15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Farge hår grønt: 10 kule ideer for en stilig og frekk hårfarge

Pastellhårfarger er nydelige og kan sees stort sett hvor som helst i disse dager. Men hvis du vil ha noe prangende og eksentrisk, kan du få håret farget grønt. Grønt var faktisk en av de heteste hårfargetrendene i 2020, og det vil fortsette å blomstre i 2021. Selv om grønt hår ofte er assosiert med grungejenter, er grønt faktisk en hårfarge som alle kan bruke hvis de finner den riktige nyansen. Fra mynte til neongrønt til mørkegrønt – les videre og oppdag de kuleste nyanser av grønt som får håret til å skinne vakkert!

Redaktørens tips: Hvis du fremdeles ikke er 100 prosent sikker på om den grønne hårfargen faktisk ser bra ut på deg, kan du bruke et vaskbart hårfargestoff. Med dette kan du bare farge håret grønt i en kort periode.

1. Pastellgrønt hår

mintgrønn på bleket hår

Hvis du brenner for pastellhårstrenden, vil du også elske denne ultralette, men like lysegrønne hårfargen. Håret ditt vil se ut som deilig mynteis! Den mintgrønne hårfargen er best for kvinner med en rett hudfarge. Hvis du vil nøye nærme deg denne vågale hårfargen, kan du oppnå utseendet hjemme med et midlertidig pastellmynte hårfarge.

Pastellgrønne høydepunkter gir honningblondt hår mer pepp

mintgrønne høydepunkter på blondt hår

Seafoam Green er en annen pastellgrønn hårfarge. Den er litt mer subtil enn mintgrønn og har et snev av babyblå. Hvis du har lyst blondt hår, er denne fargen veldig lett å oppnå og skaper et beroligende og fredelig utseende – akkurat som havene som inspirerte navnet. Akkurat som mintgrønn, er denne grønne hårfargen spesielt egnet for personer med lys hudtone.

Pastellgrønt på isblondt hår

pastellgrønn hårfarge for kort hår

Subtile grønne høydepunkter i stålgrått hår

grå hårfarge med pastellgrønne tråder nederst

2. Smaragdgrønn hårfarge

mørkegrønn hårfarge for lang bob -hårklipp

Den smaragdgrønne hårfargen kan bæres som en komplett farge eller som høydepunkter på en mørk tilnærming for å oppnå et ekstra trendy hårutseende. Denne mørke skyggen er perfekt for høst og vinter og er spesielt flatterende for middels og mørke hudtoner. For å teste skyggen, bruk en vaskbar grønn hårfarge.

Smaragdgrønn ser nydelig ut på svart hår

langt grønt hår med en brun base

Svart eller mørkbrunt hår med smaragdgrønne spisser er et skikkelig blikkfang. Denne trendy hårfargen vil tilføre det mørke håret en moderne vri og vil sikkert trekke oppmerksomheten til den lange manen din. Og best av alt, med den ubehandlede hårfestet kan du komme deg rundt vanlig behandling.

3. Limegrønt hår

balayage fra brun til blond til limegrønn

Hvis du følger motetrendene, vil du ikke bli overrasket over å finne ut at limegrønt hår er helt på trend. Tross alt smelter mote- og skjønnhetstrender nesten alltid, og det ser ut til at vi bare har sett limegrønne hettegensere og tilbehør overalt i det siste. Selvfølgelig er denne vågale fargen ikke for alle, men du kan prøve den som en balayage eller en skjult del av håret. Skyggen går fantastisk med sjokoladebrunt hår, for eksempel.

Limegrønn bare som aksent

brunt og limegrønt hår

Fin gradient fra svart til grønt

Balayage -idé - fra neongrønt til svart

4. Mosegrønn

Bob -hårklipp i mosegrønt og brunt

Moss er den perfekte grønne hårfargen for deg hvis du liker de grå og gule undertonene i olivengrønt. Skyggen har samme undertoner og smigrer alle hudtoner. Mosegrønn er den perfekte mellomgrunnen for å prøve den grønne hårfargetrenden, siden den er både subtil og iøynefallende.

mosegrønne høydepunkter på sjokoladebrunt hår (1)

5. Blågrønn hårfarge og havfruehår

Blågrønn hårfarge og mørkere røtter

Hvis du ikke kan velge mellom en blå eller en grønn hårfarge, så gå for blågrønn, som er en mørk blågrønn. Blågrønt hår er super pent og kan smigre nesten hvem som helst ettersom du kan tilpasse fargen. Du vil se ut som en ekte havfrue! Du kan også få grønne og blå høydepunkter farget inn i håret for å oppnå utseendet.

Den blågrønne hårfargen kommer til sin rett på langt hår

blågrønt hår med en mørk base

Grønne og blå høydepunkter i svart hår 

tråder av grønt og blått på svart hår

6. Neongrønn hårfarge

fargestoff neongrønt hår

For å være helt ærlig er det ingenting mer merkbart enn superlys, neongrønt hår. Sangeren Billie Eilish har allerede etablert den neongrønne tilnærmingen til svarte tips som hennes varemerke. Hvis du vil uttale deg med neongrønt, kan neongrønne krøller være akkurat noe for deg. Den vågale fargen ser bra ut på alle hudtoner.

Med brede neongrønne tråder rundt ansiktet ditt, vil du være sikker på å snu hodene

Tråder av neongrønne blokker rundt ansiktet og svart hår

Hvis du vil farge håret i to farger, bør du gå for svart og grønt ombréhår, Money Piece-høydepunktene med ansiktsramme eller de moderne peek-a-boo-høydepunktene. Resultatet: den grønne fargen er merkbar, men overraskende lett å ta vare på, fordi basen forblir ubehandlet og ikke trenger å bli farget på nytt. Alternativt kan du bruke en vaskbar hårspray for å farge individuelle tråder neongrønn.

Fra mørk brun til neongrønn

mellomlangt hår fra svart til neongrønt

7. Forest Green – Farg håret grønt -svart

Bob -hårklipp i svart og grønt på rett hår

Skoggrønt hår er en hit: fargen er verken for mørk eller for lys, iøynefallende og subtil på samme tid. Vi elsker at det etterligner de nydelige nyanser av grønt som kan beundres i naturen. Den er ideell for folk som vil leke med farger uten å bli for eksentriske. Velg skoggrønt hår som den gylne middelveien.

Mørkegrønne høydepunkter på svart hår

Skoggrønt hår Mørkegrønne høydepunkter på svart hår

For et eventyrlig utseende, farg håret ditt mørkt grønt og svart 

Balayage -hår fra svart til mørkegrønt

8. Sage grønn og grå (Sage Silver Hair)

grågrønn hårfarge på brunt hår

Hvis du liker subtile hårfarger, men med en moderne vri, kan salviegrønt hår være noe for deg. Denne myke grønne hårfargen er en fantastisk opplevelse av en subtil, men veldig pen oppdatering for blondt hår.

Naturlig sølvfargede grønne høydepunkter i mellomblondt hår

sølvgrønne høydepunkter på middels blondt hår

9. Pastellgrønn med rosa balayage

pastellgrønn og rosebalayage

Ta det store skrittet inn i verden av pastellhår med balayagehår i pastellgrønt og rosa. Med dette fantastiske utseendet kan du omfavne enhjørningstrenden og bringe dine rosa-grønne barndomsdrømmer til liv på den vakreste måten. Startfargen på håret skal være en lys blond, slik at de fargerike nyansene kommer til sin rett.

Hårutseendet på enhjørningen er ekstravagant og fantasifullt

pastellgrønt og rosa hår mykt ombre

Rosa, babyblått og grønt smelter fantastisk inn i hverandre i denne boben

asymmetrisk bob i rosa og pastellgrønn

10. Farge hår grønt og lilla

Understilt frisyre i lilla og grønt

Grønt og lilla ser vakkert harmonisk ut sammen. Fargekombinasjonen er et unikt valg for alle som ikke kan velge mellom grønt og lilla hår. Du kan få frem begge fargene på forskjellige måter – som tofarget hår, foliehøydepunkter, ombré, etc..

Den tofargede hårtrenden har mange varianter

Hårfarge ideer tofarget grønt og lilla

Lilla nyanser og grønne aksenter

Grønt og lilla hår

Foilyage i lilla og grønt

neongrønt og lilla hår

Liker det eller ikke, den grønne hårfargen din vil falme over tid. For å få det grønne håret ditt til å se skinnende ut, bør du avtale en avtale med fargeleggeren for en oppfriskning om nødvendig.

Previous Post
Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook
Next Post
Eksempel på blomsterrik hageplanlegging og et koselig sittegruppe