15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rotete Bun -frisyrer: 50 ideer for Updo -frisyrer i Boho -stil!

Rotete bolle frisyrer boho stil elegant casual

De rotete bollefrisyrene slo seg først ut for fem år siden. Det trendy ugjort utseendet har nå oppnådd kultstatus. Stilig, uformelt og leken på samme tid: Bollen kan styles raskt og enkelt. I sommer er updo i boho-stil veldig i trend. Kombinasjonen av en flettet frisyre og en bolle får hjerter til trendsettere til å slå raskere. Vi vil vise deg 50 ideer som du garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet på på en fest, på kontoret eller i et bryllup, og forklare hvilket tilbehør du kan bruke for å fullføre hårstylingen din. Tryll frem det perfekte, ufullkomne utseendet som ekte fagfolk!

Rotete bunefrisyrer i trendy boho -stil: egnet for daglig bruk og sjarmerende

Rotete bollefrisyrer Boho Style Braids Ideas

Før vi forklarer i detalj hvordan du kan style en uformell bolle, la oss gi deg noen tips for et bedre grep:

1. En rotete bollefrisyre varer lenger på uvasket hår. Så hvis du vasker håret ditt for eksempel om kvelden, så kan du style bollen dagen etter.

2. Hvis du har krøllete hår, er det ikke nødvendig å rette det på forhånd. Din naturlige hårtekstur er mer grippy.

Rotete bunefrisyrer boho stil rødt langt hår

3. Fest håret løst, det er viktig at bollen ser voluminøs og uformell ut.

4. Bruk tørr sjampo eller havsaltspray, de gir volum til manen din. For best resultat, fukt først håret med en sprayflaske og fordel deretter tørr sjampo i tipsene. Tilsett en dråpe mousse i havsaltsprayen, rist flasken veldig forsiktig og spray den på håret.

5. Ikke planlegg frisyren i detaljer. Målet er at det ser så naturlig ut som mulig. Ikke bekymre deg hvis noen striper stikker ut. En rotete bolle skal ikke se pen ut, det er nettopp det ugjort utseendet som gir den sin sjarm.

Rotete bollefrisyrer: Hva trenger du for dem?

Rotete bunefrisyrer boho -stil uformell hårstil strandfrisyrer

Egentlig trenger du ikke mye i det hele tatt for å style en uformell rotete bolle. Uansett må du ha en hårbørste, kam, hårbånd eller hårklips, og hvis du har smell og ønsker å stikke dem tilbake, også bobby pins. Eventuelt kan du investere i boho -hårtilbehør. Et hårskjerf eller et pannebånd gir stylingen ekstra teft, blomstertilbehør får flettet frisyrer i boho-stil til å se lekne og romantiske ut. Du kan også bruke hårspray for setting og et krøllejern for strandbølger slik at frisyren varer i løpet av dagen.

Viktig merknad: Rotete bunefrisyrer kan styles med skulderlangt eller lengre hår.

Rotete bollefrisyrer: hvordan du kan style en uformell høy bolle

Messy Bun Hairstyles Boho Style Top Knot Updo

Slik styler du en kul høy bolle:

1. Påfør først volumpulver på røttene. Bare legg litt pulver på hånden og masser det lett inn i håret ditt. Produktet vil tilføre fylde til frisyren. Volumpulveret etterlater ingen merker og gjør ikke håret klebrig.

2. Bruk et konisk krøllejern med en stangstørrelse på 20-30 mm for å arbeide på små til mellomstore tråder i uregelmessige seksjoner. Du kan bruke den til å trylle frem de populære strandkrøllene som ser naturlige ut.

3. Påfør nå tørr sjampo på hårfestet.

4. Samle håret ditt, bind håret i en løs flette med en hårstrikk. Vri den deretter inn og fest den ferdige bollen med bobby pins eller bind den med hårbånd. Grov opp den ferdige bollen forsiktig med fingrene og trekk deretter ut noen tråder.

5. Fest den ferdige frisyren med hårspray.

Rotete bollefrisyrer for langt hår

Messy Bun Hairstyles Boho Style Braid Side Neck Tie

Hvis du har langt hår, vil boho rotete bunefrisyrer se spesielt bra ut på deg. For at frisyren skal vare veldig lenge, bør du spraye håret med salt spray på forhånd. Vent til håret er helt tørt, og så kan du style en flette. Flett håret på hver side av hodet i to sidefletter, og saml deretter de to flettene til en dyp bolle på baksiden av hodet. Du kan fikse bollen på plass med bobby pins. Denne frisyren er perfekt for en første date.

Messy Bun Hairstyles – Half Bun for kort og mellomlangt hår

Rotete bolle frisyrer boho stil klut middels lengde hår stil sommer

For den neste uformelle frisyren må du samle det øverste håret på forsiden av hodet og vikle det rundt fingrene til du får en uformell bolle. Fest bollen på plass med bobby pins eller hårbånd. Hvis du har tynt hår, kan du plage hårets forside først. For å skjule hårbåndene kan du enten vikle noen tråder rundt dem eller knytte et hårbånd rundt bunken. La resten av håret være fritt og styl det som du vil. For eksempel kan du trylle frem strandbølger med krøllejernet.

Messy Bun Hairstyles Boho Style Long Hair Hair Extensions

Rotete bollefrisyrer: Knyt en lav bolle

Rotete bolle frisyrer Boho stil flettet frisyrer

Tryll frem en dyp bolle i bare noen få trinn. Det er den perfekte frisyren for festlige anledninger som bryllup, konfirmasjonsseremonier og cocktailfester. Først bruker du fingertuppene til å arbeide volumpulver inn i hårfestet. Vri to hårdeler på hver side av hodet ditt, og bind dem deretter i en hestehale med resten av håret bak på nakken. Vri deretter hestehalen rundt fingrene til en løs bolle dannes. Plukk deretter flere hårstrå fra bunken og fest hårstylingen med hårspray.

Rotete bollefrisyrer i boho -stil: styl bollen sidelengs

Rotete bolle frisyrer boho stil fletter ideer bolle

Hvis du leter etter et leken alternativ, er sidebollen ideell for deg. Uansett, for at oppdateringen skal se veldig søt ut, må du vite noen få triks. Først og fremst er det veldig viktig at hårdelen ser voluminøs ut foran og bak. Påfør derfor volumpulver på hårfestet og ert den øvre delen av håret. Hvis du har en ponni, må du sette den tilbake. Nå kan du enten flette flere fletter og deretter knytte dem til en bolle på siden, eller knytte håret rett inn i en dyp hestehale og deretter vri det opp rundt hårstrikken.

Rotete bunefrisyrer i boho -stil: stil smell

Rotete bunefrisyrer boho -stil klutstrand

Du vil at manen din skal oppdateres, men du vet ikke nøyaktig hvordan du skal ha ponnidelen. Vi gir deg et tips: vikle et skjerf rundt håret og fest smellet i det. Håndklærne for håret er det perfekte tilbehøret for en frisyre i boho-stil. De er også veldig i trend denne sommeren og gir et sjarmerende preg på rotete bolle.

Rotete bollefrisyrer for tynt hår

Rotete bolle frisyrer boho stil updo klut stil

Sjal er et funksjonelt alternativ, spesielt for kvinner med tynt hår. Hvis du knytter en høy bolle og vikler et håndkle rundt den, vil frisyren din se mer omfangsrik ut på kort tid. Plag hårseksjonen foran slik at du forfalsker mer fylde. Individuelle små tråder vil utfylle det uformelle hverdagsutseendet.

Rotete bollefrisyrer for tykt hår

Rotete Bun -frisyrer Boho Style Updos

Kvinner med tykt hår trenger ikke å erte håret på toppen, men kan i stedet trekke det kraftig opp og knytte det til en løs bolle. Denne frisyren oppfyller to funksjoner: På den ene siden er den super praktisk, ettersom håret ikke faller i øynene, og på den andre siden ser det super casual ut.

Rotete bolleideer for jenter

Rotete Bun -frisyrer Boho Style Knots Langt hår

Jenter elsker å eksperimentere med håret. En boho -frisyre med fletter og en dyp bolle på nakken er klar på bare noen få minutter. I motsetning til andre frisyrer trenger du i dette tilfellet ikke å bekymre deg for om frisyren vil vare hele dagen. Hvis det ikke holder, kan barnet bare bære håret.

Rotete Bun frisyrer Boho Style Girls School Birthday

En kombinasjon mellom flette og updo ser sjarmerende og frisk ut. Hvis datteren din er invitert til en bursdagsfest, kan du krydre frisyren din med glitter. Denne stylingen ble populær under Coachella -festivalen og ble raskt en populær trend blant påvirkere.

Messy Bun Hairstyles Coachella Party Glitter

Enten for tynt eller tykt hår, med eller uten smell, dypt i nakken eller til siden: Messy Bun -frisyrer er effektive, lekne og praktiske på samme tid. I bildegalleriet nedenfor finner du også flere eksempler på frisyrer i boho -stil. La deg inspirere av det, kanskje du finner en idé blant den som du vil prøve.

Stylingidee for kvinner med ombre hår

Rotete bollefrisyrer strand uformelle sommerstiler

Selv en rotete bolle ser sjarmerende og elegant ut med en sløyfe

Rotete bollefrisyrer sløyfe elegant boho -stil

Halv bolle for kvinner med kort hår

Rotete Bun -frisyrer Boho -stil Kort mellomlangt hår

Flere forslag til romantiske brudefrisyrer med en dyp bolle og blomster i håret

Rotete bollefrisyrer Floral Updo Boho Style

Rotete bollefrisyrer Boho -stil Uformelt bryllupshårstilbehør

Messy Bun Hairstyles Boho Style Bridal Veil

Rotete Bun -frisyrer Boho Style Beach Hair Styling

En passende frisyre for stranden eller for turer med familie og venner 

Rotete bollefrisyrer i boho -stil uformelle stylingideer

Stjernene er også fascinert av trenden: Hailey Baldwin

Rotete bunefrisyrer boho stil rosa tips

Toppmodell Kendall Jenner har også sitt korte hår i en bolle

Rotete bunefrisyrer boho -stil kveldshårstil

Meghan Markle hadde håret bundet i en uformell bolle ved offisielle anledninger i fjor

Rotete Bun -frisyrer Boho Style Meghan Markle

Messy Bun Hairstyles Boho Style Meghan Markles uformelle bolle

Rotete Bun -frisyrer Boho Style Dianna Agron

Rotete bolle kvinner tykt hår ideer

Rotete bollefrisyrer elegante feminine knuter

Rotete bolle frisyrer boho stil blomster grå hår bryllup skjul

Rotete bolle frisyrer bryllup brude boho chic

Rotete bolle frisyrer boho stil rødt hår kontor stil

Rotete bunefrisyrer boho stil lilla hårduk

Rotete Bun -frisyrer Boho -stilideer Tykt hår

Rotete Bun -frisyrer Boho Style Tynt hår Middels lengde

Rotete Bun -frisyrer Boho -stil tynt hår

Rotete Bun Frisyrer Boho Style Krøller Hår

Rotete bollefrisyrer stil langt tynt hår

Rotete bolle frisyrer boho stil vintage kjole romantisk updo

Rotete bunefrisyrer boho style bun hair open

Rotete bolle frisyrer boho stil smell foran

Rotete Bun Frisyrer Boho Style Pin Up Bangs

Messy Bun Hairstyles Boho Style Side Braid Hair Braid

Messy Bun Hairstyles Coachella Hair Accessories Boho Style

Rotete bollefrisyrer nakken rundt halsen

Rotete bolle frisyrer bryllup brude brude updo boho flette blomster

Previous Post
Flettet hår – enkel opplæring for nybegynnere
Next Post
Yoga for menstruasjonssmerter: Disse 6 yogaøvelsene vil hjelpe!