15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

80 av de beste hårklippene for krøllete hår (kort, middels og langt)

Enten du vil beskrive håret ditt som krøllete, bølgete eller krusete, så kommer det hele til det samme: de søte hårklippene som ser veldig stilige ut på vennene dine med rette tråder, fungerer ikke nødvendigvis godt på hår med mer form og tekstur. Med andre ord, de som har krøllete hår står overfor en utfordring. For å finne krøllene dine en velsignelse, må du finne riktig hårklipp som passer best til din krølletype og hårlengde. Ikke en lett oppgave – men det er nettopp derfor vi har satt sammen de beste hårklippene for krøllete hår for deg. Enten din krøllete manke er kort, middels eller lang – les videre og velg en favoritt blant følgende krøllhårklipp.

Korte hårklipp for krøllete hår

Hakelang bob med naturlige krøller

Vil du foretrekke å holde håret kort? Her er seks av de beste korte hårklippene for krøllete hår. Forresten, du kan finne flere korte frisyrer for naturlige krøller i denne artikkelen.

Lagdelt bob

Bob -hårklipp for krøllete hår med lag

En av de beste måtene å jevne ut volumfordelingen på krøllene dine er med et lagdelt snitt, og det blir ikke mer klassisk enn den hakelange boben. Best av alt, dette hårklippet fungerer med omtrent alle typer krøller, fra løse bølger til de tetteste spiralene.

lagdelt bob for grått krøllete hår

Bob haircut hakelengde for krøller

Shaggy Bob

Shaggy bob i naturlige krøller med smell

Bare fordi du har krøllete hår betyr ikke det at du ikke kan bruke en kortere frisyre også! Men hvis du gjør det, må du jobbe i raggete lag som vil fordele volumet på krøllene dine jevnt gjennom håret ditt. Shaggy steps er i utgangspunktet en boho -versjon av de klassiske, mer koniske trinnene som du kanskje er vant til.

Shag bob hakelengde kuttet med krøller og smell

frynset lang bob med smell og lag for tynt krøllete hår

Shag bob med hake lengde krøller

kort hårklipp for krøllete hår - lagdelt bob

Shag hårklipp med smell i krøller

Kort hals bob

Hakelang bob kuttet kortere med krøller i nakken

På en omvendt bob er håret rundt haken lengre og smelter sammen til kortere tråder på baksiden av hodet. Denne fine hårklippingen på bob er lett å ta vare på og ideell for naturlige krøller.

Bob -hårklipp for krøllete hår

Klassisk pixie cut

Pixie kort hårklipp med smell

Å si farvel til låsene dine og få en kort hårklipp kan virke skummelt, men det trenger ikke å være det. Et krøllete pixie -snitt som er lengre på toppen, skaper et feminint, men sassy utseende som også er superenkelt å ta vare på. Er ikke det en drøm?

Kort hårklipp for krøllete hår fra 50

Kort hårklipp for krøllete hår

Pixie -hårklipp på naturlige krøller

Kort Pixie -hårklipp for krusete hår

Pixie Cut Short Haircut for krusete hår

Sculpted Pixie with Short Neck (Undercut)

moderne underskåret hårklipp med krøller

En avsmalnende pixie -hårklipp gir plass til voluminøse krøller øverst samtidig som sidene holdes korte. Den kombineres ofte med en lengre ponni. Du kan finne inspirasjon til det kule underlaget med krøller i denne artikkelen.

Krøllete nisse i naturlige krøller med lange smell

Kort hårklipp på naturlige krøller

Krøller kort hårklipp med kort nakke

Nisse med langt krøllete topphår

Utvokst nisse

vokst kort hårklipp med krøller

Takket være den vakre strukturen til de naturlige krøllene ser en voksen nisse også fantastisk ut. Utseendet er veldig moderne og ser rotete og elegant ut på samme tid. Slik at du kan gjøre overgangen fra kort til bob i stil, kan du bruke forskjellige hårtilbehør.

Overgang frisyre fra kort hårklipp til bob med krøller

Utvokst nissehårklipp med krøller

Hårklipp for mellomlangt krøllete hår

Lang bob skulderlengde hårklipp med sideskille

Du kan ikke gå galt med et hårklipp som ikke er for kort, men ikke for langt heller. Finn riktig frisyre for deg med en av de syv mellomlange hårklippene for krøllete hår.

Long bob (ros)

Mellomlang bob -frisyre med smell

Enkelte kutt og stiler er ikke egnet for naturlige krøller, men ros er heldigvis ikke en av dem. Denne trendfrisyren ser bra ut på omtrent alle, inkludert krøllete hoder. Ved hjelp av noen få ansiktsrammede tråder smigrer kuttet også hver ansiktsform.

middels langt krøllete hår i oransjebrunt

voluminøs lang bob med blonde tips og mørke røtter

Lang bob med naturlige krøller

skulderlangt krøllete hår

Asymmetrisk lang bob

Lang bob foran, lang bak, kort med krøller

Hvis en klassisk lang bob er for enkel for din smak, hvorfor ikke gjøre den asymmetrisk? Med andre ord: en ros som er lengre foran og litt kortere bak. Denne super elegante kuttet har et sofistikert utseende.

Lang bob av middels lengde for naturlige krøller med balayage

Krydre bob med høydepunkter i naturlige krøller med A-linje

Bob -frisyre med naturlige krøller foran lang bakside kort

Bob med krøller foran, lang bak, kort bak

Frynset lang bob

Lang bob -hårklipp for krøllete hår på skulderlengde

Denne trinnvise versjonen av den lange bobben er perfekt for å understreke løse bølger. Hvis håret ditt er mer bølget enn krøllete, er dette fortsatt et alternativ å vurdere – spesielt hvis håret ditt er på den tynne siden. En frynset flik kan være akkurat det rette snittet for tynt, krøllete hår og fremkaller et vakkert volum. Håret er kuttet i korte og ujevne lengder og formet til små krøller med fjærlignende spisser.

Lang frynsete bob for tynt krøllete hår

Grown Out Bob Haircut Layered Golden Blonde

Skulderlangt hår med lag for å ramme ansiktet

Krøllete hår med skulderlengde og et lagdelt snitt

Alle slags lag er flotte for krøllete hår, men vi liker spesielt godt å kombinere hårstrå med ansiktsramme og hårklipp av middels lengde. Dette utseendet er tidløst og romantisk på samme tid, for hva kan være hyggeligere enn krøller som rammer ditt vakre ansikt?

Stablede lag

krøllete hår i brunt skulderlengde

Et annet lagdelt snitt som er veldig flatterende på krøllete hår, er et middels langt snitt. Som navnet antyder, er Stacked Layers trinn som er stablet vertikalt oppå hverandre og skaper en jevn overgang mellom hårets for- og bakdel. Hvorfor vil du ha denne frisyren? Vel, fordi de gir mer volum på baksiden av hodet og samtidig fremhever ansiktet vakkert.

skulderlangt krøllete hår med lag

hårklipp for krøllete tykt hår

Middels lengde lagdelt kutt for tynt, krøllete hår

Voksen bob

Grown Out Bob Haircut

Hvis vi tar det på alvor, faller den fullblåste bobben rett mellom bobben og lobben. Dette snittet sitter like under haken og ser spesielt elegant ut med løse bølger og en dyp sideskille.

Utvokst hakelengde bob med krøller

Lagdelt afroklipp

kort hårklipp for krøllete, krusete hår

Det viktigste når du klipper krøllete hår er å tilpasse hårklippet til typen krøll. Hvis låsene dine er sterkt krusete og stramme, kan en afrosnitt være det perfekte valget for låsene dine. Også her bør trinn som løsner volumet arbeides inn i håret.

Afrohår med et lagdelt snitt og høydepunkter

Sløv hårklipp

Sløv hårklipp på bølget tykt hår

Den stumpe boben, på tysk stump bob, er for tiden en av de heteste frisyrene blant kjendiser. I denne bob -hårklippet blir håret kuttet til en lengde. Den stumpe boben er stort sett slitt rett, men fungerer også godt på bølget eller tynt, krøllete hår. Tykt, krøllete hår kan skape en uønsket trekantform.

kjedelig bob med smell i krøller

sløv bob på krøller

Hårklipp for langt krøllete hår

langt krøllete hår lagdelt

Hvordan skal du klippe og style de lange skinnende låsene dine? Her har vi seks kule ideer for deg.

Shaggy frisyre lang

langt krøllete hår med smell og et lagdelt snitt

Noen ganger er det bedre å akseptere det faktum at krøller kan være rotete og til og med litt opprørske. Et shag -utseende passer derfor perfekt til krøllens livlige, rotete tekstur. Lang smell, også kjent som gardin smell, som er bare litt kortere enn trådene som rammer ansiktet ditt, kan være akkurat det som viser frem de nydelige låsene dine! Sjekk ut denne artikkelen for flere ideer til en kombinasjon av krøllete smell.

Shag frisyre med smell på tynt krøllete hår

Frisyre for krøllete hår og rundt ansikt

hårklipp for krøllete tynt hår

Bratte trinn

Hårklipp for krøllete hår med smell og korte lag

Hvis klassiske, romantiske scener ikke er noe for deg, gå for et mer dramatisk utseende. Bratte skrånende trinn er bare tingen for å legge volum til tynt, krøllete hår. I kombinasjon med en rett mikroponi er utseendet enda mer slående.

bølget langt hår med shag frisyre og smell

Lange skritt

naturlig krøllete hår med lange lag

Å eksperimentere med nye hårklipp er gøy, men det er ikke alltid nødvendig. Å spille det trygt kan føre til et ganske søtt, romantisk utseende. Gå for et enkelt langt hårklipp med lange lag. Hennes ekstra lange hår vil hjelpe deg med å vise frem krøllene dine, mens lagene smigrer enhver ansiktsform.

langt krøllete hår type 4

langt krøllete hår med senteravskjæring

langt krøllete hår med lange lag og høydepunkter i balayage

V-snitt for krøllete hår

V -klipp for langt krøllete hår

V-snittet går fantastisk med langt krøllete hår når det gjøres riktig. Disse stadiene ser ut akkurat som navnet prøver å beskrive. I utgangspunktet får håret en V -form sett fra baksiden. Disse spesielle V-formede kuttetrinnene skaper en fantastisk balanse mellom tekstur og volum.

Hårklipp for langt tykt krøllete hår med kanelbalayage

V -klipp for langt krøllete hår

Langt krøllete hår med rette frynser

Shag hårklipp med smell for krøller

Rett smell som faller over pannen som et gardin skaper den perfekte kontrasten til fjærete krøller og passer med nesten alle hårklipp, lange eller korte!

Shaggy frisyre med naturlige krøller lagdelt med smell

krusete, skulderlangt hår med smell

Skulderlangt krøllete hår med smell og mye volum på toppen av hodet

skulderlangt krøllete hår med smell

Shag frisyre for langt hår med smell

Side smell

langt krusete hår med sidelegg

Sideslitt ekstra langt smell ser fantastisk ut på langt krøllete hår og passer godt til alle typer krøller. Bare husk at det må styles daglig (litt hårgelé eller hårspray vil gjøre).

Middels langt krøllete hår med sideskille og lagdelt snitt

Lagdelt kutt for krøllete langt hår, kanelfarge

Langt krøllete hår med et lagdelt snitt

Trinn-klipp-for-naturlig-krøller-lang

hårklipp tykt krøllete hår langt

hårklipp for krøller lang

Hårklipp for langt krøllete hår type 3

Previous Post
Arkitekthus med glassfronter åpner seg mot naturen
Next Post
Lag ideer til påske for små og store – søte kaniner og andre motiver