15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Camila Cabello klippet håret! Popikonet ser nå så kult ut!

Noen kjendiser som Rihanna og Cardi-B har vært kjent for å endre frisyrer nesten like ofte som antrekkene deres. Andre, for eksempel Jennifer Aniston, foretrekker imidlertid å holde seg til et ensartet utseende som har blitt deres varemerke over tid. Vi kjenner den 23 år gamle Latino-sangerinnen Camila Cabello ikke bare for sangene hennes, men også for hennes superlange og vakre hårhår! Enten krøllet, rett eller vakkert flettet – popikonet har bare gjort fine, subtile endringer i utseendet hennes så langt. Imidlertid tok hun nylig et stort skritt og skilte seg med krøllene sine! Camila Cabello gikk for en av årets mest trendy frisyrer, Curly Shag, og vi må innrømme – hun ser virkelig fantastisk ut!

Frisyrtrender høstkvinner Camila Cabello ny frisyre 2020

Camila Cabello er ikke lenger en langhåret Señorita! Popsangeren presenterte sin splitter nye hårklipp 23. oktober ved å legge ut et kult og supersøtt bilde på sin Instagram -profil. Faktisk er det første gang hun gjør en så drastisk endring-23-åringen har båret en lang manke hele livet. “Jeg har mistet min korthårede jomfruelighet! Jeg har alltid hatt langt hår. Det var på tide å la litt frisk luft på skuldrene mine, baby! ”, Skriver hun om bildet sitt, som overrasket alle fansen hennes.

Camila Cabellos nye frisyre ser virkelig fantastisk ut

Camila Cabello New Hairstyle 2020 Hair Trends 2020

Den berømte frisøren til stjernene Dimitri Giannetos er ansvarlig for popdivaens nye utseende. Sangeren klippet imidlertid ikke bare av det lange håret, men valgte også en perm. For det dristige snittet ble Camila Cabello inspirert av sangeren Sarah Conner, som i et intervju i fjor sa at hun alltid har drømt om krøllete hår. Selv om fansen hennes først ble overrasket, var de fleste veldig glade for musikerens nye frisyre. Tusenvis av mennesker kommenterte bildet ditt og etterlot mange kjærlige kommentarer fulle av hjerte -emojis. Noen lurer allerede på hvordan hårklippet ville sett ut hvis det ble stylet. Andre har imidlertid til og med påpekt noen likheter i frisyrene til drømmeparet. “King and queen of matching hairstyles”, skrev en av hennes fans, og kommentaren hans har allerede fått mer enn 8,7 millioner likes. Uansett om Camila Cabello Curly Shag -frisyren ble inspirert av kjæresten hennes eller ikke, så er den på trend og ser flott ut! Så lagre bildet og ring barbereren din i tilfelle du leter etter et nytt og kult utseende!

Camila Cabello klippet håret og gikk for Curly Shag -frisyren

Camila Cabello frisyre Kort hår Curly Shag Haircut

Det kuleste med Camila Cabellos nye frisyre er at den ikke kombinerer en, ikke to, men tre hårtrender i en. Clavi -snittet viser krøllene dine enda bedre, mens de litt lengre smellene utfyller den krøllete shaggen fantastisk og forsiktig innrammer ansiktet ditt. Hårklippet fungerer på alle hårlengder og typer. Frisyren ser kulest ut med naturlige krøller. La håret lufttørke eller føntørke med en diffusor, og du har det sølle utseendet til sangeren!

Frisyrer for Curly Hair Curly Shag Haircut Trend

Hårtrendene i 2021 går utvilsomt i retning av naturlighet. Ikke bare Camila Cabello, men også andre stjerner som Zendaya har valgt den trendy Curly Shag -frisyren og rocket den uformelle hårtrenden.

Så kult ser Curly Shag ut!

Camila Cabello Re-Style Hairstyle Curly Shag Haircut Trend

Den krøllete shag -frisyren er en utmerket måte å friske opp låsene på

Krøllete shag frisyre trend skulderlengde frisyrer hårtrender 2020

Den trendy frisyren har en kul retro -stil og ser utrolig elegant ut

Krøllete shag -frisyre med smell kort hårstil

Uanstrengt og elegant på samme tid – vi er ikke overrasket over at den krøllete shag -frisyren er en av årets største hårtrender

Frisyrer for skulderlangt hår Shag hårklipp med smell

Enten du har tynt, tykt, kort eller langt hår – hårklippet fungerer med praktisk talt alle hårtype

Hårtrender 2020 frisyrer med smell for hår på skulderlengde

De krøllete smellene er det perfekte supplementet til trendfrisyren

skulderlengde hårstil shag frisyre med smell

Previous Post
Bygg din egen garderobe – et skap med en skråning
Next Post
Hageredskaper og tilbehør – motorsager, gressklippere og lignende gir støtte til hagearbeid