15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Long bob – eksempler av hårklipp og farge inspirert av stjernene

lang bob mørk brun-skrånende-smell-volum-kim-kardashian

Boben er en klassisk hårklipp som har eksistert siden 20 -tallet og som faktisk er helt tidløs. Den britiske stjernefrisøren Vidal Sasson brakte dette iøynefallende lyset igjen på 60-tallet, og det ble raskt populært blant mange Hollywood-stjerner. Boben er nå tilgjengelig i forskjellige varianter, inkludert den lange bobben, som vi vil presentere i denne artikkelen. som Lang bob frisyren hvis lengde ender et sted mellom nakkebunnen og overarmen gjelder. Den moderne og feminine lange bobben, eller “lob” for kort, avhenger ikke av ansiktsformen eller hårets type og farge og er derfor en uunnværlig del av toppfrisyrer.

Long bob – den ultimate frisyren

lang bob tynn-glatt-blond-rett-kuttet-naomi-watt

Hvis det er ett hårklipp som ser bra ut på absolutt alle kvinner, er det Long Bob. Uansett om hårstrukturen din er tynn, normal eller tykk, er dette trendy snittet noe for deg. Den lange bobben er ideell for enhver ansiktsform – både runde og ovale så vel som kantede ansikter. Den lange bobben kan være rett, lagdelt, kantet eller asymmetrisk. Denne ultimate frisyren kan bæres med eller uten smell og styles på hvilken som helst måte du vil. Den lange bobben kan for eksempel bæres veldig jevnt med tynt hår, og i en trinnvis variant er den optimale hårklippingen for fint hår. Klippet kommer virkelig til sin rett med fint hår, som med skuespilleren Naomi Watts på den 71. Golden Globe Awards i Beverly Hills.

Lang bob – hårklippet med mange variasjoner

lang bob glatt-blonde-tråder-jennifer-aniston

Slik at du kan bruke den lange boben din i forskjellige stiler med liten innsats, er en lagdelt lang bob den rette frisyren for deg. Lang bob som er tungt lagdelt eller bare med lette lag understreker ansiktet og ser veldig elegant ut. Jennifer Anistons slanke lange bob med sideskille, ser for eksempel bra ut på henne. Den mørkere hårlinjen fremhever det blonde håret ditt. Tipsene er definerte og smale.

Lang bob for krøllete hår

lang bob asymmetrisk-blond-rett-beyonce

Hvis du har krøllete hår, lurer du sannsynligvis på om krøller og en lang bob er en flott kombinasjon. Definitivt, lang bob og krøller går også fantastisk godt sammen. Dette snittet kan enten bæres med rette røtter og krøller i lengder eller som en vill, krøllete manke. Krøller ser utrolig feminine ut. Hvis du vil at hårklippet ditt skal bli mer glamorøst, er en lang bob med krøller i retrostil et passende alternativ for deg.

Den lange boben på rett hår

lang bob rett-hår-side-parting-dark-neck-ciara

Den lange bobben, som tåler milde bølger i de lavere lengdene, kan også bæres veldig jevnt. Rosene kan også enkelt kuttes i riktig form. På dette bildet bærer Ciara sin blonde lange bob med en dyp sideskille, og som du kan se er det nok å skyve håret bak øret for at frisyren din skal se perfekt ut.

Usynlige lag fremkaller volum

lang-bob-blond-side avskjed-bølget-skulder-lengde-rosie-huntington

Snittet på hver lange bob må være smigrende, flytende og fallende. Rosie Huntington Whiteley presenterer seg selv med en litt bølget, skinnende og voluminøs lang bob. Hemmeligheten til den voluminøse lobben er de “usynlige lagene” i kuttet, som tar vekten uten å gå gjennom og beholde lengden. I tillegg er lang bob i blond alltid vakker.

Enkel styling med hårføner

long-bob-brunette-volume-schrager-pony-jessica-alba

Du kan legge ekstra volum til håret ditt med en liten hårføner. Hollywood-stjernen Jessica Alba fulgte også frisyrtrenden og bærer sitt brune hår med en kobberfarget søm i en voluminøs lang bob til sidedelen.

Definer hårets ender 

lang-bob-brunette-blonde-høydepunkter-midtre avskjed-jennifer-lopez

Du kan krydre rosene dine ved å være ekstra oppmerksom på hårets ender. På dette bildet har brunetten Jennifer Lopez en lang bob i en honningbrun farge med lysere tråder som når ned til skuldrene. De definerte tipsene gir hennes lange bob -look en spesiell finish.

Ukomplisert og frekk stil 

lang-bob-skulder-lengde-blonde-tråder-cara-delevingne

Cara Delevingnes frisyre ser ukomplisert og avslappet ut. Hun presenterte sin lange bob for første gang på den verdensomspennende tegneseriemessen i San Diego. Med det blonde håret ved siden av hverandre skiller tipsene ut.

Trendy frisyre med bølger

lang-bob-mørk-brun-bølget-skulder-lengde-kendall-jenner

Vil du friske opp frisyren din med bølger? Det er veldig enkelt. Hvis du vil oppnå lysbølger, trenger du en større rundbørste og en hårføner. For sterkere bølger kan du bruke et krøllejern. Kendall Jennar, for eksempel, bærer sin lange bob skulderlengde med en litt bølget struktur. Denne kuttet passer perfekt med hennes mørkebrune og skinnende hår.

Den bølgete boben lett oppnådd

lang-bob-mørk-brun-side avskjed-victoria-beckham

En lang bob med bølger ser elegant, feminin og samtidig naturlig ut. Victoria Beckham har skilt seg med sin lange manke og valgt en lang, litt bølgete bob med sideskille. Hun valgte en myk mørk brun tone for håret.

Moderne frisyre uten anstrengelse

lang-bob-gull-brun-tykk-hår-emilia-clarke

Uten mye syling kan enhver ros se søt ut, selv den mest uformelle. Emilia Clarke har på seg en veldig uformell lang bob til side -avskjeden ved den 22. årlige Screen Actors Guild Awards i år. Det litt bølgete håret er smart gjemt bak øret.

Lang bob med en forskjell

lang-bob-rett-hår-asymmetrisk-foran-lengre

Hvis du vil skille deg ut, er den asymmetriske lange bobben noe for deg. Han er det absolutte blikkfanget. Dette trendy snittet kjennetegnes fremfor alt ved at det er stor forskjell i lengde på begge sider eller, som på dette bildet, mellom forsiden og baksiden av hodet. Med dette brune, rette håret blir tipsene snudd litt innover og når foran overarmen. Denne bobben er ment å bli kuttet og preparert regelmessig og nøyaktig. En asymmetrisk bob viser karakter, ser flott ut i alle hårfarger og gjør deg unik. En uttalt A-line bob passer spesielt godt til festlige anledninger.

Lang bob i et ombré -utseende

lang-bob-ombre-brun-blond-tykk-hår-rund-ansikt-miley-cyrus

Hvis du vil eksperimentere med hårfargen din, er du velkommen til å gå etter ombre -looken. Ombréhår med glatte overganger mellom to forskjellige farger er fortsatt en populær fargetrend for hår. På Ombré kontrasten mellom lys og mørk er godt synlig. For eksempel med Miley Cyrus ser fargekombinasjonen brun og mørk blond veldig fin ut. Håret er mørkere på toppen enn i lengdene. De lyse elementene trenger ikke nødvendigvis å være festet nederst på spissene, de ser imponerende ut lenger opp på hodet. Det flotte ombré -utseendet i kombinasjon med de myke bølgene gir Mileys lange bob individualitet.

Legg vekt på den lange boben med farge

lang-bob-rosa-lys-side avskjed-rita-ora

Hvis du vil bringe farge inn i hverdagen din og alltid vil se spesiell ut, så velg en uvanlig hårfarge. Den sjarmerende Rita Ora, for eksempel, har platinblondt, rett hår med et rosa skjær på sideavskjeden.

Den lange boben har mange variasjoner

long-bob-red-hair-side parting-front-longer-jessica-chastain

Den lange bob -frisyren er utrolig allsidig. De forskjellige hårfargene gjør at flikekuttet alltid ser annerledes og unikt ut. Jessica Chastain bærer den klassiske lange boben med en lengre frontdel på “Manus x Machina: Fashion in the Age of Technology” 2. mai 2016 i New York City. Med det rette, røde håret og sideavskjeden ser dette snittet flott ut.

Lang bob med smell

lang-bob-luftig-smell-jennifer-lawrence

Hvis du vil ha en frisyre med smell, kan du gjerne kombinere den med lobben. Den lange boben med smell er perfekt for runde og kantete ansikter og smigrer dem. På bildet bærer Jennifer Lawrence den lange bobben som et skulderlangt snitt. Noen lett krøllete tråder gir ekstra volum til frisyren din. De lysere høydepunktene gir ponnien en uformell letthet.

Lang bob uten smell

lang-bob-kobber-brun-midtskille-emily-sløv

Hvis du vil prøve en lang bob uten smell, kan du prøve en midtskille. Emily Blunt gjorde nettopp det og endret stil med den elegante, mørke bobben på premieren på Salmon Fisching i Jemen i London.

Previous Post
Stilbukse: slik bruker vi trendmønsteret høst og vinter!
Next Post
Yoga for menstruasjonssmerter: Disse 6 yogaøvelsene vil hjelpe!