15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Double Bun Hairstyles: Double bun for en forfriskende og moderne frisyre!

Enten for en offisiell anledning, som en uformell hverdagslook eller for å overleve en dårlig hårdag – oppdateringer i de mest varierte variasjonene er rett og slett alltid mulig! Bananfrisyre, rotete bolle, med eller uten smell – utvalget av flotte frisyrer som vi kunne prøve i hverdagen ser nå ut til å være uendelig, og det er definitivt noe for enhver smak. Og sannheten er at enhver kvinne som liker å eksperimentere med håret ditt, bør være flink med minst en oppdatering. Magi på kort tid og fortsatt veldig elegant – den gode gamle bollen er den klassiske par excellence når ting må gjøres raskt. Men hvorfor bare ha en bolle når du kan ha to? Double bun frisyrer skapte oppstyr på 90 -tallet og feirer et stort comeback i år! Og det beste? De trendy frisyrene kan styles på en rekke måter og er ideelt egnet for alle hårlengder. Fra høye boller til doble boller med fletter, legg til litt variasjon i hårrutinen din og prøv noen av følgende utseende!

To boller frisyrer to bun frisyre for langt hår Frisyre trender

Dobbelboller, plassboller, dobbelbolle – mange navn, samme frisyre. Det kantete utseendet ble først laget av Carrie Fisher i den første “Star Wars” -filmen – derav det søte navnet “Space Buns”. Så ble det levendegjort på 90 -tallet av stjerner som Gwen Stefani, Mel B og selvfølgelig Spice Girls. Spesielt når det gjelder mote, opplever 90 -tallet et stort comeback og flere og flere trender dukker opp igjen. Stilikoner som Gigi Hadid, Katy Perry og Miley Curys har rocket frisyren flere ganger og vist oss hvor allsidig frisyre med dobbel bolle kan være! Fra leken og uformell til elegant og elegant – det er virkelig alt! Og hvis du liker å trekke oppmerksomheten til deg selv med iøynefallende kreasjoner, kan du legge til et kult hårtilbehør eller en klype glitter. Så hva venter vi på? Her er de vakreste frisyrene du kan prøve!

Double Bun Hairstyles: Den dype bollen for et leken utseende

Low Bun frisyre instruksjoner to boller frisyrer

Frisyrer med dobbel bolle må alltid festes? Ikke engang i nærheten! Den trendy frisyren er ekstremt allsidig og den dype doble bunken er en enkel, men veldig elegant frisyre. Og det beste? Utseendet styles super raskt og uten store anstrengelser! Det er så enkelt:

 • Gre håret godt og del det i to like deler i midten. Fest hårseksjonene i en stram hestehale med et elastisk bånd dypt i nakken.
 • Og nå er det tid for den morsomme delen! Ta den første hestehale, vri den løst og pakk den deretter mot klokken rundt hårstrikken i en bolle.
 • Fest med bobby pins og gjenta på den andre siden.
 • For å oppnå det såkalte rotete utseendet, kan du løsne noen få tråder litt.
 • Sett med rikelig med hårspray og voilà – din trendy frisyre med dobbel bolle er klar!

Søt og elegant: så enkelt er det å lage den flette bollen

Hochstekcfrisuren with Braids Bun Hairstyle Instructions Two Buns Hairstyles

Kan du ikke velge mellom en bolle og en flettet frisyre? Så hva med å kombinere de to for et super trendy og moderne utseende! En av de beste måtene å bruke frisyrer med dobbel bolle på er å krydre dem med fletter! Frisyren er perfekt for alle som leter etter noe uformelt, men likevel elegant og en utmerket måte å holde den lange manken av ansiktet ditt! Slik trylles den dobbelte flettet bolle:

 • Ta hodet fremover og gre håret grundig.
 • For å gjøre håret enda mer gripende kan du bruke litt hårvoks på hårets ender.
 • Del nå håret i to like deler og bind det i en hestehale.
 • Del en hestehale i tre tråder og flett en klassisk fransk flette.
 • Flett den franske flettet til det punktet hvor du vil at bollen skal sitte. Fest deretter med et lite slips.
 • Løft hodet, og når du er fornøyd med flettet, fester du håret i en bolle.
 • Gjenta på den andre siden og fest frisyren med rikelig med hårspray.

Space bun frisyrer med smell er trendy

To boller frisyrer Frisyrtrender for oppdateringer med smell langt hår

Mikro, skrå, lange eller slitte sidelengs – ponnifrisyrer i de mest varierte varianter og lengder har vært en uunnværlig del av moteverdenen i årevis. En ponni får ansiktet til å se mer interessant ut og gjør hver frisyre til et skikkelig blikkfang. Mange kvinner tror at for å få en oppdatering må du på en eller annen måte stikke smellet. Dette trenger ikke være! Updos med smell er elegante, trendy og ser super spennende ut. I kombinasjon med et klassisk, rett smell ser Double Bun -frisyrene veldig flatterende ut og er den perfekte frisyren for en lav panne! Enten det er en brunsj med jentene, en dag på stranden eller en festival – utseendet fungerer alltid og kan brukes fantastisk til enhver anledning.

Du kan rocke dobbeltbollen selv med veldig kort hår!

to bunefrisyrer for kort hår To boller -frisyrer

Double buns frisyrer er veldig allsidige og er perfekte for alle hårlengder! Så det spiller ingen rolle om du har super langt hår eller et trendy nisseklipp – hver kvinne kan prøve det trendy utseendet! Sangeren Miley Cyrus er et klart bevis på at dobbeltbunken med kort hår kan se like kult og spennende ut, og du trenger ikke Rapunzel-langt hår for det!

Hårtilbehør gir dobbeltknollen et snev av glamour og eleganse

Frisyrer med Scrunchies To Boller Frisyrer Bun Frisyre Langt hår

Hårstiler med dobbel bolle er ekte iøynefallende og gir alltid oppsikt. Men de trendy oppdateringene kan ikke bare krydres med lekne fletter, men også med kule og moderne tilbehør! Slå tilbake i den uformelle stemningen fra 90 -tallet ved å legge til scrunchies eller hårhåndklær i forskjellige mønstre. De trendy brikkene gir stilen mer personlighet og sikrer et uformelt og unikt utseende. Det blir enda mer spennende når du matcher fargene på hårtilbehøret til antrekket ditt!

Halvåpne frisyrer med to boller ser forfriskende og moderne ut

To boller frisyrer Hår halvåpent slitasje frisyrer for langt hår

Åpent hår ser alltid flott ut, men er ganske upraktisk, spesielt ved høyere temperaturer. Spesielt om sommeren foretrekker vi alle å holde håret utenfor ansiktet vårt og fortsette med den klassiske hestehalen. Men det trenger ikke være det! Et utmerket og veldig stilig alternativ tilbys av halvåpne frisyrer, som for tiden er veldig populære uansett. Half-up Two Buns Hairstyles er den perfekte løsningen for alle som liker updos og fremdeles ønsker å skryte av håret! For å gi håret litt mer volum, kan du bruke et krøllejern til å jobbe i lette krøller eller strandbølger.

Dobbel bunefrisyrer med en forskjell: To boller på hverandre for et interessant og raskt utseende

rask oppdatering for langt hår to bun frisyrer guide

Du har ikke tid om morgenen, og du har ikke sjansen til å bruke timer på å jobbe med frisyren din foran speilet? Da er du alltid i gode hender med Double Bun Haistyles! Men den originale varianten er for leken og jentete for deg? Vi har den perfekte løsningen for deg også – bare styl bollen oppå hverandre! Bare del håret i to seksjoner, vri bollene løst og du er i gang!

Eller hvorfor ikke legge til litt glitter

Festival frisyrer instruksjoner to boller frisyrer

Varme dager, lange netter og gode tider med venner: sommeren er rett rundt hjørnet, og selvfølgelig trenger du riktig frisyre! Liker du å tiltrekke deg oppmerksomhet og liker du ekstravagante og vågale frisyrer? Ikke vent til festivalsesongen starter igjen, og dryss litt glitter over håret ditt. Glitterpartiklene passer til alle hårfarger og gjør Double Bun Hairstyles til et skikkelig blikkfang.

To boller frisyrer: En oversikt over de vakreste frisyrene å etterligne!

to bolle frisyre med fletter To boller frisyrer

Sett den underskårne frisyren din enda bedre med to boller

Undercut frisyre for kvinner to boller frisyrer hår trender

Den dype bolle har en unik, elegant sjarm

Two Buns Hairstyles low bun hairstyle for langt hår

Frisyrer med dobbelt bolle og rosa hår resulterer i en drømmende og leken frisyre

To boller frisyrer Updos med fletter instruksjoner

Dobbel bunefrisyrer med fletter for et leken og romantisk utseende

Space buns frisyreopplæring for raske oppdateringer med fletter

De trendy oppdateringene er veldig forskjellige og kan brukes til enhver anledning

Low Bun frisyre instruksjoner to boller frisyrer

Halvåpne frisyrer med to boller er perfekte for et ukomplisert, men likevel veldig moderne utseende

To boller frisyrer Bun frisyrer for langt hår

Rosa hår er en av årets heteste hårtrender

Dye Hair Pink Hairstyles Trends Two Buns Hairstyles

Stjernene er også besatt av de to bunefrisyrene

Gigi Hadid frisyrer To bolle frisyre med smell to boller frisyrer

Dobbel bunefrisyrer med smell gir et veldig søtt utseende

Bun frisyre med smell To boller frisyrer Updos for langt hår

Previous Post
Bandana frisyrer – 28 ideer for å uttrykke femininitet
Next Post
Wilde Reile Trening: Hva handler kondisjonstrenden om og treningsplan for en tonet kropp!