Fonda og Mick Jagger – den legendariske shag cut var en skikkelig hit tilbake på 70- og 80 -tallet! 70 -tallets frisyrer har vært veldig populære i flere sesonger, og det vil forbli slik i høst. Frisyren har imidlertid en forfriskende oppgradering og er langt mer smigrende enn originalen. De mange lagene og de kantete tipsene gir volum og tekstur, og det gjør den trendy frisyren ideell for kvinner med tynt hår. Shag cut ser best ut i “ugjort utseende” og kan styles i noen få enkle trinn og på kortest mulig tid.

Moderne og leken – nissen -hårklippet

Hårtrender høst 2020 Pixie Haircut Style Tips

Og gode nyheter for alle kvinner som allerede har kort hår eller er klare til å gjøre en drastisk endring i utseendet ditt! Fet og omfangsrik nisse-hårklipp er blant de ultimate hårstrendene med lite vedlikehold, men nydelig høst 2020. Frisyren ser utrolig naturlig og løs ut og skaper en følelse av letthet.

Buzz cut er for de veldig modige fashionistas

Buzz Cut Hairstyle Short Hairstyles Hair Trends Høst 2020

Barberte hoder er bare for menn? Ikke engang i nærheten! Selv om det kreves mye mot for dette utseendet, nyter buzz -kuttet stadig større popularitet blant kvinner denne sesongen! Og hvorfor ikke? Frisyren er en utmerket måte å understreke våre ansiktstrekk og femininitet og virkelig sette den i rampelyset!

Boben fortsetter å være kvinnens favorittfrisyre

asymmetrisk bob med hårstrender med sideavskjerming høsten 2020

Lang, kort, asymmetrisk eller sløv bob – hårklippet i alle tenkelige varianter er en tidløs klassiker som har vært i forkant av hårtrender i flere år. Frisyren er utrolig flatterende, passer godt til alle hårtyper og ansiktsformer, og kan styles på en rekke måter.

Den dype sideskillingen er veldig populær

Hårtrender høst 2020 dyp side parting lob frisyre trend

Har du lyst på et nytt utseende, men ønsker ikke å klippe håret eller forplikte deg til en ny hårfarge? Da kan du regne deg selv som heldig, for den dype sideskillingen er en av de mest populære og enkleste hårtrender for høsten 2020! Tegn en skilning dypt til venstre eller høyre, og du er ferdig – det kan ikke være enklere eller raskere, ikke sant? Enten det er rett, krøllet, kort eller super langt hår – sideskillet passer til absolutt enhver frisyre og forsterker hvert blikk fantastisk i et øyeblikk. Det ser spesielt godt og elegant ut i kombinasjon med en elegant bananfrisyre eller en lav hestehale.

Babyfletter er den lekne hårtrenden for høsten 2020

Hårtrender Høst 2020 Enkel Braid Frisyrer For Langt Hår Babyflett Frisyre

Flettede frisyrer er alltid et skikkelig blikkfang – det er helt sikkert! Imidlertid fungerer de ikke alltid slik vi vil, eller vi har bare ikke tid. Søt, leken og klar på mindre enn 2 minutter – babyfletter er alle raseri høsten 2020. De søte mini flettene er en flott måte å legge til en forfriskende og moderne vri på frisyren vår! Gå for en uformell halvåpent frisyre eller bruk håret for å vise frem babyflettene.

Uttalelse av hårtilbehør gir verdi til enhver frisyre

Hårtilbehør trender hårtrender høsten 2020 frisyrer med perler

Uansett om det er hårklipp, skjerf eller frisyrer med scrunchies – hårtilbehør er den enkleste måten å krydre og forskjønne utseendet vårt. Og med høsttrender høsten 2020 kan ting glitre og glitre litt, fordi perler er absolutt hippe. Enten små, store, med 1-2 perler eller dekorere hele hodet med det – stylingsmulighetene virker uendelige! Tilbehøret til fint hår ser utrolig glamorøst ut, og hvis du ikke tror oss, bør du prøve trenden minst en gang!

Vend ut frisyrer for en retro touch

Flippet ut frisyre Long Bob Haircut Hair Trends høsten 2020

Vendede frisyrer er et annet retro -utseende som ikke bare gjør et comeback i år, men har sneket seg rett inn i de siste hårtrendene høsten 2020. Som navnet antyder, er håret vendt utover i denne frisyren. For å oppnå utseendet, blir håret vendt utover enten med glattejernet eller med en rund børste mens det føntørkes.

Hårfargetrender høsten 2020: karamellhøydepunkter

Beyonce frisyrer karamellblond Balayage hårfargetrender høsten 2020

Fristende, varmt og glamorøst – karamellhøydepunkter får hjertet til å slå raskere og er en av de største hårfargetrendene i 2020! De varme karamelltonene danner den perfekte balansen mellom blonde, brunette og kobber nyanser og gir håret mer glans og en ubeskrivelig vakker glans.

Lyse hårfarger i neon

Neon hårfargetrender bob frisyre hårtrender høsten 2020

Neonhåret, inspirert av sangeren Billie Eilish, som var overalt på våren, er også et stort tema for høsten! Tenk lysegul, blå, rosa, oransje eller hva du kan tenke deg! Men hvis du vil sakte føle deg inn i trenden, kan Rogue Hair være akkurat det du trenger! Bare 2 tråder på forsiden er farget i en farge du ønsker, og frisyren er også en av de hotteste hårtrendene høsten 2020.

Sjokoladebrun hårfarge

Hårtrender høst 2020 sjokoladebrunt hårfargetrend

I høst vil alle brunetter ha mye mer moro enn blondiner, ettersom Chocolate Brown er den ultimate hårtrenden i timen! Den dype skyggen ble sett over catwalks under Paris og London Fashion Weeks.

Lang bob frisyre hårtrender høsten 2020

Previous Post
Hoppetauøvelser – fordeler, variasjoner og treningsplan på et øyeblikk!
Next Post
4 nyttige yoga -asanas for kvinner – enkle øvelser for nybegynnere