15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pull-Through Braid Braid Hairstyle: Det er så enkelt å trekke gjennom flettet!

Med de sakte stigende temperaturene vil alle kvinner bare ha en ting – på en eller annen måte stikke håret vekk fra ansiktet og fortsatt se bra ut samtidig. Uansett om det er kort, langt, mellomlangt hår eller flettede frisyrer med smell – fletter i alle tenkelige varianter er en tidløs klassiker og er spesielt populære i de varme sommermånedene. Men for denne sesongen blir flettet omfortolket og en ny hårtrend er i søkelyset. Det som er ment er gjennomtrekksflettet flettefrisyre eller oversatt på tysk – trukket gjennom flette. Det kan høres rart ut, men dette er en “falsk” hestehale flette som ser helt søt og fascinerende ut. Hvis du har to venstre hender og fletter håret ditt er ikke noe for deg, så er du i gode hender med den elegante frisyren! For å inspirere deg til å omfavne den nye trenden, har vi satt sammen noen gjennomføringsinstruksjoner for flette og mange kule utseende!

Frisyre Trender Kvinners gjennomtrekk-fletteinstruksjoner Flettede frisyrer for langt hår

Søket etter instruksjoner for gjennomføring av flette på den sosiale plattformen Pinterest har økt med 155% de siste månedene. Hundrevis av nye bilder og utseende med trendfrisyren dukker opp hver dag i de andre sosiale nettverkene. Selv om den kontinuerlige flettet ser utrolig forseggjort og komplisert ut ved første øyekast, blir det enkelt tryllet frem på bare noen få enkle trinn og på mindre enn 10 minutter. Det er det perfekte utseendet for de dagene du bare ikke har lyst eller har tid til kompliserte frisyrer. Alt du trenger er en haug med små hårbånd og du er ferdig!

Gjennomføringsinstruksjoner for gjennomtrengning-Slik trylles det frem en gjennomtrekkbar flette

Gjennomføringsinstruksjoner for flett Langt hår flettet frisyre med instruksjoner

Uten tvil ser fletter alltid elegante og moderne ut, men noen fletter er ganske vanskelige å lære og krever mye øvelse og tålmodighet. Heldigvis er det ikke tilfelle med en gjennomgående flette. Så snart du har forstått og mestret grunnkonseptet bak det trendy utseendet, kan du tørre å prøve andre forskjellige varianter. Enten det er en elegant halvåpent frisyre, to fletter eller satt rundt hodet som en krone – det er absolutt ingen grenser for fantasien din. Det eneste kravet for dette utseendet er at håret ditt er minst skulderlangt. Alt du trenger for tilbehør er en børste og flere elastiske mini hårbånd, ideelt sett gjennomsiktige.

 • Gre først håret ditt. Klipp av en liten del av håret på toppen av hodet og bind det til en grisehale med et minihårslips.
 • Ta en tråd av samme tykkelse ca 4 centimeter under den første flettet og bind den tilbake til en flette.
 • Ta nå den øverste flettet og del i to. Legg trådene jevnt under den andre flettet og fest med en hårstrikk.
 • Knyt en tredje flette mens du legger til litt hår fra sidene.

Flettede frisyrer for langt hår Gjennomtrengning av fletteinstruksjoner Frisyrtrender

 • Gjenta prosessen, inkludert alltid håret fra den siste flettet.
 • Du kan enten gjøre den rette flettet helt til spissene eller flette håret til en klassisk fransk flette.
 • For mer volum og slik at håret får mer fylde, trekk de enkelte hårseksjonene litt fra hverandre med fingrene.
 • Slik at frisyren varer lenge, kan du fikse den med litt hårspray og gjennomtrekksflettet er klart! Ja, det var så enkelt!

Stilig og trendy – instruksjoner med dobbel flette

Flettede frisyrer Langt hår Gjennomtrengning av fletteinstruksjoner Frisyre Trender Kvinner

Enten for stranden, for en jentekveld eller som en frisyre for kontoret – dobbeltflettet er ikke bare utrolig praktisk, det ser også veldig forfriskende og leken ut. Og det beste? Igjen, alt du trenger for dette utseendet er et par mini hårbånd og omtrent 15 minutter av tiden din.

 • For mer grep og slik at frisyren varer hele dagen, kan du først legge litt volumpulver eller tørrsjampo på håret og først deretter gre det godt.
 • Lag en midterste del fra røttene til nakken og stikk en del av håret vekk med en hårslips eller bobbypinne.
 • Knyt en liten hestehale oppå hodet ditt og en annen rett under den. Del den øverste flettet i to og trekk den andre hestehalen mellom dem. Fest med en hårslips.
 • Fest flettet på toppen av hodet ditt slik at det ikke kommer i veien og bind en tredje hestehale.
 • Gjenta trinnene 3-4 ganger til og fest flettet med en hårstrikk. Deretter trekker du forsiktig ut de enkelte trådene for mer volum og pirker håret.
 • Gjenta prosessen på den andre siden, påfør hårspray og du er i gang!

Instruksjoner for gjennomtrekk i siden for et romantisk utseende

Gjennomføringsinstruksjoner for gjennomtrekk

Hvis du allerede har gjort den klassiske rette flettet, bør du ta dine “fletteferdigheter” til neste nivå og prøve sidevarianten av den trendy frisyren! Og så enkelt er det gjort:

 • Børst håret godt og ta det over venstre skulder. Del i to og bind to fletter.
 • Ta den øverste hestehale og del den i 2 tråder. Trekk den nedre flettet mellom halvdelene og fest med en hårstrikk.
 • Gjenta prosessen til du kommer til hårets ender.
 • Trekk forsiktig ut de enkelte trådene, fikser Pull-Through Bread flettet frisyre og voilà!
 • Et lite stylingtips: for et polert og feilfritt utseende, vikle et tynt hårstrøk rundt det første elastikkbåndet før du fortsetter med frisyren.

Pull -Through Braid – Mer stilig utseende og inspirasjon for den trendy frisyren 

Full fletteinstruksjoner for raske flettede frisyrer for langt hår

Så enkelt og likevel så fantastisk-vi er ikke overrasket over at gjennomtrekksflettet sammen med frisyrer med skrå smell er et av de hippeste og mest ettertraktede utseende for sommeren.

Halvåpne frisyrer Instruksjoner for gjennomtrenging av langt hår

La den trukket flettet gå diagonalt for en helt ny og søt halvåpent frisyre. For utseendet, bare begynn å “flette” fra venstre til du når høyre side av hodet. For en mer uformell og leken touch, trekk ut flettet og du er ferdig. Skånsomme strandbølger har en romantisk effekt og avrunder fullstendig bildet.

Frisyre Trender Kvinners gjennomtrekk-fletteinstruksjoner Flettede frisyrer for langt hår

Vær oppmerksom på alle kvinner med ekstra langt hår! Kanal din indre Rapunzel og vis frem manken din med denne eventyrlige, men uformelle frisyren. Enten for helgen eller for en offisiell begivenhet – du kan ikke gå galt med den gjennomtrengelige flettet!

Updo frisyrer for langt hår Gjennomtrengningsveiledning Hårtilbehør Trender

Hårtilbehør i alle mulige farger og størrelser er en av de enkleste og mest elegante måtene å legge til et snev av friskhet og eleganse til enhver frisyre. Bare lag den klassiske rett gjennom flettet og pakk den inn i en pen bolle for å få denne vakre frisyren.

Sildbeinfrisyre med instruksjoner for gjennomtrekk

Synes du at gjennomtrekkflettet utseende er flott, men liker også flettede frisyrer eller føler du deg bare kreativ? Da er kanskje denne kombinasjonen med en klassisk fiskebeinflett riktig for deg! Den unike flettet gir hele frisyren et steinete og edgy utseende, som er fantastisk egnet for en musikkfestival eller konsert på stranden.

langt hår stil enkle flettede frisyrer med instruksjoner for en rett flette

Denne frisyren er den perfekte måten å vise frem det intrikate utseendet til den gjennomtrekkede flettet med liten innsats og for å vise frem det lange håret ditt.

Kronefletten er en absolutt klassiker for formelle anledninger og vil aldri gå av moten. Heldigvis går den elegante frisyren også i den “solide” versjonen og ser like bra ut!

Crown Braid Instruksjoner Pull-Through Braid Braid Hairstyle Instruksjoner

Blomster og fletter går sammen som sommeren og stranden. Hårtilbehør er en fin måte å legge det bestemte til enhver frisyre. 

Updo frisyrer Medium lengde hår trekk gjennom fletteinstruksjoner

Gjennomgående fletter kan være så kompliserte eller så enkle du vil – det er ingen grenser for fantasien og kreativiteten din.

Instruksjoner for gjennomføring av flettet hår med lange hår

En hel flette er en fin måte å krydre den gode hestehalen på.

hurtig frisyrer guide for lang frisyre

Lag mer volum og få håret ditt til å se tykkere ut ved å erte den øverste delen av håret forsiktig med en fin kam.

Mohawk Braid Braid Hairstyle Instruksjoner Pull-Through Braid

Gjør håret til et spennende tredimensjonalt underverk med denne vridde flettet. Jo lengre manken din er, desto bedre og mer elegant vil den se ut!

Gjennomføringsinstruksjoner for gjennomføring av oppdateringer for langt hår enkelt

Frisyrer med hårbuer er supertrendy i år og gir hvert blikk et forfriskende og jenteaktig preg.

Hestehale flette frisyrer for langt hår

Trodde du at gjennomtrekk fletter bare er for langt hår? Da tok du veldig feil! Selv kvinner med kort hår kan fortsatt rocke trenden.

Gjennomføringsinstruksjoner for hurtige fletter for kort hår

Vri enden av din “flette” innover mot nakken og fest den på plass med bobby pins, og du har tryllet frem en moderne oppdatering!

Pull-Through Braid Braid Hairstyle Instruksjoner Updos for langt hår

Det er dager hvor vi bare ikke har lyst til å ha forseggjorte frisyrer. Men så kommer denne sideflettede frisyren til vår redning og sikrer et polert utseende uten mye innsats.

Gjennomgående flette sideflett frisyre for langt hår

En rett flette er den perfekte måten å stikke håret vekk fra ansiktene våre om sommeren. 

raske oppdateringer for langt hår rett flette instruksjoner

Previous Post
Stilbukse: slik bruker vi trendmønsteret høst og vinter!
Next Post
Yoga for menstruasjonssmerter: Disse 6 yogaøvelsene vil hjelpe!